MED5726217EAE3E4686A05A9B0E30613163

Tomt och nyckelfärdigt hus - bara att flytta in!

Hunnebostrand, Hunnebostrand

Skälle sörgård 2

Fakta

TypTomt
Tomtarea955 kvm

Fast pris!: SEK 1,805,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu finns chansen att köpa en tomt med ett nyckelfärdigt hus från Bohus-Villan! Priset inkluderar nyckelfärdigt hus, tomt om 1012 kvm (Skälle 2:8) och om 955 kvm (Skälle 2:9), markarbete, platta/plintar och installerat VA! Enklare än såhär blir det inte att bygga nytt!

Bohus Modern 50: "Ni får en praktisk och smart planlösning med två sovrum och ett rymligt sovloft, vi optimerar ytan och skapar rymd i rummen. Stora fönsterytor ger utsikt och släpper in mycket dagsljus och när det skymmer har ni 22 dimbara spotlights till ert förfogande.

Den moderna byggstilen genomsyras av svenskt material och kvalité med pulpettak, trä samt en oljad handgjord ektrappa från Sundals snickeri. Byggytan om 50 kvm uppfyller svenska byggnadskrav för permanentboende."


Bohus-Villan SmartLiving
Bohus-Villan är en svensk hustillverkare belägen i Hunnebostrand, de har visningshus där du kan kika på både Bohus Modern och Bohus Classic. Besök deras hemsida för närmare kontakt. Skulle du önska en annan modell eller ett större hus så har Bohus-Villan färdiga lösningar i upp till 80kvm.

www.bohus-villan.se

Om området

Hunnebostrand är genuint. Traktens skönhet har skapats av naturen och stadens rustika charm kommer från generationers hårda arbete med fiske och stenhuggeri. Det är äkta. Idag har stenbrotten tystnat och fiskeskutorna
försvunnit, men den äldre bebyggelsen ligger tryggt kvar i skydd av berget. Här strosar du bland traditionella
Dubbelhus och täta rader av sjöbodar. Slå dig ned på någon av restaurangerna eller köp en påse räkor och ät dem direkt sittande vid vattnet. Luta dig tillbaka och studera sommarens folkliv, besök hummerakademin eller botanisera bland butikerna i centrum. Vill man till havs, kan en tur genom Sotekanalen eller en närmare titt på Kosterhavet - Sveriges första marina nationalpark varmt rekommenderas!

Bilder

illustrationbild

Markerad

illustrationbild

illustrationbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Skälle 2:9
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,380 / år
Taxeringsvärde
SEK 138,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
955 kvm
Vatten/avlopp
Vatten Och avlopp blir gemensamt för båda fastigheterna.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Sotenäs Skälle GA:3 - avser avloppsanläggning
Förmån: Officialservitut Väg, 1427-476.1

Karta

Hunnebostrand Hunnebostrand

Skälle sörgård 2

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg