230
MED48B0EFDFD7F84C9C9A427A21BBEEF605

Eklyckan

Tomtprojekt
MEDF32FDF0F93FF4568AAC696606BC391A5

Välkommen till

Eklyckan

MEDCB6F6177A26F401D8EADA7B0E4E1F0AD

Munkedal, MUNKEDAL

Eklyckan


Prisintervall

825 000 kr - 1 150 000 kr

Kortfakta projekt

ANTAL TOMTER

11 st

PRIS

825 000 kr - 1 150 000 kr

Välkommen till Eklyckan - ditt hem mellan himmel och jord!

I hjärtat av den betagande naturen och upphöjd på en kulle, planerar vi nu för 13 exklusiva villor i Eklyckan, nu finns möjligheten på 11 av dessa. Med vitsippor och höstlöv som närmaste grannar erbjuder Eklyckan en harmonisk symbios mellan modern bekvämlighet och naturlig skönhet, där du kan andas ut, finna ro och bara vara.

Villaområdet gränsar till magiska ekskogar, som erbjuder både vandring i skogslandskap och mysiga platser för picknick i skuggan av de urgamla ekarna. Här finns möjligheter att uppleva naturens alla skiftningar, från grön sommar till vit vinter, från morgonens första strålar till kvällens sista ljus.

På den andra sidan, öppnar sig böljande ängar, som utstrålar en känsla av frihet och rymd. För dig som drömmer om lantliga promenader eller vill njuta av solnedgången över de gyllene fälten, kommer Eklyckan att uppfylla dina förväntningar och mer därtill.

De tretton villorna i Eklyckan kommer att skapas med hänsyn till omgivningen och erbjuder ett brett utbud av planlösningar för att passa olika livsstilar. Varje villa kommer att ha en egen unik karaktär, men alla kommer att vara försedda med moderna bekvämligheter och designade för att maximera utsikten över det omgivande landskapet.

Tomtstorleken varierar mellan 850 m² och 2000 m². Byggrätterna på huvudbyggnad är 150 m² i byggnadsarea. Samt 60 m² i byggnadsarea för garage/komplementbyggnad. Viktigt att tillägga är också att det gäller max 2 byggnader per tomt med en sammanlagd byggnadsarea på högst 210 m². Utöver tomten så ingår även markjobb, kvalitetsansvarig, bygglovsritningar, på-koppling till kommunalt vatten och avlopp samt el-anslutning och fiber i priset.

Leva, drömma och växa - i Eklyckan får du chansen att skapa ditt drömhem i ett sammanhang där natur och arkitektur samverkar i perfekt harmoni. Eklyckan är mer än bara ett bostadsområde, det är en plats där livet firas i alla dess färger och nyanser.

Det är dags att kliva in i ditt nya liv. Välkommen till Eklyckan, där dina drömmar blir verklighet.

Vi ser fram emot att träffa er på området och visar gärna på förfrågan!

Om området

Munkedals kommun- mer av livet! Så lyder kommunens slogan och i Munkedal bor du med närhet till både sjö och hav, skog och mark, stad och landsbygd. Det geografiskt goda läget lockar många, både som delårsboende sommartid och som helårsboende i någon av tätorterna Dingle, Hällevadsholm, Hedekas eller Munkedal.

I Munkedals centrum finner du livsmedelsaffärer, bank, Systembolaget, Apoteket, vårdcentral, bibliotek, frisörsalonger och restauranger. På Munkeland i utkanten av samhället finns Munkelands shoppingcenter; ett välbesökt affärsområde med butiker såsom Jimmis Handelsträdgård, Teleradio, Eldabutiken, Hemköp, konditori, gym och bensinmack.

Örekilsälven som löper genom samhället erbjuder möjlighet till laxfiske och när Du vill fylla på med energi och värme efter fisket finns Kviströms Gästgiveri där Du kan övernatta på det nyrenoverade B&B eller ta en fika på cafeet. Följer Du Stalevägen och passerar Stale når Du kanotcentralen vid Kaserna där Du kan hyra kanot, bada och fiska i sjön. Här passerar även Bohusleden som består av totalt 27 etapper vandring i omväxlande miljö genom Bohusläns vackra landskap. På mysiga Torreby finns en 18 håls golfbana i vacker parkmiljö och Torreby slottsrestaurang som serverar dagens lunch och afternoon tea. Gullmarsfjorden som sträcker sig från Lysekil till Munkedal förgrenas i Färlevfjorden och Saltkällefjorden och här finns flera småbåtshamnar och stränder som lockar badgäster, dykare och sportfiskare.

I samhället finns två låg - och mellanstadieskolor med årkurs F-6 och en högstadieskola samt flera förskolor. Här finns även gymnasieutbildningar; bland annat Processtekniska gymnasiet vid pappersbruket och Yrkesgymnasiet med flera olika inriktningar att välja mellan. Fler gymnasiala utbildningar finns i Uddevalla.
Med Bohusbanan som passerar genom Munkedal är det lätt att pendla till studier och arbete med tåg, som tar dig till Strömstad i norr och till Göteborg i söder och vidare med anslutningståg eller buss och via E6 transporterar Du dig smidigt med kollektivtrafik eller bil genom Bohuslän.

Välkommen till Munkedal!

Övrigt

Fastigheten kommer att överlåtas för sig, entreprenadavtal kommer att tecknas avseende byggnaden.

Bilder

MED48B0EFDFD7F84C9C9A427A21BBEEF605
MEDF32FDF0F93FF4568AAC696606BC391A5
MEDCB6F6177A26F401D8EADA7B0E4E1F0AD
MED0A04A8CD00584E06AF8BD3C40AFA8E61
MEDBBA50E4BEBEB442CBA047BB7DE61407D

Karta

Munkedal Munkedal

Korpåsvägen

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn