Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bohuslän

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal och Lysekil.

Söker du en erfaren mäklare i Strömstad, Lysekil, Munkedal, Tanum eller Sotenäs? Våra mäklare är aktiva över hela Bohuslän, vi utgår från våra mäklarkontor i Kungshamn och Strömstad. Här möter du fastighetsmäklarna Ludvig, Elin och Isac. Ludvig är dessutom utbildad skogsmästare och har därför specialkompetens att förmedla lantbruksfastigheter. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling på din lokala marknad i Bohuslän!

Att byta bostad är för många en av de största förändringarna man gör i livet. Vi är därför väldigt glada och stolta över att vi kan leverera en unik tjänst skräddarsydd utifrån våra kunders behov, stora som små. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Bohuslän ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär .

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lysekil, Strömstad eller övriga Bohuslän

Som erfarna mäklare har vi ett stort kontaktnät och god kännedom om orter som Strömstad, Lysekil, Tanum eller Munkedal. Oavsett om du söker fritidshus på Smögen, i Fjällbacka eller vill sälja din villa i Tanum eller Strömstad är du varmt välkommen till oss. Vi drivs av ett äkta engagemang och har en stark passion för mäklaryrket och människor. Vi vinner därför ofta våra kunders hjärta, självklart med bostadsaffären och ett lyckat slutresultat i fokus.

Vår vision är att leverera Bohusläns bästa mäklartjänst. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att köpa värdera eller sälja bostad i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal eller Lysekil. Vi har stor kännedom om området och marknaden här i Bohuslän och är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 15/7, 11:00

Besök- och postadress Kungshamn

  • Tjuvsundsgatan 5, 456 31 Kungshamn
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besök- och postadress Strömstad

  • Karlsgatan 14, 452 31 Strömstad
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Bo i Bohuslän AB, Bohuslän
Org.nr. 559163-8738