Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Bohuslän

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bohuslän

På vårt kontor möter du vår säljkoordinator Lotta och fastighetsmäklarna Jenny, Ludvig och Elin. Ludvig är dessutom utbildad skogsmästare och har därför specialkompetens att förmedla lantbruksfastigheter. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling på din lokala marknad i Bohuslän!

Att byta bostad är för många en av de största förändringarna man gör i livet. Vi är därför väldigt glada och stolta över att vi kan leverera en unik tjänst skräddarsydd utifrån våra kunders behov, stora som små!

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bohuslän

Som erfarna mäklare har vi ett stort kontaktnät. Vi drivs av ett äkta engagemang och har en stark passion för vårt yrke och människor. Vi vinner därför ofta våra kunders hjärta, självklart med affären och ett lyckat slutresultat i fokus.

Vår vision är att leverera Bohusläns bästa mäklartjänst. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att byta boende i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal eller Lysekil! Kontakta oss på HusmanHagberg Bohuslän när du vill sälja, köpa eller värdera din bostad. Vi har stor kännedom om området och marknaden här och är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Hamngatan 1, 456 51 Smögen
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Postadress

  • Hamngatan 1, 456 51 Smögen
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Nu har det blivit dags för oss att växla upp ytterligare och därför söker vi dig som jobbat några år eller som är helt klar med dina studier.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg