Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uddevalla

  Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig när det kommer till värdering eller försäljning av bostad. Vi finns såklart även här för dig när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla. Vi har koll på marknaden och visa dig objekt som passar dina preferenser.

  Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

  Funderar du på att köpa, säljer eller värdera bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig hela vägen till en lyckad bostadsaffär.

  Att bo i Uddevalla, Stenungsund, Orust eller på Tjörn

  Att bo i detta område gör livet enkelt på många sätt. Här erbjuds de faciliteter som krävs för att ha ett bekvämt vardagsliv och det finns ett brett utbud av skola och barnomsorg. I Uddevalla finner du ett av Sveriges största köpcentrum – Torp Köpcentrum med sina snart 90 butiker. Där finner du stora aktörer som IKEA, El-Giganten och många fler. Uddevalla arrangerar varje år Motocross-VM. I Stenungsund finner du även där ett shoppingcenter – Stenungstorg som består av 65 butiker. Ett av få shoppingcenter som du kan nå med båt.

  På Orust som är en av Sveriges största öar arrangeras varje år Öppna Varv som varje år lockar mängder av båtintresserade från hela landet. På Tjörn finns det ett stort intresse av konst. Där hittar du Sveriges svettigaste konstrunda. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane. Varje år arrangeras Tjörn Runt som är en stor seglartävling som drar många duktiga seglare. 

  Området Södra Bohuslän förknippas med en rad olika aktiviteter såsom friluftsliv, sportfiske och vandring. Vandringslederna i Södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän erbjuder en fantastisk natur med såväl klippor, hav och ett rikt djur-växtliv. För den golfintresserade finns det en mängd olika banor i området som ni kan välja på. För den som gillar elitfotboll har vi Ljungskile SK.

  Köpa eller sälja bostad i Uddevalla med omnejd

  Det finns många anledningar till att hitta ett hem här och våra mäklare i Uddevalla berättar gärna mer. Inte att förglömma är det breda utbudet av caféer, konditorier, restauranger, gårdsbutiker och ökrogar. I området hittar du allt ifrån restauranger som har fått fina utmärkelser i White Guide till att få nybryggt kaffe med hemgjord glass.

  Som ni förstår är det ett populärt område som är under ständig expansion och här finns det något för alla. Vare sig du önskar köpa en villa, radhus, bostadsrätt eller ett fritidshus så finns vi här för dig. Kontakta oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig att hitta en bostad där du kan trivas länge.

  Värdera bostad i Uddevalla

  Nyfiken på vad din bostad värderas till? Kanske går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uddevalla och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uddevalla för att boka in en värdering redan idag.

  Varmt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer om hur du kan lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress:

  • Kochska Gränden 3, 451 30 Uddevalla
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

   Våra bostäder

   Våra medarbetare

   Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

   Jessica Nyman

   Jessica Nyman

   Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

   Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

   sven
   Ebba Olsson

   Ebba Olsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

   sven
   Mimmi Vu

   Mimmi Vu

   Blivande mäklare

   Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

   svenvi
   Ebba Nyman

   Ebba Nyman

   Säljkoordinator

   Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

   sven
   Robert Apelryd

   Robert Apelryd

   Franchisetagare, Kontorschef

   Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

   sven

   Vill du sälja med oss?

   Bli kontaktad av en mäklare

   * Obligatoriska uppgifter

   Aktuellt just nu

   Sälj med oss så bjuder vi på städning!

   Tillsammans med Deliza städ erbjuder vi på HusmanHagberg gratis hemstäd inför första visningen (värde upp till 2 000 kr).

   Missa inte din drömbostad!

   Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

   Tjänster och information

   Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

   HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   Om HusmanHagberg