KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uddevalla

Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig när det kommer till värdering eller försäljning av bostad. Vi finns såklart även här för dig när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla. Vi har koll på marknaden och visa dig objekt som passar dina preferenser.

Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

Funderar du på att köpa, säljer eller värdera bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig hela vägen till en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Uddevalla, Stenungsund, Orust eller på Tjörn

Att bo i detta område gör livet enkelt på många sätt. Här erbjuds de faciliteter som krävs för att ha ett bekvämt vardagsliv och det finns ett brett utbud av skola och barnomsorg. I Uddevalla finner du ett av Sveriges största köpcentrum – Torp Köpcentrum med sina snart 90 butiker. Där finner du stora aktörer som IKEA, El-Giganten och många fler. Uddevalla arrangerar varje år Motocross-VM. I Stenungsund finner du även där ett shoppingcenter – Stenungstorg som består av 65 butiker. Ett av få shoppingcenter som du kan nå med båt.

På Orust som är en av Sveriges största öar arrangeras varje år Öppna Varv som varje år lockar mängder av båtintresserade från hela landet. På Tjörn finns det ett stort intresse av konst. Där hittar du Sveriges svettigaste konstrunda. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane. Varje år arrangeras Tjörn Runt som är en stor seglartävling som drar många duktiga seglare. 

Området Södra Bohuslän förknippas med en rad olika aktiviteter såsom friluftsliv, sportfiske och vandring. Vandringslederna i Södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän erbjuder en fantastisk natur med såväl klippor, hav och ett rikt djur-växtliv. För den golfintresserade finns det en mängd olika banor i området som ni kan välja på. För den som gillar elitfotboll har vi Ljungskile SK.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla med omnejd

Det finns många anledningar till att hitta ett hem här och våra mäklare i Uddevalla berättar gärna mer. Inte att förglömma är det breda utbudet av caféer, konditorier, restauranger, gårdsbutiker och ökrogar. I området hittar du allt ifrån restauranger som har fått fina utmärkelser i White Guide till att få nybryggt kaffe med hemgjord glass.

Som ni förstår är det ett populärt område som är under ständig expansion och här finns det något för alla. Vare sig du önskar köpa en villa, radhus, bostadsrätt eller ett fritidshus så finns vi här för dig. Kontakta oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig att hitta en bostad där du kan trivas länge.

Värdera bostad i Uddevalla

Nyfiken på vad din bostad värderas till? Kanske går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uddevalla och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uddevalla för att boka in en värdering redan idag.

Varmt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer om hur du kan lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Omdömen från våra kunder

"Gott. och proffsigt bemötande. Hon har tålamod och svar på alla våra dumma frågor. Jag är mycket nöjd med bemötandet och den hjälp jag fick 🙏🤗😃"
Lidya G9 timmar
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra planering. Professionellt upplägg Upplevt som tryggt. Bra kommunikation under försäljningsprocessen. "
Lars-Johnny S1 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevlig. Men: -jag upplevde en stress, att hon inte hade tid med min bostad. -tog få egna initiativ, gjorde det jag sa. -jag upplevde att jag fick ligga på för att något skulle hända. -fick själv ta reda på info. -många småsaker..."
Sylvia C5 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, bra återkoppling för att få till en snabb affär."
Henrik L6 veckor
Verifierad kund
"Mycket behagligt och trevligt bemötande. Inte "för mycket" utan på en lagom nivå. Fint sätt att medla mellan oss köpare och säljarna (förhandlingen drog ut på tiden och hade kunnat upplevas som väldigt besvärande, men det blev OK). Saknades dock lite info/uppgifter om fastigheten, vilket hade kunnat vara besvärligt i en annan situation. För oss just nu hade det inte någon avgörande betydelse. Jag känner mig nöjd med både bemötande och resultat."
Katarina C6 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och hantering. Kommunikativ och tillgänglig under hela processen. Levde upp till alla mina förväntningar på en utmärkt fastighetsmäklare. Kan varmt rekommendera Jessica. "
Mary H6 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som levererar!"
Jörgen Andreas O9 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastisk mäklare! Rekomenderas starkt! "
Piashawa K11 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, duktig noggrann kunnig om fastigheten. Har allt man kan önska sig av en mäklare."
Hans Kjell B13 veckor
Verifierad kund
"Hej Ebba var trevlig och kompetent, snabb och effektiv"
Jaana G14 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, påläst och kunnig. Vi fick gott om tid att diskutera och ställa frågor under visningen. Hade en positiv upplevelse av visningen och efterföljande budgivning."
Bo E14 veckor
Verifierad kund
"Snabb, bra respons på frågor under resans gång. Flexibel och lösningsfokuserad. "
Veronica O19 veckor
Verifierad kund
"Jessica är mkt lätt att tycka om. Hon är trevlig, tillmötesgående, tydlig och tar reda på uppgifter man saknar och vill veta. I det här köpet vågar jag nog säga att hon lyckades få båda parter mkt nöjda!"
Christina J20 veckor
Verifierad kund
"Tack så mycket. Väldigt snäll och hjälpa mycket så möjligt "
Abdulwahed W21 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastiskt mäklare! Snabb på att svara på frågar, återkoppla och vara behjälplig."
Karl-Henrik S21 veckor
Verifierad kund
"Lättsam, rak, snabb återkoppling, personlig, omtänksam. Absolut "
Birgitta R22 veckor
Verifierad kund
"Jessica är kunnig och engagerad i sitt yrke som mäklare."
Maria Helene N26 veckor
Verifierad kund
"Så trevlig o duktig. Återkoppla i alla lägen. Kunnig o påläst. Hon kommer gå hur långt som helst. Snabb o smidig försäljning "
Britt-Marie Helene K27 veckor
Verifierad kund
"Har haft kontakt med en mäklare som heter Tommy! Den bästa! "
Sultan I28 veckor
Verifierad kund
"Flexibel trevlig och kompetent på alla sätt"
Ewa A28 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress:

 • Kochska Gränden 3, 451 30 Uddevalla
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Jessica Nyman

  Jessica Nyman

  Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven
  Ebba Olsson

  Ebba Olsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven
  Mimmi Vu

  Mimmi Vu

  Blivande mäklare

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  svenvi
  Ebba Nyman

  Ebba Nyman

  Säljkoordinator

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven
  Robert Apelryd

  Robert Apelryd

  Franchisetagare, Kontorschef

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven
  Judith Älveroth

  Judith Älveroth

  Reg. Fastighetsmäklare

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven
  Simon Björklund

  Simon Björklund

  Reg. Fastighetsmäklare

  Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Sälj med oss så bjuder vi på städning!

  Tillsammans med Deliza städ erbjuder vi på HusmanHagberg gratis hemstäd inför första visningen (värde upp till 2 000 kr).

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg