Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

HusmanHagberg - Din fastighetsmäklare i Uddevalla

Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig både när det kommer till försäljning av bostad och när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla. 

Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

Funderar du på att köpa bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig att hitta rätt boende.

Att bo i Uddevalla, Stenungsund, Orust eller på Tjörn

Att bo i detta område gör livet enkelt på många sätt. Här erbjuds de faciliteter som krävs för att ha ett bekvämt vardagsliv och det finns ett brett utbud av skola och barnomsorg. I Uddevalla finner du ett av Sveriges största köpcentrum – Torp Köpcentrum med sina snart 90 butiker. Där finner du stora aktörer som IKEA, El-Giganten och många fler. Uddevalla arrangerar varje år Motocross-VM. I Stenungsund finner du även där ett shoppingcenter – Stenungstorg som består av 65 butiker. Ett av få shoppingcenter som du kan nå med båt.

På Orust som är en av Sveriges största öar arrangeras varje år Öppna Varv som varje år lockar mängder av båtintresserade från hela landet. På Tjörn finns det ett stort intresse av konst. Där hittar du Sveriges svettigaste konstrunda. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane. Varje år arrangeras Tjörn Runt som är en stor seglartävling som drar många duktiga seglare. 

Området Södra Bohuslän förknippas med en rad olika aktiviteter såsom friluftsliv, sportfiske och vandring. Vandringslederna i Södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän erbjuder en fantastisk natur med såväl klippor, hav och ett rikt djur-växtliv. För den golfintresserade finns det en mängd olika banor i området som ni kan välja på. För den som gillar elitfotboll har vi Ljungskile SK.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla med omnejd

Det finns många anledningar till att hitta ett hem här och våra mäklare i Uddevalla berättar gärna mer. Inte att förglömma är det breda utbudet av caféer, konditorier, restauranger, gårdsbutiker och ökrogar. I området hittar du allt ifrån restauranger som har fått fina utmärkelser i White Guide till att få nybryggt kaffe med hemgjord glass.

Som ni förstår är det ett populärt område som är under ständig expansion och här finns det något för alla. Vare sig du önskar köpa en villa, radhus, bostadsrätt eller ett fritidshus så finns vi här för dig. Kontakta oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig att hitta en bostad där du kan trivas länge.

Sälja bostad

Vi är en av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor med ca 100 kontor runt om i landet och med drygt 400 medarbetare. Vi på HusmanHagberg ägs inte av något försäkringsbolag eller någon bank och våra fastighetsmäklare ger dig alltid oberoende råd utan att ha en dold agenda.

Varmt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer om hur du kan lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

 • Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Vår Marknadsföringspartner

  Vi på HusmanHagberg Uddevalla samarbetar med Jessica Frendberg. Som kund kommer du träffa på henne på vårt kontor.

  Fastighetsmäklare sökes till vårt team!

  Oavsett om du har längre erfarenhet eller är nyexaminerad mäklare vill vi hälsa dig välkommen till vårt team. För rätt person finns möjlighet till delägarskap.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg