KarriärOm oss

Jessica Nyman

Hemma överallt i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Kontakta mig

Jessica Nyman

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven

Omdömen från mina kunder

"Gott. och proffsigt bemötande. Hon har tålamod och svar på alla våra dumma frågor. Jag är mycket nöjd med bemötandet och den hjälp jag fick 🙏🤗😃"
Lidya G8 timmar
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra planering. Professionellt upplägg Upplevt som tryggt. Bra kommunikation under försäljningsprocessen. "
Lars-Johnny S1 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, bra återkoppling för att få till en snabb affär."
Henrik L6 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som levererar!"
Jörgen Andreas O9 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, duktig noggrann kunnig om fastigheten. Har allt man kan önska sig av en mäklare."
Hans Kjell B13 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, påläst och kunnig. Vi fick gott om tid att diskutera och ställa frågor under visningen. Hade en positiv upplevelse av visningen och efterföljande budgivning."
Bo E14 veckor
Verifierad kund
"Snabb, bra respons på frågor under resans gång. Flexibel och lösningsfokuserad. "
Veronica O19 veckor
Verifierad kund
"Jessica är mkt lätt att tycka om. Hon är trevlig, tillmötesgående, tydlig och tar reda på uppgifter man saknar och vill veta. I det här köpet vågar jag nog säga att hon lyckades få båda parter mkt nöjda!"
Christina J20 veckor
Verifierad kund
"Lättsam, rak, snabb återkoppling, personlig, omtänksam. Absolut "
Birgitta R22 veckor
Verifierad kund
"Jessica är kunnig och engagerad i sitt yrke som mäklare."
Maria Helene N26 veckor
Verifierad kund
"Har haft kontakt med en mäklare som heter Tommy! Den bästa! "
Sultan I28 veckor
Verifierad kund
"Flexibel trevlig och kompetent på alla sätt"
Ewa A28 veckor
Verifierad kund
"Nu var det Tommy som gjorde uppdraget på ett utmärkt sätt!"
Gert Stefan Magnus H33 veckor
Verifierad kund
"Vi blev otroligt bra bemött av Jessica och Tommy. Dom hade ett super bra koncept som dom har tagit fram. Upplägget för visning var också helt annorlunda mot vad dom andra mäklarfirmorna hade. Allt kändes perfekt från första minut till sista. Önskar dom all lycka i framtiden och jag vet att deras koncept för att sälja är det nya. Otroligt lyhörda, professionella och positiva. Kan starkt rekommendera HusmanHagberg i Uddevalla. "
Olof Alexander R38 veckor
Verifierad kund
"Genuin och otroligt professionell. Efter att ha jämfört med flera mäklare så vad det inte svårt att välja HusmanHagberg (Jessica & Tommy) till att sälja vårat hus. Med den erfarenheten de besitter så fanns det inga obesvarade frågor. Allt flöt på precis som vi ville och vi kände trygga med dem längs hela vägen. "
Marie-Teres Nelly B38 veckor
Verifierad kund
"Jättebra bemötande i alla frågor och funderingar, Kan varmt rekommendera "
Sofia M40 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, bra och infriade våra förväntningar"
Bengt Allan A42 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Jessica. Hon hade inte ett helt enkelt uppdrag med diverse omständliga omständigheter, men huset blev tillslut sålt och jag, som är en av säljarna, är nöjd med hur affären gick till. Hon behöll lugnet rakt igenom och man märker att hon är erfaren. "
John W43 veckor
Verifierad kund
"Bra engagemang och kunskap om hur vi går tillväga! Bra kommunikationer och informationer! Är mycket nöjd med Jessica och även hennes medarbetare! Super!"
Monika H44 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett professionellt sätt Snabb och bra återkoppling Kanon bra"
Marcus L44 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är resultatinriktad, noggrann och inspireras alltid av nya utmaningar. Mycket utav detta har jag med mig genom mitt stora intresse för ridsporten och en förfluten karriär som hoppryttare på elitnivå. Med mitt stora engagemang är jag alltid professionell i mitt yrke. För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen. Jag ger alltid det lilla extra och mina kunder ska känna sig mer än bara nöjda. Jag börjar där andra nöjer sig! Försäljning och få jobba med människor har alltid varit en stark drivkraft för mig. I min roll som före detta egenföretagare inom mode och även som försäljningschef inom matbranschen älskar jag att få jobba med människor. Att jobba som mäklare har alltid varit en dröm och 2016 tog jag steget och började utbilda mig på Malmö högskolan. Det var ett av de bästa beslutet jag tagit och jag älskar mitt jobb varje dag! Har du frågor kring att sälja bostad i Uddevalla, eller närliggande områden så som Stenungsund, Orust och Tjörn? Kontakta mig så svarar jag på alla dina frågor. Har du vägarna förbi vårt kontor så är du varmt välkommen in på en kopp kaffe. Jag ser fram mot att ses!

Mina försäljningar

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

072-711 33 00

jessica.nyman@husmanhagberg.se

Boka tid med Jessica direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg