Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borås

Vi på HusmanHagberg Borås är stolta över att inte bara få mäkla utan också få bo i den fantastiska staden Borås! Våra mäklare i Borås kommer jobba hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen för såväl våra säljare som köpare. Vi vet av erfarenhet att en lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning inte är någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade paketlösningar. Vi kan Borås, och vill du köpa, värdera eller sälja bostad tillsammans med en trygg mäklare som har ett stort nätverk i Borås, är vi rätt mäklare för dig.

Att köpa ny bostad eller sälja sin befintliga bostad är ett av de största besluten man tar i livet, och kan därför vara en väldigt orolig process. Som erfarna och engagerade mäklare är vi väl medvetna om din resa, och hjälper dig på bästa sätt när du antingen ska sälja din bostad eller hitta ditt nya drömboende. Oavsett om du ska sälja eller köpa: bostadsrätt, hus, radhus eller fritidshus så hjälper vi väldigt gärna till med att göra er upplevelse smidig och trygg!

Att Bo i Borås

Välkommen till textil- och postorderstaden Borås. I Borås grundades både Ellos och Gina Tricot, där de fortfarande har sina huvudkontor. Här finns både närheten till stadsliv, med ett brett utbud av restauranger, och natur. Mitt i centrala Borås finns populära grönområden som Rya åsar, Kype och Kransmossen. I centrala Borås finns många mysiga bostadsrätter i attraktiva områden som Trandared, Hulta och Kransmossen.

I Borås finns alla förutsättningar för ett aktivt-friluftsliv. Letar man sig lite utanför stadskärnan hittar man vackra vandringsleder, sjöar och rika kantarellskogar. Vill du bo i villa med naturnära läge finns det attraktiva och populära områden så som Sandared, Dalsjöfors, Brämhult eller Viskafors

Borås kan stoltsera med sin unika Textilhögskola, Högskolan i Borås och Borås djurpark. Borås fotbollslag, Elfsborg IF som spelar på Borås Arena. Från Borås finner du goda pendlingsmöjligheter till storstadslivet i grannstaden Göteborg. Närheten till Landvetters flygplats, gör det enkelt för dig som boende i Borås att upptäcka världen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Borås

Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Borås, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på HusmanHagberg i Borås. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus, berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att sälja eller köpa bostad, eller bara tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Varmt välkomna till familjen!

Omdömen från våra kunder

"Mäklaren ställde verkligen upp för oss på ett självuppoffrande sätt! Gjorde allt för att tillfredsställa våra önskningar!"
Curt S20 timmar
Verifierad kund
"Helt enkelt, hur bra som helst på alla punkter. "
Anneli E1 dagar
Verifierad kund
"Strålande bemötande från Carina Röjland-Lindberg och de andra jag kom i kontakt med på HusmanHagberg. Verkligen en hjärtlig och öppen stämning. Man kände att ingen fråga var besvärlig utan man kunde helt fritt ställa de frågor som dök upp. Tydlig information i varje steg. Skulle någon fråga mig om mäklare så skulle jag varmt rekommendera HusmanHagberg! En toppenupplevelse!"
Anders E1 dagar
Verifierad kund
"Jättefint bemötande, trevliga mäklare som kunde svara på alla frågor och ge oss tips och råd vad vi bör tänka på. Vi är supernöjda! 😊"
Vesna L2 dagar
Verifierad kund
"Professionellt och inga konstigheter! Vänligt och trevligt!"
Ann-Mari H2 dagar
Verifierad kund
"Professionell, glad, rak, tydlig. Trevligt bemötande och snabba svar. Från och med detta köp så föreslår jag jämnt HusmanHagberg och Ida som mäklare. "
Robert L1 veckor
Verifierad kund
"Professionell i sitt kundbemötande, tydlig, rak. Ger snabba besked och visar respekt och förstående gentemot mig som kund."
Robert L1 veckor
Verifierad kund
"Oerhört bra bemötande och engagemang från både Fredrik och Ida. Från att vi träffades till de olika stegen att ta så fick vi bra support och idéer för att få fram det bästa med vår husförsäljning. Fredrik fick oss att känna trygghet i hela resan trots en del frustration i processen när vi var nära till försäljning och sedan som uteblev. Han höll huvudet högt och coachens oss i processen och tillslut så knöt vi ihop säcken fortare än vi hade trott. Kan varmt rekommendera HusmanHagberg i Borås som är ett gott gäng med hjärtat på rätt ställe. Peter & Teresa"
Peter J2 veckor
Verifierad kund
"Redan från start och ändå fram till kontraktskrivning kände jag en stor trygghet med Husman Hagberg. Mäklarna visade stort engagemang och lyhördhet. Alla frågor och funderingar som man hade var dem noga att besvara/ta reda på. En exceptionellt bra mäklarfirman! "
Anemone N3 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, kände mig trygg i mitt köp."
Gunbritt L3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande av både Carina och Ida. Tillmötesgående och genuina i sitt sätt. Kan varmt rekommendera dom till andra köpare. "
Gittel L3 veckor
Verifierad kund
"Hej, Från första kontakt, till husvisning samt efterföljande budgivning, köpekontrakt mm har Ida Röjland med kollegor varit precis så jag önskar att man skall vara som husmäklare. Trevliga, tillmötesgående, informativa och med ett leende, mycket positivt mao ! //Lars Eliasson & Annelie Ågren "
Lars E4 veckor
Verifierad kund
"Supertrevliga, svarar snabbt. Jag gillar verkligen att det var lösningsorienterade och positiva. Vissa mäklare (träffade flera) var väldigt beklagande över att vi skulle sälja huset för en skilsmässa och det gjorde mig väldigt anti. Oavsett vad man säljer så måste man vara positiv! "
Sebastian W6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig visning. Tydlighet kring kontraktskrivning. Fint bemötande."
Julia H6 veckor
Verifierad kund
"Bra service, lättillgängliga och professionella. Jag kände mig väldigt trygg med Husmanhagberg Borås med Carina i täten! Rekommenderar de starkt till andra som är säljtankar! "
Paria S6 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga o kundfokuserade"
Berit M6 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevliga mäklare och säljkoordinator som visar stort engagemang, fint bemötande och är allmänt måna om sina kunder. Håller alltid en tät kontakt och finns alltid tillgängliga under dagarna. De levde verkligen upp till mina förväntningar och upplevelsen av försäljningen, av min lägenhet, var toppen! Jag har tidigare hört mycket gott om Carina, där hon beskrivs som professionell, ödmjuk, rättvis och mycket mer. Det visar sig att det går vidare i familjen, där både Ida och Fredrik är detsamma, helt underbara. Ett riktigt bra team! Ni som funderar på att "anlita" en mäklarfirma rekommenderar jag HusmanHagberg i Borås alla gånger om! "
Johannes G7 veckor
Verifierad kund
"Bra, trevliga och ödmjuka mäklare. Både mäklare och säljkoordinator är måna om sina kunder och håller en uppdaterad med vad som händer med försäljningen. "
Elin S8 veckor
Verifierad kund
"Fått mycket bra hjälp vid mitt första lägenhetsköp av Husmanhagberg! "
Efraim B9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg