Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borås

Vi på HusmanHagberg Borås är stolta över att inte bara få mäkla utan också få bo i den fantastiska staden Borås! Våra mäklare i Borås kommer jobba hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen för såväl våra säljare som köpare. Vi vet av erfarenhet att en lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning inte är någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade paketlösningar. Vi kan Borås, och vill du köpa, värdera eller sälja bostad tillsammans med en trygg mäklare som har ett stort nätverk i Borås, är vi rätt mäklare för dig.

Att köpa ny bostad eller sälja sin befintliga bostad är ett av de största besluten man tar i livet, och kan därför vara en väldigt orolig process. Som erfarna och engagerade mäklare är vi väl medvetna om din resa, och hjälper dig på bästa sätt när du antingen ska sälja din bostad eller hitta ditt nya drömboende. Oavsett om du ska sälja eller köpa: bostadsrätt, hus, radhus eller fritidshus så hjälper vi väldigt gärna till med att göra er upplevelse smidig och trygg!

Att Bo i Borås

Välkommen till textil- och postorderstaden Borås. I Borås grundades både Ellos och Gina Tricot, där de fortfarande har sina huvudkontor. Här finns både närheten till stadsliv, med ett brett utbud av restauranger, och natur. Mitt i centrala Borås finns populära grönområden som Rya åsar, Kype och Kransmossen. I centrala Borås finns många mysiga bostadsrätter i attraktiva områden som Trandared, Hulta och Kransmossen.

I Borås finns alla förutsättningar för ett aktivt-friluftsliv. Letar man sig lite utanför stadskärnan hittar man vackra vandringsleder, sjöar och rika kantarellskogar. Vill du bo i villa med naturnära läge finns det attraktiva och populära områden så som Sandared, Dalsjöfors, Brämhult eller Viskafors

Borås kan stoltsera med sin unika Textilhögskola, Högskolan i Borås och Borås djurpark. Borås fotbollslag, Elfsborg IF som spelar på Borås Arena. Från Borås finner du goda pendlingsmöjligheter till storstadslivet i grannstaden Göteborg. Närheten till Landvetters flygplats, gör det enkelt för dig som boende i Borås att upptäcka världen.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Borås

Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Borås, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på HusmanHagberg i Borås. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus, berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att sälja eller köpa bostad, eller bara tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Varmt välkomna till familjen!

Omdömen från våra kunder

"Vi är väldigt nöjda med Husmanhagberg. Väldigt högklass och bra bemötande genom hela processen. När man behövt hjälp i någon av processerna har dem alltid varit tillgängliga och hjälpvilliga. "
Hampus P3 veckor
Verifierad kund
"Jag träffade flera mäklarfirmor inför försäljning men ingen kom i närheten utav HusmanHagberg. Genuint trevliga och man fick en känsla av att dem verkligen bryr sig. Jag är väldigt nöjd och kommer att välja dem igen nästa gång jag ska sälja min bostad."
Carl B3 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bemött på ett bra sätt av mäklaren som lyssnat på oss och även kommit med idéer och förslag. Har varit en bra kommunikation och mäklaren levde upp till våra förväntningar. Allting har fungerat bra och vi har fått ta det i vår egen takt från att vi började prata om en försäljning tills den genomfördes. "
Amanda A4 veckor
Verifierad kund
"Jag har upplevt att det har varit en bra kontakt under köpets gång. Jag har blivit väl bemött av dom mäklare som var med. Mäklarna har varit både professionella och väldigt hjälpsamma. Presenten man fick var en väldigt fin gest. Kan starkt rekommendera denna mäklarfirman."
Mikael Ä4 veckor
Verifierad kund
"Mäklarens bemötande har varit mycket korrekt, trevligt och familjärt. Jag har verkligen känt att hon brytt sig om mig och ansträngt sig för att hjälpa till för att köpet skulle bli av. Hon har gjort mer än jag hade förväntat mig av en mäklare. "
Karolina E4 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemött i alla situationer, upplever sig välkommen. Kändes som att mäklaren jobbade för att få en bra lösning, för alla parter. Jag har haft mer kommunikation med HusmanHagberg än med "min" mäklare. Att Ida gjorde så att vi fick upp kontakten med Nordea var avgörande för att vi kommit så här långt. Hade inga direkta förväntningar. Jag är mycket nöjd."
Kenth J4 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med HusmanHagberg! Genuina människor med en sund arbetsmodell, något vi tycker är viktigt och gärna främjar. En trygg och behaglig process hela vägen i mål!"
Joakim H5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och mycket bra på alla sätt . "
Hans P5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra kommunikation och snabb återkoppling."
Kacper T5 veckor
Verifierad kund
"En fantastisk mäklar och fastighetsförmedling. Det är välstrukturerat och välskött. Mäklarna är väldigt tillmötesgående, varma och uppmärksamma på minsta detalj. Inget lämnas åt slumpen och mäklarna engagerar sig in i minsta detalj. De har ett ödmjukt bemötande och som kund känner man sig trygg och välinformerad. Vi har både köpt och sålt fastigheter via HusmanHagberg och kan varmt rekommendera dessa fantastiska människor som gör ett fenomenalt och professionellt arbete. "
Dejan D6 veckor
Verifierad kund
" Vänligt, varmt och smidigt bemötande! Mycket bra dialog inför och under försäljningen. Inga bekymmer med någonting! Sammantaget en väldigt trevlig upplevelse. "
Jessica Å6 veckor
Verifierad kund
"Grymt jobb! Supertrevlig och enkel och smidig att ha som mäklare! Kan starkt rekommendera :)"
Fredrik E7 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk hjälp och stöttning igenom hela processen av både Carina och Emma. Riktigt proffsigt och bra bemötande med regelbunden uppdatering. Jag är supernöjd!"
Olivia M7 veckor
Verifierad kund
"Vänliga hjälpsamma och tydliga. Förklarar och informerar på ett pedagogiskt sätt. "
Charlotte W8 veckor
Verifierad kund
"bra, allt gick väldigt snabbt och smidigt."
Viktor G9 veckor
Verifierad kund
"En fantastiskt mäklare vid namn Carina, så mkt värme och positiv energi, flexibel, proffsig och jordnära. Allt gick jätte bra, verkligen supernöjd!"
Patric R9 veckor
Verifierad kund
"Allt bra och löpande kontakt. "
Jonas L9 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare! Noga med information och hjälpsamma på alla sätt. "
Gunnel E10 veckor
Verifierad kund
"Våran upplevelse från HusmanHagberg i Borås känns väldigt proffsigt och personligt. Carina som var vår mäklare är lätt att ha och göra med och väldigt genuin, lättsam och proffsig. Detta är våran första bostad som vi köpt och det är mycket som det skall tänkas på och kollas på. Vi kände oss väldigt trygga med Carina då hon stod jämte oss hela affären med frågor osv och ville att vi skulle bli nöjda och att det skulle kännas bra för oss. Vilket vi uppskattar! Allt känns jätte bra och vi är nöjda och förväntansfulla att få flytta in i vårat nya boende! "
Erik P12 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande och samarbete från start till mål. Mötte Ida och Carina på en visning i slutet av sommaren och bestämde då att HusmanHagberg skulle få uppdraget och är jättenöjd hela vägen "
Rebecka H12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Sven Eriksonsgatan 24, 503 38 Borås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg