Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skövde

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skövde

Söker du en mäklare i Skövde som har koll på bostadsmarknaden? Våra erfarna mäklare finns här för dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Skövde. Vi har en passion för mäklaryrket och att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar.

Skövde har ett utbud som en stor stad – med den lilla stadens närhet till allt. I den gemytliga stadskärnan med det nyrenoverade Hertig Johans torg som mittpunkt finns ett brett utbud av caféer, restauranger och shopping både från de stora kedjorna och små lokala butiker. För dig som gillar shopping finns ytterligare två stora handelsområden, Stallsiken och Norrmalms handelsområde med gallerian Elins Esplanad. Strax intill centrum ligger berget Billingen som bjuder in till såväl motion som rekreation. I Skövde finns flera stora arbetsgivare så som Volvo, Skaraborgs sjukhus, de två regementena Skaraborgs regemente P4 och Trängregementet, och en högskola.

Att bo och leva i Skövde

I Skövde finns ett brett kultur- och idrottsliv. Billingens fritidsområde bjuder på en vidunderlig utsikt, fantastiska motions- och skidspår, fiskesjöar, utomhusbad, slalombacke och mycket, mycket mer. Skövde kan också stoltsera med Sveriges första kulturhus. I Skövdes kulturhus hittar du bland annat konsthall, konstmuseum, teater och bibliotek. Med drygt 400 föreningar finns det något för alla. Om du är handbollsintresserad är Skövde verkligen en stad för dig eftersom vi har både ett dam- och ett herrlag som spelar på högsta elitnivå.

Skövde växer och bygger hundratals nya bostäder per år. På senare år har en helt ny stadsdel, Trädgårdsstaden, växt fram. Trädgårdsstaden attraherar främst barnfamiljer och har flera nybyggda förskolor och en grundskola i moderna lokaler. Andra populära stadsdelar i tätorten är Billingesluttningen, Dälderna och Hentorp. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet i Skövde? Som din mäklare i Skövde kan vi hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser, men även dig som önskar byta läge och vill sälja bostadsrätt eller hus. 

Köpa, sälja eller värdera hus eller lägenhet i Skövde

Det är lätt att trivas och enkelt att leva i vår stad. Här finns allt du behöver inom räckhåll med närhet till såväl natur som stadspuls. På Norrmalm finns det gott om bostadsrättsföreningar med lägenheter som passar förstagångsköparen och studenterna. Utanför tätorten finns flera populära orter med ett bra serviceutbud och korta reseavstånd till Skövde som t.ex. Skultorp, Värsås, Stöpen och Timmersdala. Oavsett om ni söker nyproduktion i Trädgårdsstaden, eller önskar köpa hus på landsbygden eller en lägenhet i centrala staden är ni välkomna att kontakta våra professionella mäklare i Skövde. Vi kan marknaden och hjälper er hela vägen när ni vill köpa eller sälja bostad i Skövde.

Om du funderar på att värdera hus eller lägenhet kan vi stå till tjänst med en träffsäker bostadsvärdering. Väl på plats kan våra mäklare även ge tips och råd på förbättringar som ökar värdet på din bostad. Oavsett om ni ska köpa eller sälja er bostad och vill ta första steget till det bästa resultatet, kontakta oss. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

"Absolut bästa mäklare man kan anlita. "
Anne-marie A3 veckor
Verifierad kund
"Frans är fantastisk förtroendeingivande som person och vi har känt oss väldigt trygga genom hela säljprocessen. Alla frågor bemöts på ett mycket kunnigt sätt. Kan varmt rekommendera att sälja hus med hjälp av Frans! "
Rebecca R6 veckor
Verifierad kund
"Hej, vi blev bemötta på ett mycket proffesionellt sätt, kunnigt, sakligt och intresserat. Frans skapade en bra atmosfär genom sitt sätt att förklara hela processen. Han berättade tydligt vad som förväntas av oss och vad för hjälp vi kan förvänta oss av honom. Han använder sig inte av en massa överord utan står stadigt och kommunicerar på ett väldigt sakligt och tydligt sätt. När visningen hölls ställde alla kollegor på kontoret upp för att ge alla intresserade tid och ett positivt intryck av huset. Vid avtalsskrivandet/avtalsgenomgången skapade han en trygghet både för köpare och säljare genom att förklara vad som gäller i de olika stegen och vilket ansvar som ligger på de olika parterna. Vi kan varmt rekommendera Frans Jonsson och kollegorna på HusmanHagberg."
Stefan R6 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, lugn och hjälpsam. Försäljningen gick förvånansvärt bra trots det ekonomiska läget med inflation och höjda räntor."
Lena C7 veckor
Verifierad kund
"Frans har hanterat försäljningen av min lägenhet och skapade redan från början en realistisk prisbild utefter marknadens situation. Min uppfattning är att Frans bemöter människor bra. Han är förtroendeingivande och ger ett ärligt intryck. Jag har upplevt kommunikationen som behaglig och inte för säljig som vissa andra mäklare är. Uppdateringar har skett löpande och på det sätt som passar mig som säljare, ibland innebär det telefonsamtal och ibland via sms. Vid kontraktskrivning var han tydlig och informerade på ett enkelt sätt vad köpekontraktet innebar för båda delarna. I sin helhet har jag varit mycket nöjd med försäljningen av min bostad och skulle definitivt rekommendera Frans till andra personer som går i säljtankar! "
Alma R8 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, seriöst och flexibelt mäklarkontor! Har verkligen lyssnat in och tagit stor hänsyn till oss som säljare och sett till att försäljningen blev så bra den kunnat bli. "
Anna L8 veckor
Verifierad kund
"Professionellt arbete och mycket bra bemötande."
Sabina K9 veckor
Verifierad kund
"Our broker, Frans, was professional, knowledgeable, and helpful. He provided exceptional service, providing after-hour tours since we had limited time in the area, and helping us arrange a rent-back agreement as well as financing, which was difficult for us as Americans who were brand new to Sweden. Would absolutely work with him again, and I recommend him and this brokerage to any homebuyer or seller. "
Michelle C14 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Han ordnade en tid för visning av lägenheten som passade mig bra. Mycket hjälpsam när jag fick problem med banken. "
Lena C15 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig mäklare. God kommunikationsförmåga. Allt gick lätt och smidigt. "
Amalia S15 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare Frans har skött allt exemplariskt kring vår försäljning. Hade inte kunnat vara mer nöjda. "
Alexander M16 veckor
Verifierad kund
"Kände mig trygg att få den möjligheten att göra affär med Barbro och våran goa Elisabeth Så fint bemötande jag fick . Tack 🙏 "
Eva K16 veckor
Verifierad kund
"Hon har varit bejälplig med alla frågor, fullmakte etc."
Peter B19 veckor
Verifierad kund
"Kände mäklaren sedan tidigare och kontakten upplevdes (som väntat) mycket positiv. Ovanlig husaffär där köparna var amerikaner, som precis flyttade till Sverige. Detta ställde speciella krav på mäklaren där all kommunikation med köparna måste ske på engelska. Detta och samarbetet med den bank som lånade ut pengar till köparna har skötts på ett föredömligt sätt. Bra jobbat Frans !! "
Peter K20 veckor
Verifierad kund
"Frans Jonsson har varit toppen som mäklare från början till slut. Engagemang, kommunikation, information, bemötande och total anpassning till kundens behov. Vi har verkligen inget negativt att säga!"
Jenny K22 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare! En proffsig mäklare som har lotsat oss steg för steg. Noggrant gått igenom vad som gäller och tagit våra frågor på största allvar. Nu skall vi snart betala bostaden och få nycklar."
Helena B23 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet av mäklaren, informativt, vänligt, förtroendegivande, kompetent Mäklaren levde upp till våra förväntningar, sen var det många yttre omständigheter som påverkade försäljningen såsom räntehöjning, stigande elpris, krig och lågkonjuktur. Vi är nöjda med affärsuppgörelsen trots beskrivna påverkan utifrån. "
Tommy L27 veckor
Verifierad kund
"Kändes självklart att anlita Husman Hagberg. De är sakkunniga, förtroendeingivande och har koll på bostadsområdena. Vi är mer än nöjda över deras arbete."
Maria H28 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande. Känner mig trygg o anlita husman Hagberg .Kan varmt rekommendera till andra .Camilla "
Camilla R28 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt Tydlighet Positiv Ordning"
Christina J31 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Sankta Helenagatan 5B , 541 30 Skövde

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg