Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Skövde

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skövde

Skövde är navet i Skaraborg, mittemellan landets två största insjöar och landets två största städer. Våra kunniga fastighetsmäklare i Skövde finns här för dig när du önskar köpa, sälja eller värdera din bostad. Funderar du på att sälja hus eller lägenhet så är du välkommen att boka in ett möte med våra erfarna mäklare som är med dig på hela resan från värdering till färdig affär.

Skövde har ett utbud som en stor stad – med den lilla stadens närhet till allt. Du tar dig snabbt till förskolor, skolor. I den gemytliga stadskärnan med det nyrenoverade Hertig Johans torg som mittpunkt finns ett brett utbud av caféer, restauranger och shopping både från de stora kedjorna och små lokala butiker. För den som vill ha ännu mer att välja på finns det dessutom ytterligare två stora handelsområden, Stallsiken och Norrmalms handelsområde med gallerian Elins Esplanad. Strax intill centrum ligger berget Billingen som bjuder in till såväl motion som rekreation.

I Skövde finns flera stora arbetsgivare så som Volvo, Skaraborgs sjukhus, de två regementena Skaraborgs regemente P4 och Trängregementet, och en högskola. Högskolan erbjuder flera förstklassiga utbildningar som i sin tur ger många intressanta jobb. Visste du till exempel att Skövde är den fjärde största staden när det gäller datorspelsutveckling?

Att bo och leva i Skövde

I Skövde finns ett brett kultur- och idrottsliv. Billingens fritidsområde bjuder på en vidunderlig utsikt, fantastiska motions- och skidspår, fiskesjöar, utomhusbad, slalombacke och mycket, mycket mer. Skövde kan också stoltsera med Sveriges första kulturhus. Under Kulturhusets tak hittar du bland annat konsthall, konstmuseum, teater och bibliotek. Med drygt 400 föreningar hittar du något att göra nästan oavsett vilket intresse du har. Är du handbollsintresserad är Skövde verkligen en stad för dig eftersom vi har både ett dam- och ett herrlag som spelar på högsta elitnivå.

Skövde växer och bygger hundratals nya bostäder per år. På senare år har en helt ny stadsdel, Trädgårdsstaden, växt fram. Trädgårdsstaden attraherar främst barnfamiljer och har flera nybyggda förskolor och en grundskola i moderna lokaler. Andra populära stadsdelar i tätorten är Billingesluttningen, Dälderna och Hentorp. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet i Skövde? Som din mäklare i Skövde kan vi hjälpa dig att köpa bostad i rätt område, men även dig som önskar byta läge och vill sälja bostadsrätt eller hus. 

Köpa, sälja eller värdera hus eller lägenhet i Skövde

Det är lätt att trivas och enkelt att leva i vår stad. Oavsett om man söker liv och rörelse eller lugn och ro med närheten till naturen så finns det något som passar. På Norrmalm finns det gott om bostadsrättsföreningar med lägenheter som passar förstagångsköparen och studenterna. Utanför tätorten finns flera populära orter med ett bra serviceutbud och korta reseavstånd till Skövde som t.ex. Skultorp, Värsås, Stöpen och Timmersdala. Oavsett om ni söker nyproduktion i Trädgårdsstaden, eller önskar köpa hus på landsbygden eller en lägenhet i centrala staden är ni välkomna att kontakta våra professionella mäklare i Skövde. Vi kan marknaden och hjälper er hela vägen när ni vill köpa eller sälja bostad i Skövde.

Om du funderar på att värdera, köpa eller sälja er bostad och vill ta första steget till det bästa resultatet, kontakta oss. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Sankta Helenagatan 5B , 541 30 Skövde

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg