Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skövde

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skövde

Söker du en mäklare i Skövde som har koll på bostadsmarknaden? Våra erfarna mäklare finns här för dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Skövde. Vi har en passion för mäklaryrket och att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar.

Skövde har ett utbud som en stor stad – med den lilla stadens närhet till allt. I den gemytliga stadskärnan med det nyrenoverade Hertig Johans torg som mittpunkt finns ett brett utbud av caféer, restauranger och shopping både från de stora kedjorna och små lokala butiker. För dig som gillar shopping finns ytterligare två stora handelsområden, Stallsiken och Norrmalms handelsområde med gallerian Elins Esplanad. Strax intill centrum ligger berget Billingen som bjuder in till såväl motion som rekreation. I Skövde finns flera stora arbetsgivare så som Volvo, Skaraborgs sjukhus, de två regementena Skaraborgs regemente P4 och Trängregementet, och en högskola.

Att bo och leva i Skövde

I Skövde finns ett brett kultur- och idrottsliv. Billingens fritidsområde bjuder på en vidunderlig utsikt, fantastiska motions- och skidspår, fiskesjöar, utomhusbad, slalombacke och mycket, mycket mer. Skövde kan också stoltsera med Sveriges första kulturhus. I Skövdes kulturhus hittar du bland annat konsthall, konstmuseum, teater och bibliotek. Med drygt 400 föreningar finns det något för alla. Om du är handbollsintresserad är Skövde verkligen en stad för dig eftersom vi har både ett dam- och ett herrlag som spelar på högsta elitnivå.

Skövde växer och bygger hundratals nya bostäder per år. På senare år har en helt ny stadsdel, Trädgårdsstaden, växt fram. Trädgårdsstaden attraherar främst barnfamiljer och har flera nybyggda förskolor och en grundskola i moderna lokaler. Andra populära stadsdelar i tätorten är Billingesluttningen, Dälderna och Hentorp. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet i Skövde? Som din mäklare i Skövde kan vi hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser, men även dig som önskar byta läge och vill sälja bostadsrätt eller hus. 

Köpa, sälja eller värdera hus eller lägenhet i Skövde

Det är lätt att trivas och enkelt att leva i vår stad. Här finns allt du behöver inom räckhåll med närhet till såväl natur som stadspuls. På Norrmalm finns det gott om bostadsrättsföreningar med lägenheter som passar förstagångsköparen och studenterna. Utanför tätorten finns flera populära orter med ett bra serviceutbud och korta reseavstånd till Skövde som t.ex. Skultorp, Värsås, Stöpen och Timmersdala. Oavsett om ni söker nyproduktion i Trädgårdsstaden, eller önskar köpa hus på landsbygden eller en lägenhet i centrala staden är ni välkomna att kontakta våra professionella mäklare i Skövde. Vi kan marknaden och hjälper er hela vägen när ni vill köpa eller sälja bostad i Skövde.

Om du funderar på att värdera hus eller lägenhet kan vi stå till tjänst med en träffsäker bostadsvärdering. Väl på plats kan våra mäklare även ge tips och råd på förbättringar som ökar värdet på din bostad. Oavsett om ni ska köpa eller sälja er bostad och vill ta första steget till det bästa resultatet, kontakta oss. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

"Jag har trivts bra med Nellie. Hon har varit väldigt tydlig och klar i sin information och det inger trygghet tycker jag. Trevligt bemötande och glad. Inget verkar besvärligt utan "det fixar jag" Kunnig och har svarat på mina frågor. Jag är nöjd med allt hitintills. Vi är ju inte riktigt klara än. Jag valde Husman Hagberg för att min syster har talat så bra om företaget efter att ha hon har sålt hus för många år sedan. Minnet finns kvar. Mina förväntningar har nog varit det jag har upplevt. Hälsningar Gunnel"
Gunnel N6 timmar
Verifierad kund
"Kunnig och tydlig hjälp. Många goda tips. Håller vad dom lovar. "
Sven H2 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och saklig info."
Elsie H2 dagar
Verifierad kund
"Svarar snabbt på frågor,bra kommunikation, tydlig, enkel och mycket bra service"
Therese K1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra bemötande. Det hon inte kunde svara på direkt tog hon reda på och hörde av sig snabbt och bra"
Viking F1 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som är lätt och trevlig att ha kontakt med. Uppskattade att man fick snabb återkoppling om hur försäljningsprocessen fortlöpte.. Pålitlig, seriös, kunnig och noggrann "
Anders B3 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, hjälpsamt, återkopplingar och lätta att få kontakt med"
Helén J4 veckor
Verifierad kund
"Enkelt, smidigt, trevligt kundbemötande och tydlig kommunikation. "
Benjamin P7 veckor
Verifierad kund
"Lugnt och gott bemötande, fin guidning gällande vårt köp. Rekommenderar!"
Lina H7 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och enkelt, med trevligt bemötande "
Albin K11 veckor
Verifierad kund
"Det kändes bra att göra mitt bostadsköp med HusmanHagberg, det var ordning och reda."
Johan E11 veckor
Verifierad kund
"Jag är supernöjd. Från början till slut har det varit proffesionelt men samtidigt familjärt. Tillgängligheten har varit stor även så engagemanget. Jag och min mäklare har kunnat prata om allt, hon har sett mig och mina behov och varit otroligt tillmötesgående. Jag kommer rekommendera och använda er igen! "
Liz J12 veckor
Verifierad kund
"Vi är så glada att vi valde HusmanHagberg. Alltid trevliga i sitt bemötande och hjälpsamma på alla sätt. Hjälpte oss med en väldigt smidig husförsäljning. "
Katarina K13 veckor
Verifierad kund
"Good explanation and coordination from the broker.Very helpful. And provided useful information."
Neville M14 veckor
Verifierad kund
"Frans är en avslappnad, kunnig mäklare som man får stort förtroende för. "
Pär W15 veckor
Verifierad kund
"Vi kan inte nog rekommendera Frans Jonsson som mäklare. Oerhört proffsig, kompetent, tillgänglig och dessutom en av de trevligaste personerna vi har träffat. Allt kändes tryggt från första mötet till affär och nästa gång vi flyttar så ringer vi ingen annan än Frans. Riktigt toppbetyg! "
Caroline L15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och trevlig personal "
Kerstin B16 veckor
Verifierad kund
"Bra process hela vägen. Kunnig och ansvarsfull. "
Bo R17 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren höll mig hela tiden underrättad hur processen fortskred. Denna mäklare har ett trevligt bemötande. Jag och min ex make köpte detta objekt genom denna mäklare! Ordning och reda och påläst. "
Helena R20 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsiga och enkla att ha att göra med genom hela processen."
Magnus H22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Sankta Helenagatan 5B , 541 30 Skövde
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg