KarriärOm oss

Ludvig Jakobsson

Hemma överallt i Bohuslän

Din mäklare i Bohuslän

Kontakta mig

Ludvig Jakobsson

Omdömen från mina kunder

"Mycket kunnig och med ett trevligt bemötande. Våra förväntningar infriades. Försäljningen gick smidigt och bra med fin kontakt med Ludvig under tiden budgivningen pågick. Vi är supernöjda med allt. "
Gunilla Christina H5 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig bemötande. Mycket kunnigt och kunde svara på alla frågor vi hade. Han är en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. "
Carolien S7 veckor
Verifierad kund
"Topp bemötande och lösningsorienterad. "
Henrik J7 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklare i norra bohuslän!"
Cornelis Nicolaas P7 veckor
Verifierad kund
"Super fornøyd med alt! Vil anbefale han videre."
Ann Helen H12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, förstående med vad man söker."
Jan Peter B13 veckor
Verifierad kund
"Han är en trevlig hjälpsam och framför allt effektiv mäklare Kan rekomendera honom ."
Hans Erik L14 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, proffessionellt bemötande i alla lägen och en problemlösande inställning vid oväntade händelser. Rekommenderar varmt."
Sofie H14 veckor
Verifierad kund
"En mycket kunnig och trevlig person, enkel och lätt att ha och göra med. Vi är jättenöjda över att vi fick Ludvig som mäklare. "
Josefine Anna-Lena J21 veckor
Verifierad kund
"Otroligt kompetent mäklare mycket bra service "
Fredrik H23 veckor
Verifierad kund
"Ludvig lyssnade in och kunde återreflektera respektfullt gällande viktiga saker i vårt samtal inför försäljningen. Uppvisade stort tålamod och förklarade så det blev tydligt i vissa oklarheter. Lätt att samtala med och gett bra råd. "
Carina C24 veckor
Verifierad kund
"Trevlig! Påläst! Noggrann! Bra kontakt! Skämtade också alldeles lagom! Intresserad!"
Ulrika Andrea C25 veckor
Verifierad kund
"Vid första träffen med Ludvig fick vi ett mycket trovärdigt förtroende för mäklare firman. Våra för väntningar uppfyllde Ludvig på bästa sätt Ludvig genomförde våran försäljning på ett elegant sätt både mot köpare o säljare all var nöjda. Vill gärna rekomdera detta företag till andra säjare o köpare med högsta betyg."
Kjell J28 veckor
Verifierad kund
"Meget hyggelig og tillitsfull. Hjelpsom og forklarende. "
Agmund N28 veckor
Verifierad kund
"Ludvig Jakobsson var serviceinnstilt, profesjonell og hyggelig. Vi opplevde at vi ble veldig godt og profesjonelt ivaretatt i forbindelse med kjøpet."
Hege N30 veckor
Verifierad kund
"Gav för det mesta snabb feedback. Då det var mitt i semstertider kan man ha förståelse för att återkopplingen inte var direkt hela tiden."
Lina N30 veckor
Verifierad kund
"Han var en utmerket megler for oss. Lydhør og tillitsvekkende."
Harald B32 veckor
Verifierad kund
"En bra mäklare från början till slutet kan rekommenderas och då har jag erfarenhet av ca tjugo fastighetsaffärer"
Patrik E35 veckor
Verifierad kund
"Vennlig, ærlig og trivelig. Veldig godt fornøyd"
Arvid V35 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Kommunicerade tydligt att han ville vi skulle vara nöjda. Lättsam samtidigt som seriös. Tydlig. Inte för forcerad utan lugnt tempo vid kontrakt och tillträde. Ingav förtroende och tillit att han kunde sitt jobb, var noggrann och insatt i fastigheten."
Vivianne E35 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara mäklare i Bohuslän är ett väldigt spännande yrke! Ingen dag är den andra lik, precis som ingen affär är den andra lik. Att kunna leverera en tjänst anpassad efter kundens önskemål och behov med fokus på hög service, kunskap och tillgänglighet är viktigt för mig. Jag brinner för mitt jobb och mina kunder! Jag är uppväxt i en mäklarfamilj och jag har mer än 10 års erfarenhet av branschen. Jag förmedlar alla typer av objekt, lantbruk, villa, fritidshus, bostadsrätt, tomt och träffar kunder över hela Bohuslän. Som Skogsmästare har jag en fördjupad kunskap inom förmedling och värdering av lantbruksfastigheter. Jag jobbar intensivt för att uppnå maximalt resultat och ger mig inte förrän båda parter är nöjda! Varmt välkomna att kontakta mig om ni funderar på att köpa eller sälja objekt i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal och Lysekils kommuner.

Mina försäljningar

Ludvig Jakobsson

Reg. Fastighetsmäklare, Skogsmästare

073-961 92 93

ludvig.jakobsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ludvig direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg