KarriärOm oss
190
MEDCE80EF5866EE4D68BEA62C254AD2B681

Segelflygsgatan 34 Skarpnäck, Skarpnäck

Kommande®

Skarpnäck, Skarpnäck

Segelflygsgatan 34Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

139 kvm

VÅNING

1

MÅNADSAVGIFT

4 400 kr

BYGGÅR

2013

Varmt välkomna till detta fantastiska bostadsrättsradhus från 2013.

Fördelarna med detta boende är många där några är värda att omnämnas lite extra, så som:
Parkering på stenbelagd uppfart.
Två stora trädeckade altaner för att nå dygnets soltimmar.
Takhöjden på ca 4,5 meter på övervåningen är slående och nuvarande ägare har valt att bygga till ett extra sovrum i form av ett loft vilket gör att man har fem ordentliga sovrum. Utöver detta så har du två fräscha badrum med golvvärme och ett modernt kök med många smarta förvaringslösningar. Stort vardagsrum med öppna sociala ytor för när vännerna är på besök.

Huset har ett insynsskyddat läge då huset är beläget i ett lugnt område på en återvändsgata.

Bostadsrättsföreningen är stabil med en låg belåning där de nyligen sänkt månadsavgiften samt äger marken. Här bor du med ett suveränt läge i absolut närhet till det omtyckta Nackareservatet med härliga vandringsleder och badsjöar. På kort promenadavstånd har du goda kommunikationer i form av buss och t-bana.


Kommande försäljning , vid privatvisning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Bilder

MEDCE80EF5866EE4D68BEA62C254AD2B681
MED8D1194076FF34589B5011A120D0D93BE
MED730E7C946EFE43A8BA198043B6C32AF0
MEDC13282A9600142D9BEBC41D3E3E02701
MEDCA6B16BC908E4824812A5469C310D60E

Planritningar

Entréplan

Övreplan

Loft

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

139 kvm

VÅNING

1 av 1

MÅNADSAVGIFT

4 400 kr

BYGGÅR

2013

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

ENTRÈPLAN

HALL
Kliv in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Ytterligare generös förvaring i en dubbelgarderob med skjutdörrar. Här ligger ett slitstarkt, mörkare klinker på golv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finner du det stilrena köket.

KÖK
Smakfullt kök - komplett utrustat med fullstor kyl och frys, integrerad mikro, skafferi, ugn, induktionshäll med fläkt ovan, diskho, diskmaskin samt en vinkyl. Bra med förvaring i vita över- och underskåp. Trevlig köksö som är en naturlig samlingsplats innan middagen är serverad, vid den finns också plats för matbord åt 4-6 personer. Stort fönsterparti och i anslutning ligger bostadens ena trädäckade altan. Sol från lunch till sen kväll, plats för sittgrupp, bord och här finns även ett generöst förråd till förvaring.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som lätt kan möbleras med soffgrupp, tv-möbel och även en härlig plats för ett större matbord. Parkett på golvet vilket går som en röd tråd genom hela entréplanet. Flera stora fönsterpartier och här ifrån nås bostadens andra altan. Stort altandäck med sol från morgon till efter lunch. Här finns gott om plats för utemöbler, hammock, grill och självfallet växter och blommor.

BADRUM
Badrum i ljust kakel på vägg och mörkare klinkergolv. Här finns en dusch, handfat med kommod, spegelskåp och ett vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA
Bredvid badrummet finns en tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare och värmepumpen.


ÖVRE PLAN

ALLRUM
Välkommen upp till ett välplanerat våningsplan där ett inbjudande allrum med högt i tak öppnar upp sig. Här med vitmålade väggar, spotlights i tak och parkett på golv.

FYRA SOVRUM
I anslutning ligger fyra sovrum som enkelt går att möblera med både dubbel- eller enkelsängar. Det stora sovrummet har högt i tak och en praktisk klädkammare. I rummen finns även plats för skrivbord om hemmakontor eller läshörna önskas. Alla med fönster ut mot Nackareservatet eller den lugna återvändsgatan.

BADRUM
Helkaklat badrum i samma färgskala som det andra. Vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv. Detta med badkar, handfat, wc, handukstork och vädringsfönster.

LOFT
För ytterligare rum och våningsplan har ett loft byggts till. Detta är en härlig bonus och ger en mycket trevlig extra yta. Ljust målade väggar och tak och parkett på golv. Bra ljusinsläpp från flertal fönster.

Sammantaget ett underbart radhus med gott om plats för hela familjen. Här kan man enkelt umgås tillsammans på härliga sällskapsytor eller över en middag på altanen. Sovrum till alla och kontorsplatser om önskat. Ligger lugnt till och precis intill vackra Nackareservatet.

Övrigt
Hela entréplanet har vattenburengolvvärme och på övreplan el golvvärme i badrummet.

Om området

Skarpnäck är en grönskande stadsdel i sydöstra Stockholm som gränsar både till vackra Nackareservatet och Flatens naturreservat med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av Nackareservatet där det bland annat finns en 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina bad- och rekreationsmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet med vacker natur, motionsslingor, utegym och flera stränder.

Området är under utveckling, läs mer om byggplaner på stadens hemsida: https://vaxer.stockholm/omraden/skarpnacks-gard/

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga. På lämpligt skogspromenadavstånd finns också Kaffestugan Torpet, som är ett bohemiskt fik i Orhem som serverat hembakad mat och fikabröd sedan 1940-talet.
På vintern plogar kommunen upp ca 2 mil lång rundisbana på Drevviken, ett paradis för dig som älskar långfärdsskridskor. Efter en lång tur på isen är det gott med lite värmande fika på Café Kristinahuset i natursköna Sköndal.

Skarpnäck är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har plaskdamm, basket- och fotbollsplan, skateboardramper och på vintern en isbana.

Det finns gott om skolor i området att välja på, både kommunala och fristående grundskolor. Här hittar man bl.a skolorna Skarpatorpskolan, Tornadoskolan och Filosofiska i Skarpnäck, Åk F-9.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Eller varför inte ta cykeln in till stan? Via fina cykelbanor når du Södermalm på en halvtimma! Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går till Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

NÄRSERVICE

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomat vid T-banan. En ny handelsplats med bl.a. Willys stormarknad, Plantagen, Nordic Wellness, Max och Systembolaget har även etablerats vid korsningen Nynäsvägen/Tyresövägen i Sköndal.

PARKERING

Flera av föreningarna i området har egna parkeringsgarage, bland annat Brf Vingen, Brf Segelflygaren samt Brf Navigatören. De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet externa parkeringshus/garage i området.

ÖVRIGT

För den motionsintresserade så finns det ett flertal träningsanläggningar och aktiviteter för alla årstider exempelvis utomhusgym, Elit Sports Club, simhallar och ett flertal utomhusbad i närområdet.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,6923 %

Ekonomi

EL

15 000 kr

RENHÅLLNING

2 160 kr

FÖRSÄKRING

4 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

21 360 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansradhus

BYGGNADSÅR

2013

UPPVÄRMNING

Luft/vattenvärmepump

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning.

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-03-18

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

35 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

7 500 kWh/år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Baslinjen 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

13

EKONOMI

Inga inplanerade avgiftsförändringar, kontrollerat med styrelsen ( 2022-04-26)

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Brf Baslinjen är en äkta bostadsrättsförening bestående av 13 radhus från 2013.
Radhusen är placerade på en återvändsgata längst ner Segelflygsgatan. Många har egna små entreer på baksidan för snabb åtkomst till hela gröningen och lekplats.


Föreningen har en bra sammanhållning och det finns en gemensam Facebook sida för att snabbt kunna kommunicera samt be om hjälp om det skulle behövas.

Två gånger per år är det en gemensam städdag för att hålla det fint runt om kring, i samband med detta brukar det vara en gemensam fika/grillning.
På sensommaren brukar de även ha en kräftskiva längst ner vid vändplanen och i föreningens gemensamma trädgård.
Gräsmattor hålls fina genom ett gemensamt gräsklippschema.

Det finns ett brukar avtal med kommunen och blommor/bärbuskar med mera planeras på kommunens bekostnad. Trädgårdsredskap som högtryckstvätt, vattenslang och annat finns att låna för boende i "längan"

TV OCH BREDBAND

Kabel-tv och Bredband ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Uppfart med plats för en bil vid entrén.

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar:
2020 Klippning av häckar
2018 Installation av armatur och elkontakter på baksidan av husen.
2017 Underhållsmålning av vindfäll.
2017 Underhållsmålning av staket och förråd.
2017 Inköp och installation av cylinderlås baksida av husen.

Rengöring av tak och stuprännor sker varje år.

Föreningen kommer med hjälp av underhållsplanerare från Nabo, under 2021/2022 upprätta en underhållsplan.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar_BRFBaslinjen
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Stockholm Skarpnäck

Segelflygsgatan 34

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg