MED206FA88912604774AD2364CED36EC526

Mysigt radhus i Hässelby Södra Villastad!

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Sandviksvägen 142

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea102 kvm
Biarea7 kvm
Tomtarea147 kvm
Byggår1979

Detta hus kommer säljas inom 6-12 månader när säljarna har hittat ett nytt boende. Hör av dig till mig för mer information och eventuell privatvisning!

Om området

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Parkering

Garage i länga och fri parkering på gatan

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.
Hässelby hembygdsmuseum ligger på Riddersviksvägen, i det hus som var kommunalhus i Hässelby villastads köping 1926-49.
Riddersvik är en herrgård som ligger i stadsdelen Hässelby Villastad vid Mälarens strand. På andra sidan vattnet skådas Ekerö. Det finns en ångbåtsbrygga i Riddersvik. I skogsområdet kan man jogga eller rida, det finns även en led utefter vattnet. Från Riddersvik går Berghamns brygga längs klipporna vid vattnet till Fagerstrand i Hässelby Villastad. På sommaren finns badmöjligheter.

Bilder

Fasadbild

Baksidan

Mysig baksida

Altan

Altan

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
102 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
7 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1979
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Kärleksörten 101
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,904,000
Byggnadsvärde
SEK 818,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,889,000
Tomt
Areal
147 kvm
Planbestämmelser
Ytvattenskydd (2008-11-25) Tomtindelning (1966-03-24) Stadsplan (1963-09-18)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Kärleksörten GA:1

Karta

Hässelby Södra Villastad Hässelby

Sandviksvägen 142

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg