190

Spånga Solhem, Spånga

Salagatan 23

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,619 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea104.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0724
Byggår2003

DRÖMMIG 4:A I BRF SOLHEM 1!
Här kommer en trevlig lägenhet med 3 sovrum, helkaklat badrum och ett stort och trevligt vardagsrum med utgång till en rymlig och möblerbar balkong!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Om området

Denna fastighet ligger i Solhemsområdet i Spånga och gränsar emot Nälstaområdet i Vällingby. Närområdet består av båda dessa områden.

Solhem är ett genuint gammalt villaområde med lugn och trivsam atmosfär.

Området Solhem grundades 1904. I början av seklet var Solhem centralort för Spånga socken. Detta hängde samman med att Spånga Station - som fick ett ståtligt stationshus 1908 - låg i Solhem. Under 1960-talet avstyckades tomter och villor byggdes i modern stil samtidigt som de första radhusområdena kom till.
Det första området med flerfamiljshus byggdes samtidigt på Avestagatan. Idag bor här ca 7 300 invånare (2003).


För mer utförlig information samt historia vänligen besök http://sv.wikipedia.org/wiki/Solhem

Kommunikation

Genom området löper flertalet busslinjer som tar dig till Spånga, Vällingby, Kista och Hallonbergen. Mot Spånga går buss 116, 117, 118 och 179. Från Spånga station går pendeltåget mot T-centralen, som tar ca 13 min till city.

Närservice

I Spånga C finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärrer, banker, apotek och restauranger. I Spånga finns det rackethallar och i Vällingby finns det ett stort utbud av shopping, restuaranger och gym samt bio.

Parkering

I Solhem råder datumparkering på de flesta villagator. På vissa gator finns även långtidsparkeringar med p-platser. Vid Spånga station finns avgiftbelagd infartsparkering

Övrigt

I Solhem har du närhet till flera grundskolor; Vinstaskolan, Solhemsskolan, Nälstaskolan samt Spånga gymnasium. Det finns även ett brett utbud av förskolor. Från Solhem når du Mälarens stränder vid Hässelby strand på 10 minuter med bil.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning 2017
Stadgar BrfSoltunet 2018
Kommande

Bilder

Salagatan 23

Vardagsrum

Helkaklat badrum

Kök

Framsida

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
104.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 6,619 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Andel i föreningen
1.30476 %
Byggnad
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Solhem 1
Om föreningen
Förening med 102 st. lägenheter fördelade på 5 stycken putsade hus i ljusa färger. Husen som är byggda i 4 våningar är präglade av en enkelhet och funktion med öppna och ljusa lägenheter i varierande storlekar, 1-5 rok som alla har uteplats eller balkong. Föreningen bildades 2003 då också de första medlemmarna flyttade in.

I föreningen finns tvättstuga, förråd, gästrum med plats för 4-6 personer som kan hyras till självkostnadspris, samt parkeringsplatser med eller utan elstolpe. Vi har även en trevlig och öppen innergård med plats för lek och avkoppling. Det finns även en gruppbostad som förvaltas av Stockholmsstad.

Förutom värme och vatten i månadsavgiften som betalas till föreningen ingår; Bredband 100 MB och Telefoni via Ownit, analog Kabel-TV via Com Hem och bostadstillägg via Trygg Hansa försäkringsbolag.

Karta

Spånga Solhem Spånga

Salagatan 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg