MED5A625C1F4F974F43A30C10A356E9D5EB

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Rimfrostgränd 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,887
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea66 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1302-3
Byggår2019
Driftskostnad681 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,250,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till Tyresö C. Härlig 2,5:a med 2 fina sovrum. Sobert grått kök från Vedum. Induktionshäll och inbyggda maskiner från Siemens. Vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Balkong. Kaklat WC/duschrum med klinkergolv. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Mitt i Tyresö C med affärer, restauranger och bussar.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Kök

Hall och kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 1 med balkong

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med ekparkett och väggar målade i vitt. Här finns två stora garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns även en stor klädkammare.

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Fin ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för soffhörna och TV-bänk. Djupa vackra fönsterbänkar i sten och fint ljusinsläpp genom stora fönster.

Stilrent kök från Vedum i sobert grått. Här finns induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys- allt från Siemens 2019. Luckorna har "push-funktion". Arbetsbänk i vitt laminat och vitt kakel. Bänkbelysning under överskåpen.
Plats för matbord vid fönstret.

Sovrum 1 med ekparkett och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng. Sovrummet har även en klädkammare samt utgång till balkongen med trägolv.

Sovrum 2 med ekparkett och vitmålade väggar.

WC/duschrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, dusch, handfat med kommod, spegel med belysning, samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens.
Antal rum
2.5 rum
Boarea
66 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Pris
SEK 3,250,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,887
Driftskostnad
SEK 8,172 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 1,800
Övrigt
SEK 2,772
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden är en uppskattning. Övrigt avser kostnad för Telia Triple Play.
Andel av årsavgiften
1.9471 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Övriga byggnader
Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
Brf Grönskan
Om föreningen
I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum har Småa under 2019 uppfört Brf Grönskan. Lägenheter med butikslokaler i bottenvåningen som bidrar till ett livfullt kvarter. Ovanför butikerna ligger fem våningsplan med totalt 47 lägenheter. På våningsplanen högs upp ligger 9 exklusiva radhus. Husen är byggda i tegel och färgerna varierar för varje trapphus. Från varje trapphus kan du ta hissen direkt ner i garaget, här finns även platser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykelrum, miljörum samt lägenhetsförråd.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
47
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Telia Triple Play. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer)
Parkering
Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för cirka 1000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om cirka 1200 kr/månad
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 710

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Rimfrostgränd 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg