MED0CAC0B53EA0E4C4088598A8E76DC85CB

Vällingby - Råcksta, VÄLLINGBY

Råcksta Gårdsväg 21, bv

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,633 ink. Värme, kallvatten, bostadssrättstillägg + OB tillägg om 220 kr för bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60 kvm
Lägenhetsnummer31005
Byggår2012
Driftskostnad498 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Boka visning med mäklaren vid intresse!

ACCEPTERAT PRIS!
Nu säljs en rymlig tvåa (möjlig trea) om 60 kvm med en magisk och solig uteplats! Lägenheten erbjuder badrum med tvättstation, stort sovrum med en klädkammare samt praktiskt kök.

- Låg avgift och stabil förening
- Solig uteplats
- Två minuter ifrån Råcksta t-bana

VÄLKOMNA!

Om området

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare bostäder i form av radhus och lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt friluftsliv.

Kommunikation

Mitt i hjärtat av Råcksta har du tunnelbanan gröna linjen och stationen Råcksta som tar dig till Stockholm City på 30 minuter. En station ifrån Vällingby Centrum där du har allt du kan önska! Från Vällingby har du busslinjer till Kista, Barkaby och Sollentuna.

Närservice

I Råcksta finns en nyöppnad Hemköp butik samt en minilivs med postombud och pizzeria. I Vällingby centrum (ca 5-7 min promenad) finns biograf, mataffärer, restauranger, shopping samt bibliotek.

Parkering

I Råcksta finns det datumparkeringar längs med gatorna samt ett p-hus precis i anslutning till tunnelbanan.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Ljus hall med en stor garderobsvägg med skjutdörrar, utrymme för avhängning samt en säkerhetsdörr.

DUSCHRUM/WC
Helkaklat duschrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med infällbara duschväggar, spegel, skåp för förvaring samt en kombimaskin för tvättmöjligheter med en bänkskiva ovanför för avlastning. Spotlights i tak samt golvvärme.

VARDAGSRUM
Rymlig sällskapsrum med utrymme för matplats, soffgrupp och media möbler. Här har du utgång till den härliga uteplatsen med en trevlig utsikt ut över området men insynsskyddat. Uteplatsen är stor och du kan med enkelhet möblera med lounge-möbler och en matgrupp.

KÖK
Från vardagsrummet tar du dig till lägenhetens stilrena kök. Välutrustat med spis, spisfläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Alla vitvaror från Siemens. Vita väggar och ovanför bänkskivan i grått och rostfritt pryder ett svart kakel väggarna samt vit inredning.

SOVRUM
Rum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och byråer. Ett fönster finns för härligt ljusinsläpp. Här finns även en smart klädkammare.
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,495,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,633 ink. Värme, kallvatten, bostadssrättstillägg + OB tillägg om 220 kr för bredband
Driftskostnad
SEK 5,976 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,476
VA
SEK 2,652
Försäkring
SEK 1,848
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten.
Andel i föreningen
0.01142 %
Andel av årsavgiften
1.14246 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftsventilation med värmeåtervinnin
Energideklaration
Utförd 11/5/2014
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
70 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten tillhör ett källarförråd.
Förening
Namn
Brf Harsprånget
Om föreningen
Föreningens hus byggdes av JM 2012. I föreningens byggnad finns totalt 77 stycken lägenheter bestående av 2 rok-5 rok fördelade på 12 våningar plus vind och källare. Marken är friköpt.

Delat ägarskap accepteras och helst vara så jämnt fördelade som möjligt. För delat ägarskap ska minst 10% ägas av en boende i lägenheten.

De gemensamma utrymmen som finns är: Cykelrum, Barnvagnsförråd, Styrelserum, Gästrum. Cykelrum och barnvagnsförråd finns i källaren. Gästrummet har två våningssängar samt badrum med dusch och kan hyras för 200 kr/dygn. Det ligger på entréplanet, lägst in till höger i trapphuset.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Överlåtelseavgift tas ut av köparen (2,5% av gällande prisbasbelopp). Pantsättningsavgift tas ut av låntagaren (1% av gällande prisbasbelopp).

Föreningen har god ekonomi och planerar inte för några avgiftsändringar (2020-03-1).

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns antingen på vinden eller i källaren.

För mer information se: brfharspranget.se.
Antal lägenheter
77
Tv och bredband
Bredband och digital-TV har föreningen tecknat kollektivt via Telia Triple Play och ett obligatoriskt tillägg för detta tillkommer på månadsavgiften med 220kr/mån.
Parkering
Föreningen innehar totalt 52 stycken parkeringsplatser varav 3 är handikapplatser, dessa finns ovanpå och under parkeringsdäck varav de ovanpå är uteplatser och de under parkeringsdäck är garageplatser samt några utanför porten som är de handikappanpassade. Kostnad för parkeringsplats utomhus är 500 kr/mån och för garage 650 kr/mån. Det är i dagsläget kö till samtliga platser, 7 personer i kö för plats utomhus och 14 personer för plats i garaget (2020-03-18).
Renoveringar
Inga planerade renoveringar förutom en målning på entréplan i porten, 2020-03-18.

Karta

Vällingby - Råcksta VÄLLINGBY

Råcksta Gårdsväg 21, bv

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg