190

Linnéstaden, Göteborg

Nordhemsgatan 22

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,500
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea84 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1201

Snart kommer en fantastisk sekelskifteslägenhet ut till försäljning på en av de bästa adresserna i Linnéstaden, Nordhemsgatan! Direkt när du kliver in hallen känner du att denna bostad är något över det vanliga! Välrenoverad i alla rum i kombination med bevarande original detaljer från husets begynnelse, trevlig balkong mot den lugna innergården och magisk takhöjd som ger ett fint ljusinsläpp är bara några av de många detaljerna som beskriver denna hemtrevliga & lyxiga bostad. Belägen i en omtyckt och populär förening med bra ekonomi. Kommande försäljning, för mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Om området


Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Korsningen Nordhemsgatan, Andra Långgatan

Stämningsfullt kvarter!

Bra kommunikationer från Järntorget

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
84 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,500
Byggnad
Förening
Namn
Brf Nordhem nr 22

Karta

Linnéstaden Göteborg

Nordhemsgatan 22

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg