190

Näsbydal, TÄBY

Näsbydalsvägen 6, 6tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,978 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, tillägsförsäkring
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0250/1602
Byggår1958-61
Driftskostnad333 kr/månad

Som utgångspris: SEK 2,495,000

Här har säljarna på ett smart sätt delat av vardagsrummet och har i och med det skapat sig en mini 3:a med suveränt läge i populära Näsbydal.
Brf City är en av Täbys bästa föreningar med låg belåningsgrad samt att de större renoveringarna är gjorda . Mycket bra kommunikationer via Roslagsbanan och flertalet bussar. 10 minuters promenad från Täby Centrum.

Om området

NÄSBYDAL byggdes under 1959-61 och består av 8 höghus i 17 våningar (entréplan + 16 våningar) med hissar med totalt ca 900 bostadsrätter.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga då hållplats för både buss och tåg finns inom några minuter. Hållplats för bussar mot Danderyds Sjukhus, Täby C och Näsbypark finns vid korsningen vid OK/Scandic. Buss mot Östra station/Tekniska Högskolan finns vid E18. Nattbussen från Odenplan går också förbi Näsbydal. Busshållplatserna finns på ca 1-5 minuters gångavstånd. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Närservice

Det finns en välsorterad MATAFFÄR, BAGERI och café med bl a stenungsbakat surdegsbröd, kaffebröd och enklare lunchmat, restaurang samt städfirma. Allt i låghuset i Näsbydal. .BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd inom området, med dagis dels i Näsbydals låghus, dels i närbelägna RoslagsNäsby och Grindtorp. Flera SKOLOR finns också inom några hundra meter. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen strax söder om Näsbydal. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan också den strax norr om Näsbydal.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar 2015
Energideklaration - Nv 12
Energideklaration - Nv 2
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Inglasad balkong

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉHALL
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt en stor walk in closet / förråd. På golvet ligger parkett och väggarna är ljust målade.

INRE HALL
Den inre hallen är navet i lägenheten och tar dig till samtliga rum. Förvaringsmöjligheter finns via två garderober. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

KÖK
Renoverat och arbetsvänligt kök från Puustelli och bänkskiva i exklusiv granit. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, integrerad diskmaskin, rostfri fläktkåpa, integrerad kyl/frys. Kakel i sjösten ovanför bänkskiva, parkettgolv samt vitmålade väggar. I köket finns även matplats för flertalet personer.

VARDAGSRUM
Ljust och trevligt vardagsrum som idag är avdelat på hälften för att rymma ett extra sovrum. Från vardagsrummet du når den nyrenoverade och inglasade balkongen med förmiddagssol.

SOVRUM 1
I vardagsrummet har säljarna rest en vägg och på så sätt skapat ett till sovrum, tapetserade väggar samt parkettgolv

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

BADRUM
Badrummet totalrenoverades och stambyttes någon gång under 2001-2003 i föreningens regi. Golvet pryds av schackmönstrat klinker med underliggande värme och väggarna är helkaklade. Inredningen består av vägghängd toalett, handdukstork, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp samt duschhörna.
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 16, hiss finns
Pris
SEK 2,495,000 som utgångspris
Avgift
SEK 2,978 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, tillägsförsäkring
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.09942 %
Byggnad
Byggnadstyp
Höghus med hissar
Byggnadsår
1958-61
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas från 2014
Förening
Namn
Brf City i Täby
Om föreningen
Mycket välskött bostadsrättsförening med väl underhållna hus och stabil ekonomi. Husen byggdes under åren 1959-61 och totala bostadsytan är 65.486 kvm. Föreningen har mycket god ekonomi med en skuldsättning på 2.434 kr/kvm för 2019 enligt årsredovisningen.

Hemsida: www.nasbydal.se.

Förråd: Finns att hyra i mån av plats från 100 - 250 kr/månad. Förråd finns dels på vinden dels på entréplan. Storleken varierar från 1 kvm - 6,5 kvm. Etagelägenheterna har dock tillhörande vindsförråd.

Tvättstuga, cykel/barnvagnsrum: Finns i varje hus.

Parkering: Föreningen har 68 garageplatser och 511 p-platser med eluttag samt 21 egna besöksparkeringar. Det finns 24 platser för el-bilar. Hyran är 400 kr/mån + kostnad för elabonnemanget. P-plats utan el kan hyras för 150:-/m. P-plats med elstolpe kan hyras för ca 200:-/m. Plats för motorcykel kostar 200 kr/m. Garage finns att hyra för 500 kr/månad men det är lång kö till dessa. Det är möjligt att få hyra mer än 1 p-plats. Fria P-platser finns runt området.. I dagsläget är det en liten kö till parkeringsplatserna.

Samlingslokal: Finns på Näsbydalsvägen 21.

Grillplats: för många personer finns på gården.

Boulebana: finns på gården

Basketbollplan: finns på gården.

Tennisbana: Bostadsrättsföreningen har egen tennisbana på gården vilken kan nyttjas av medlemmarna.

Pågående / planerade större renoveringar:

- Parken / gården kommer att fräschas upp.

Genomförda renoveringar:
- Renovering av hissar gjordes 2018-2019
- Entréerna och trapphusen har fräschats upp med målning och nya lysarmaturer 2018
- Tvättstugorna renoverades under 2017-18.
- Nya hissar 2017.
- Nya fjärrvärmeledningar 2016.
- Nya balkonger samt inglasning 2015-16.
- Fönsterbyte 2011-13.
- Fasadrenovering 2011-12.
- Entréerna 2011.
- Bredband - installation av fiber 2002.
- Stambyte - badrum och kök 2000-2003.

Månadsavgiften avser: värme, vatten, sopor, TV, bredband, bostadsrättstillägget i hemförsäkringen, städning gemensamma ytor och skötsel gård

Övriga Brf-avgifter: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 3,5 % av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1,5 % av prisbasbeloppet av den som pantsätter lägenheten.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
900
Tv och bredband
TV finns anslutet via Telenor (f.d. Bredbandsbolaget) och grundutbudet ca 17 kanaler + 14 HD kanaler (enl brf Citys hemsida) ingår i månadsavgiften.
Bredband: Fiber installerades 2002 i alla lägenheter av föreningen. Föreningen tillhandahåller bredband via Ownit 100 Mbit och ingår i avgiften.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, minimum 10 %
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,628
Pantsättningsavgift
SEK 698

Karta

Näsbydal TÄBY

Näsbydalsvägen 6, 6tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg