MED7C55E3FC6ED84D00B57FB805282C86F4

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Myggdalsvägen 98, 5 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,835 Inkl värme, V/A, kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea92 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer439
Byggår1966-1968
Driftskostnad517 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

21
September | Monday
Kl 17:30 - 18:00
Öppen visning, hjärtligt välkommen!

Välkommen till en lägenhet med högt läge i hisshus! Den har den populära planlösningen med klädkammare intill ett av sovrummen och är dessutom en hörnlägenhet. Stilfullt kök med stor matplats. Vardagsrum med extra fönster och fint ljusinsläpp tack vare hörnläget. Stor balkong med plats för matgrupp. 3 sovrum samt 2 våtrum. Närhet till centrum, grönområden och bussar.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Kök

Kök

Kök

Matplats och kök

Matplats och vardagsrum

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med laminatgolv och ljus tapet. Här finns en stor klädhängare och flera garderober samt städskåp.

Vardagsrum med parkettgolv och ljus tapet. En extra fönster tack vare hörnläget ger fint ljusinsläpp. Gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Utgång till stor balkong med högt läge. Här finns plats för balkongmöbler.

Sovrum 1 med laminatgolv och tapet. Rummet har en klädkammare i anslutning.

Sovrum 2 med laminatgolv. 1 garderob.

Sovrum 3 med laminatgolv. Här finns plats för stor dubbelsäng. 2 garderober.

Kök från Ikea med inbyggd mikro och ugn från Ikea, diskmaskin Bosch, integrerad kyl/frys x 2. Spotlights under arbetsbänken. Vitrindel med belysning.

Rymlig matplats vid fönstret.

WC/dusch med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel, dusch och handduksvärmare.

WC/badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel, badkar, tvättmaskin och torkskåp.

Lägenheten har ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren.

Utanför porten finns en flera fina innergårdar med bl.a. grillplatser och lekplats.

Området är lugnt och barnvänligt och ligger mycket nära Tyresö centrum. Ca 400 m från huset finns närmaste busshållplats (Tyresö centrum). I närområdet finns även mycket mer som t.ex. förskola, skola, golfbana och simhall.
Antal rum
4 rum
Boarea
92 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,395,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,835 Inkl värme, V/A, kabel-TV
Driftskostnad
SEK 6,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnaden är en uppskattning då säljaren är ett dödsbo.
Andel i föreningen
0.19533 %
Andel av årsavgiften
0.19533 %
Reparationsfond
SEK 149
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1966-1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utförd 5/2/2018
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
128 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Sjötungan
Om föreningen
Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum, ett nytt stambyte är eventuellt under planering. Vänligen besök föreningens hemsida för mer information ang kommande stambyte. http://www.sjotungan.se.
Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Telenor. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 300 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1,5% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Myggdalsvägen 98, 5 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg