190

Lindeborg, Malmö

Fakta

Antal rum3 rok

Ansvarig mäklare

Bo på trevliga Lindeborg med närhet till grönskan och lugnet såväl som myllret i Hyllie och närheten till Köpenhamn. Söker du en trerummare på Lindeborg? Kontakta isåfall Anton Scholander för mer information.

Om området

Lindeborg är ett lugnt och trevligt område beläget i stadsdelen Hyllie med närhet till grönska och parker. Denna stadsdel består till övervägande del av flerfamiljshus, byggda på 1970-talet. Här bor du ett stenkast från Hyllie centrum som ger möjlighet till allt från shopping och nöjen till goda kommunikationsmöjligheter.

Kommunikation

Buss nummer 7 avgår från Lindeborg med täta avgångar mot Malmös centrum. Till Hyllie station kan man gå eller cykla och därifrån går tåg till både Köpenhamn och till andra orter i Sverige.

Närservice

På Lindeborg finns Lindeborgsskolan (F-9), idrottsplats, vårdcentral och folktandvård. På kort avstånd ligger, förutom Hyllie och dess bra shopping på Emporia, även köpcentrumet Mobilia.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg