Henrik Feuk

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Henrik Feuk

Omdömen från mina kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/4, 15:00

Jag är så glad och tacksam för att just du har hittat in till min mäklarsida, varmt välkommen!

Idag bor jag med min sambo och son på 3 år i en lägenhet i vackra Västra hamnen. Tillsammans med Dockan är detta områden jag är extra förtjust att förmedla bostäder i då jag enkelt kan förklara alla de fördelar som finns med att bo just här.

Jag växte upp i hus på underbara näset i Höllviken, hängde på stranden i Falsterbo och spelade fotboll i Skanör. Jag har även bott vid S:t Knuts torg, Slottsstaden, Limhamns Sjöstad och Davidshall. Detta är därför områden som jag känner till mycket väl.

Jag har tidigare haft en karriär inom service vilket har gett mig möjligheten att bo i städer som New York, London, Marbella och Barcelona. Det var här mina drömmar om att bli mäklare föddes.

Jag älskar att jobbet som Fastighetsmäklare ger mig möjligheten att möta så många fantastiska människor, jag hyser samtidigt stor kärlek till bostäder, arkitektur, homestyling och försäljning vilket gör detta till mitt absoluta drömjobb. Jag brinner för mitt jobb och det är att se till så du gör den bästa bostadsaffären!

Jag känner en stor stolthet i att få vara högst delaktig i förmedlingen av din bostad. Då detta ofta är den största affären vi gör här i livet, blir det ett stort ansvar för mig som din mäklare att leverera en tjänst av högsta kvalitet.

När du ingår ett samarbetsavtal med mig som din mäklare ser jag det som ett löfte till dig att vara den hårdast arbetande fastighetsmäklaren för just din försäljning.

Jag sätter ett högt värde i att vara anträffbar, återkoppla snabbt samt att verkligen lyssna till både köpares och säljares behov. Varje bostad och försäljning är unik i sig och jag tror på att ta fram den bästa planen för just din bostad och skräddarsy försäljningsprocessen efter dina behov, alltid med fokus på att nå högsta möjliga slutpris och en trygg affär.

Det som motiverar mig mest är att nå resultatet där både säljare och köpare är riktigt nöjda efter avslutad affär, att få bägge parters goda omdömen och rekommendationer är något jag alltid jobbar hårt för, det gör mig lycklig när vi nått fram till detta resultat.

Jag ser fram emot att besöka just din bostad och du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med mig när du ska sälja din bostadsrätt eller din villa, behöver en värdering eller när du behöver tips & råd då du ska köpa nytt boende!

Mina försäljningar

Henrik Feuk

Reg. Fastighetsmäklare

0722-520298

henrik.feuk@husmanhagberg.se

Boka tid med Henrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn