Henrik Feuk

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Henrik Feuk

Omdömen från mina kunder

"Henrik är en mäklare med ett proffsigt och personligt bemötande. Påläst och engagerad, snabb på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Rekommenderar Henrik å det varmaste. 😊"
Charlotta N3 veckor
Verifierad kund
"Vi har fått ett väldigt gott bemötande av Henrik, då han har varit väldigt lyhörd inför våra önskemål och varit oerhört serviceinriktad. Kunde inte ha bett mer av en mäklare! "
Mine M4 veckor
Verifierad kund
"Vi vill bara uttrycka vår tacksamhet för den enastående upplevelsen vi har haft med dig som vår mäklare. Din vänlighet och positiva energi har verkligen gjort hela processen både rolig och avslappnad. Vi har verkligen uppskattat din serviceninded- attityd, oavsett hur små eller stora våra frågor har varit har du alltid tagit dig tid att besvara dem på ett snabbt och utförligt sätt. Tack än en gång för allt du har gjort. "
Lingjun J4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, professionell och engagerad. Inlyssnande och tillgänglig för mig som kund. Återkopplar regelbundet både via meddelanden och telefonsamtal, vilket var mycket uppskattat. "
Anna B4 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, hjälpsam, snabb med att svara på meddelanden, och väldigt down to earth"
Julia J4 veckor
Verifierad kund
"Henrik Feuk hade ett gott bemötande, var kunnig, saklig och levde upp till mina förväntningar. Jag skulle varmt rekommendera honom."
Spiridon T4 veckor
Verifierad kund
"Genuin och hjälpsam med stor flexibilitet både gentemot oss som köpare och säljarna. "
Mujahed S4 veckor
Verifierad kund
"En mycket duktig mäklare. Lätt för att kommunicera och lyssna in. Drivande. Fint bemötande både mot säljare och spekulanter/köpare. "
Helén Ö5 veckor
Verifierad kund
"Henrik är verkligen mycket professionell och övertygade mäklare 😊 Jag är supernöjd med honom "
Perparim C6 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren bemötte oss väl. Han var kunnig och hjälpte oss snabbt med vår försäljning av bostadsrätt. Vi kan rekommendera honom. "
Lars Ö6 veckor
Verifierad kund
"kommunikativ, hjälpsam och förståelig för våra behov."
Geriolda T6 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig och ger snabba besked. Allt positivt."
Ralf R7 veckor
Verifierad kund
"Henrik var mycket trevlig att ha och göra med. Något som vi uppskattade väldigt mycket var att han alltid var tillgänglig och väldigt snabb på att återkoppla. Precis vad man behöver vid försäljning. "
Moses M8 veckor
Verifierad kund
"Kände stort förtroende för Henrik och kände att han lyssnade på vår åsikter. "
Matilde B15 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande utan att vara påflugen Snabb försäljning med bra uppdateringar"
Lena J15 veckor
Verifierad kund
"Mycket tillmötesgående och lyssnar på vad man säger och tycker. Känner stort förtroende för Henrik."
Jan Mikael B15 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som verkligen kan kalla sej mäklare Engagerad till 100% lyckas väl med sitt uppdrag Jag är jättenöjd TOPPEN /Lars "
Lars J15 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och tydlig vägledning under hela processen. Första gången vi köpte bostadsrätt så vi hade inte så mycket förväntningar men han var väldigt behjälplig med alla frågor som vi hade. Rekommenderas starkt! "
Emma M16 veckor
Verifierad kund
"Jag har använt Henrik i 2 fastighets affärer och han har varit mycket tillgänglig och smart under dessa processer. Just presentations formen , där vi använde 3D för att presentera objektet på en bra och säljande sätt. Henrik är proffs på det han gör just nu mäklar affärer. Han gör det inte på ett säljande sätt att han vill sälja på kunden ett objekt utan genom vältänkta resonemang och tankar för köparen. Han är synnerligen engagerad i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera honom och mäklarfirman "
Jan L18 veckor
Verifierad kund
"Han är jätteduktig,Svara alltid även på kvällen. Hjälpsam och svarar på alla frågor. "
Marwan A20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är så glad och tacksam för att just du har hittat in till min mäklarsida, varmt välkommen!

Idag bor jag med min sambo och son på 3 år i en lägenhet i vackra Västra hamnen. Tillsammans med Dockan är detta områden jag är extra förtjust att förmedla bostäder i då jag enkelt kan förklara alla de fördelar som finns med att bo just här.

Jag växte upp i hus på underbara näset i Höllviken, hängde på stranden i Falsterbo och spelade fotboll i Skanör. Jag har även bott vid S:t Knuts torg, Slottsstaden, Limhamns Sjöstad och Davidshall. Detta är därför områden som jag känner till mycket väl.

Jag har tidigare haft en karriär inom service vilket har gett mig möjligheten att bo i städer som New York, London, Marbella och Barcelona. Det var här mina drömmar om att bli mäklare föddes.

Jag älskar att jobbet som Fastighetsmäklare ger mig möjligheten att möta så många fantastiska människor, jag hyser samtidigt stor kärlek till bostäder, arkitektur, homestyling och försäljning vilket gör detta till mitt absoluta drömjobb. Jag brinner för mitt jobb och det är att se till så du gör den bästa bostadsaffären!

Jag känner en stor stolthet i att få vara högst delaktig i förmedlingen av din bostad. Då detta ofta är den största affären vi gör här i livet, blir det ett stort ansvar för mig som din mäklare att leverera en tjänst av högsta kvalitet.

När du ingår ett samarbetsavtal med mig som din mäklare ser jag det som ett löfte till dig att vara den hårdast arbetande fastighetsmäklaren för just din försäljning.

Jag sätter ett högt värde i att vara anträffbar, återkoppla snabbt samt att verkligen lyssna till både köpares och säljares behov. Varje bostad och försäljning är unik i sig och jag tror på att ta fram den bästa planen för just din bostad och skräddarsy försäljningsprocessen efter dina behov, alltid med fokus på att nå högsta möjliga slutpris och en trygg affär.

Det som motiverar mig mest är att nå resultatet där både säljare och köpare är riktigt nöjda efter avslutad affär, att få bägge parters goda omdömen och rekommendationer är något jag alltid jobbar hårt för, det gör mig lycklig när vi nått fram till detta resultat.

Jag ser fram emot att besöka just din bostad och du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med mig när du ska sälja din bostadsrätt eller din villa, behöver en värdering eller när du behöver tips & råd då du ska köpa nytt boende!

Mina försäljningar

Henrik Feuk

Reg. Fastighetsmäklare

0722-520298

henrik.feuk@husmanhagberg.se

Boka tid med Henrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg