KarriärOm oss

Henrik Feuk

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Henrik Feuk

Omdömen från mina kunder

"Henrik är snabb och proffsig; mycket noga med uppdateringar o tillgänglighet. I en svår marknad har han bearbetat intresserade på ett bra och juste sätt, samtidigt som mina intressen alltid respekterats. Därtill kommit med konstruktiva förslag om hur gå vidare i processen och alltid snabbt och ärlig svarat på frågor. Absolut en mäklare att rekommendera, som aldrig ger sig och som gör allt för att få en bra affär för allas bästa!"
Bodil I14 timmar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande o hjälpsam o svarade alla frågor trevligt "
Mohammad N6 dagar
Verifierad kund
"Jag anlitar denna mäklaren för andra gånger. Professionell och kommunikationen har varit jättebra. Fick kontinuerlig information om processen och snabb återkoppling under budgivningen. Jag är mycket nöjd med hur mäklaren hanterade försäljningen."
Aylin A1 veckor
Verifierad kund
"Lugn och trevlig samt mycket professionell i sitt arbete. "
Jadranka J1 veckor
Verifierad kund
"Första kontakt på söndagen. Kontrakt skrivet på tisdagen. Henrik hittade snabbt en överenskommelse mellan mig och säljare!"
Aron J1 veckor
Verifierad kund
"En mycket driftig och trygg mäklare. Har bara goda känslor för hur hela processen har fortlöpt. "
Peter K6 veckor
Verifierad kund
"Henrik Feuk ger ett trevligt bemötande och är kunnig.återkopplar snabbt vid ev frågor.Rekommenderas starkt!"
Katri Marjatta M7 veckor
Verifierad kund
"Henrik han tillmötesgående via samtal och sms och svarade snabbt och smidigt på mina funderingar och frågor. "
Matilda A8 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig mäklare som verkligen tar sin tid o Ger all information du behöver veta , spelar ingen roll vilken tid under dagen/kvällen."
Albert V8 veckor
Verifierad kund
"Henrik är professionell och det jag uppskattar mest är att han återkommer när han säger och han återkopplar det vi pratat om."
Ylva T10 veckor
Verifierad kund
"Jag rekommenderar Henrik starkt. Han är oerhört engagerad, noggran och proffsig. Henrik ser till att konstant hålla säljarna informerade om allt som sker och han är alltid tillgänglig om man har funderingar. Henrik tänker även utanför boxen för att finna lösningar vilket gör honom väldigt unikt. "
Noor J10 veckor
Verifierad kund
"Henrik har varit engagerad, lyhörd och serviceminded. Vi är mycket nöjda med Henriks insats! "
Alexandra L13 veckor
Verifierad kund
"En trevlig och proffsig mäklare som var lätt att jobba med, rekommenderar starkt!"
Andreas S13 veckor
Verifierad kund
"Jag kom först i kontakt med Henrik när jag köpte min nya bostad. Jag har tidigare varit i kontakt med många mäklare men valde Henrik när det blev dags att sälja min gamla bostad, då jag direkt fick ett bra intryck av honom när jag var köpare. Min upplevelse med Henrik var att det kändes tryggt genom hela affären. Han tänkte på kundens bästa såväl som köparens upplevelse. Han var mån om att affären skulle gå rätt till och jag hade ett stort förtroende för honom. Jag skulle rekommendera Henrik för er som behöver en grym mäklare!"
LIAM S16 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren. Rekommenderar starkt"
Sufjan S18 veckor
Verifierad kund
"Henrik var mycket tillmötesgående och snabb på att återkoppla. "
Marie L18 veckor
Verifierad kund
"Sammanfattningsvis är jag helt nöjd med försäljningen, tyvärr kom vi utav olika anledningar ut på marknaden lite för sent vilket resulterade i ett lite lägre pris än beräknat. "
Göran R21 veckor
Verifierad kund
"Jag tog kontakt med Henrik, då jag både sålt och köpt lgh av honom sedan tidigare. Så det var en självklarhet att kontakta han när jag skulle sälja min lgh. Han är sympatisk som person. Alltid tillgänglig och snabb med att uppdatera en med vad som händer under försäljningen. Allt gick snabbt. Från visning till att vi skrev. Rekommenderar!!!"
Annika S21 veckor
Verifierad kund
"Jag har fått ett jätte fint bemötande av mäklaren sedan första start. Han är otroligt engagerad och kunnig i det han gör. Jag hade inga stora förväntningar då det är mitt första köp av bostad men han har hela tiden varit där och informerat och hjälpt mig så mycket det bara går. Summan av hela processen ser jag väldigt positivt på och jag kommer med stor sannolikhet att kontakta denna mäklare fler gånger vid köp och sälj av bostad."
Linn O21 veckor
Verifierad kund
"Henrik är en väldigt professionell mäklare. Han var ständigt närvarande gav klok rådgivning och ledde processen exemplariskt. "
Hanna M21 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är så glad och tacksam för att just du har hittat in till min mäklarsida, varmt välkommen! Idag bor jag med min sambo och son på 3 år i en lägenhet i vackra Västra hamnen. Tillsammans med Dockan är detta områden jag är extra förtjust att förmedla bostäder i då jag enkelt kan förklara alla de fördelar som finns med att bo just här. Jag växte upp i hus på underbara näset i Höllviken, hängde på stranden i Falsterbo och spelade fotboll i Skanör. Jag har även bott vid S:t Knuts torg, Slottsstaden, Limhamns Sjöstad och Davidshall. Detta är därför områden som jag känner till mycket väl. Jag har tidigare haft en karriär inom service vilket har gett mig möjligheten att bo i städer som New York, London, Marbella och Barcelona. Det var här mina drömmar om att bli mäklare föddes. Jag älskar att jobbet som Fastighetsmäklare ger mig möjligheten att möta så många fantastiska människor, jag hyser samtidigt stor kärlek till bostäder, arkitektur, homestyling och försäljning vilket gör detta till mitt absoluta drömjobb. Jag brinner för mitt jobb och det är att se till så du gör den bästa bostadsaffären! Jag känner en stor stolthet i att få vara högst delaktig i förmedlingen av din bostad. Då detta ofta är den största affären vi gör här i livet, blir det ett stort ansvar för mig som din mäklare att leverera en tjänst av högsta kvalitet. När du ingår ett samarbetsavtal med mig som din mäklare ser jag det som ett löfte till dig att vara den hårdast arbetande fastighetsmäklaren för just din försäljning. Jag sätter ett högt värde i att vara anträffbar, återkoppla snabbt samt att verkligen lyssna till både köpares och säljares behov. Varje bostad och försäljning är unik i sig och jag tror på att ta fram den bästa planen för just din bostad och skräddarsy försäljningsprocessen efter dina behov, alltid med fokus på att nå högsta möjliga slutpris och en trygg affär. Det som motiverar mig mest är att nå resultatet där både säljare och köpare är riktigt nöjda efter avslutad affär, att få bägge parters goda omdömen och rekommendationer är något jag alltid jobbar hårt för, det gör mig lycklig när vi nått fram till detta resultat. Jag ser fram emot att besöka just din bostad och du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med mig när du ska sälja din bostadsrätt eller din villa, behöver en värdering eller när du behöver tips & råd då du ska köpa nytt boende!

Mina försäljningar

Henrik Feuk

Reg. Fastighetsmäklare

0722-520298

henrik.feuk@husmanhagberg.se

Boka tid med Henrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg