KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Letar du efter en kunnig mäklare i Malmö? Våra erfarna mäklare har koll på Malmös alla bostadsområden och mångsidiga bostadsutbud. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Malmö. Alltid med dig som kund i fokus!

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen. Inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, finns våra mäklare här för dig. Som boende i vårt område får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö kommer göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö har mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare är en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när det är dags att värdera din bostadsrätt eller villa. Utöver en träffsäker bostadsvärdering ger vi gärna förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad inför en kommande försäljning.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

"Mycket bra och väl bemött och levererade."
Jonas Kjell-Ola M21 timmar
Verifierad kund
"Kom inte på något negativt så därför fick hon 5/5"
Jesper B2 dagar
Verifierad kund
"Sandra är en tydlig och lyhörd mäklare som ger hjälpen man behöver genom hela processen "
Amanda B2 dagar
Verifierad kund
"Sandra har haft en ödmjuk och öppen approach under hela vår försäljningsprocessen av vår lägenhet. Hon har hög tillgänglighet och är med en i hela processen. Vi kände oss väldigt trygga med Sandra under hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera henne som mäklare! "
Rebecca N2 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Tydlig genomgång av kontrakt mm"
Lena J3 dagar
Verifierad kund
"Bra bemött Trevlig svara snabbt på alla frågor inte för pushi Bra hjälp o tips Snabb handläggning "
Lars J1 veckor
Verifierad kund
"Henrik är snabb och proffsig; mycket noga med uppdateringar o tillgänglighet. I en svår marknad har han bearbetat intresserade på ett bra och juste sätt, samtidigt som mina intressen alltid respekterats. Därtill kommit med konstruktiva förslag om hur gå vidare i processen och alltid snabbt och ärlig svarat på frågor. Absolut en mäklare att rekommendera, som aldrig ger sig och som gör allt för att få en bra affär för allas bästa!"
Bodil I2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande o hjälpsam o svarade alla frågor trevligt "
Mohammad N2 veckor
Verifierad kund
"Jag anlitar denna mäklaren för andra gånger. Professionell och kommunikationen har varit jättebra. Fick kontinuerlig information om processen och snabb återkoppling under budgivningen. Jag är mycket nöjd med hur mäklaren hanterade försäljningen."
Aylin A3 veckor
Verifierad kund
"Lugn och trevlig samt mycket professionell i sitt arbete. "
Jadranka J3 veckor
Verifierad kund
"Första kontakt på söndagen. Kontrakt skrivet på tisdagen. Henrik hittade snabbt en överenskommelse mellan mig och säljare!"
Aron J3 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och professionell!"
Freddie F3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!"
Catarina E3 veckor
Verifierad kund
"Bästa fenomenal, riktigt proffs "
Hasan N3 veckor
Verifierad kund
"Johan har varit superproffsig och enkel att ha att göra med under hela processen. Tydlig, lättillgänglig och väldigt smidig. Kan varmt rekommendera Johan för din bostadsaffär! "
Monia F5 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på bästa sätt. Alla förväntningar uppfylldes! Allt gick snabbt o smidigt. Supernöjd!"
Anna L5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, duktig och ihärdig. Fick ett bra pris på vår lägenhet i en jobbig marknad."
Kajsa L6 veckor
Verifierad kund
"En mycket driftig och trygg mäklare. Har bara goda känslor för hur hela processen har fortlöpt. "
Peter K8 veckor
Verifierad kund
"Henrik Feuk ger ett trevligt bemötande och är kunnig.återkopplar snabbt vid ev frågor.Rekommenderas starkt!"
Katri Marjatta M8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig mäklare och det var väldigt bra kommunikation genom hela processen "
Viktor M9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg