Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Malmö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Våra erfarna mäklare har koll på Malmös mångsidiga bostadsutbud och hjälper dig med all från värdering till färdig bostadsaffär. Alltid med dig som kund i fokus!

Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen och inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder som bjuder in till sol och bad under sommarhalvåret. Som din fastighetsmäklare i Malmö kommer vi göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö mar mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra kunniga mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl eller telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när du ska köpa eller sälja bostad i Malmöregionen.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Sälj med oss så bjuder vi på Klarlagt®!

Det är viktigt att besikta sin bostad inför försäljning. Därför samarbetar vi med Raksystems Independia och bjuder på vår tjänst Klartlagt® när du säljer din villa med oss.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg