Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Malmö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Letar du efter en kunnig mäklare i Malmö? Våra erfarna mäklare har koll på Malmös alla bostadsområden och mångsidiga bostadsutbud. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Malmö. Alltid med dig som kund i fokus!

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen. Inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, finns våra mäklare här för dig. Som boende i vårt område får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö kommer göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö har mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare är en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när det är dags att värdera din bostadsrätt eller villa. Utöver en träffsäker bostadsvärdering ger vi gärna förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad inför en kommande försäljning.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

"Det var mycket trevlig att trefas Sandra. . Hon var professionell och direkt i samtalet. Vi fick bra bemötande. Hennes arbete känns som professionell. "
Zefiryna W5 dagar
Verifierad kund
" Jag kontaktade Sandra för att jag såg att hon sålt flera lägenheter i samma område. Väldigt nöjd med hennes bemötande, hon har genom hela processen känts professionell men personlig och förstående, vilket har gjort att man känt sig trygg genom säljprocessen. Jag rekommenderar verkligen henne som mäklare. "
Johanna L1 veckor
Verifierad kund
"Mycket hängiven, kommunikativ och engagerad. Rekommenderar Sandra för er alla som är intresserade av att sälja sin bostad. Trevlig, hjälpsam och proffesionellt. Tack så mycket Sandra! "
Lusse Mikaela M1 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och professionell mäklare "
Parisa D1 veckor
Verifierad kund
"Sandra har varit jättetrevlig och hjälpsam under hela förloppet, även när jag varit förvirrad och oklar. Hon har gett ett mycket tryggt och professionellt intryck, och också varit glad och rolig att prata med."
Tove L2 veckor
Verifierad kund
"Henrik var alltid trevlig och svarade på alla frågor, minsta lilla. Han svarade även snabbt och tydligt på mail och sms. Han är vad en mäklare ska vara, hjälpsam för både säljaren och köparen. "
Vidar T2 veckor
Verifierad kund
"Han arbetar hårt, samarbetsvillig, noggrann, och trevlig "
Anfal A3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt ambitiös mäklare som gör allt för att få oss kunder nöjda."
Jan Mikael B5 veckor
Verifierad kund
"Fortlöpande info om alla vändningar i processen, underbyggd argumentation för olika gemensamma beslut. En mycket engagerad mäklare som nog ingjuter förtroende för såväl säljare som köpare."
Brita C5 veckor
Verifierad kund
"Snabbt smidigt. Allt flöt på utan krångel. "
Åsa B5 veckor
Verifierad kund
"Väl påläst men inte för på, lämnar tid och rum till att fundera själv men har all fakta på hand samt snabb i korrespondensen. En personlig touch utan att vara för på."
Christoffer S6 veckor
Verifierad kund
"Professionell energisk mäklarinsats vid försäljningen. "
Ralf R6 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt bemötande och väldigt service mindre. Fanns tillgänglig 24/7. Uppskattar Johans transparens och ärlighet, det får man förtroende för. Bra på att löpande uppdatera oss och följa upp saker/frågor under processen. Johan är också mycket trevlig och positiv. "
Rita Paulina G7 veckor
Verifierad kund
"Har haft Sandra som mäklare vid både försäljning och köp av ny lägenhet. Sandra har kommit med tips och haft gehör under en ganska trist marknad för försäljning. Gett återkoppling efter varje visning. Pålitlig, tillgänglig och professionell! "
Michael S8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell. Mycket nöjd!"
Tony T9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Sandra! Trevlig, hjälpsam ovh noggrann."
Stina M9 veckor
Verifierad kund
"Sandra är trevlig, engagerad och har en väldigt god kommunikation vilket har gjort hela processen oerhört enkelt och trygg för mig som säljare!"
Philip E9 veckor
Verifierad kund
"We recently bought a new appartment and also sold our old one through Henrik Feuk as broker. He worked extremely professional throughout the process. First as a representative of the sellers and later as our representative. We found him to be an eloquent, friendly, very reliable and positive person. He always took the time to answer our questions and seemed committed to our case. We were very satisfied with all the information, feedback and updates from Henrik both when buying and selling. We will always recommend Henrik Feuk as a reliable and trustworthy real estate agent who commits 100% to your project from the first planning, alignment of expectations and till he delivers satisfactory results."
Azhar C9 veckor
Verifierad kund
"Henrik är en mäklare med ett proffsigt och personligt bemötande. Påläst och engagerad, snabb på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Rekommenderar Henrik å det varmaste. 😊"
Charlotta N13 veckor
Verifierad kund
"Vi har fått ett väldigt gott bemötande av Henrik, då han har varit väldigt lyhörd inför våra önskemål och varit oerhört serviceinriktad. Kunde inte ha bett mer av en mäklare! "
Mine M13 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg