Sandra Lindh

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Sandra Lindh

Omdömen från mina kunder

"Hon är en trevlig och kunnig mäklare."
Najibullah A19 timmar
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsigt bemötande "
Karl J4 dagar
Verifierad kund
"Sandra har varit en tydlig och schysst hjälpande hand i min första gång på bostadsmarknaden! Väldigt bemötande och trevlig:)"
Elis B1 veckor
Verifierad kund
"Sandra har varit positiv och trygg genom hela försäljningsprocessen. Hon har bra människokännedom och lyckades verkligen hitta den perfekta köparen för min lägenhet, trots en seg marknad :)"
Elin K1 veckor
Verifierad kund
"Sandra var en fantastisk mäklare, Hon framstod som genuin och brinna för sitt jobb! Hon var snabb och tydlig med förändringar i processen och lyckades alltid vara förberedd på svar som köpare kom med innan jag som säljare behövde vara inblandad. Hon gav mig bra vägledning i hela säljprocessen och var absolut en viktig anledning till att försäljningen gick så bra som den gjorde! Jag skulle utan att tvecka använda Sandra igen i framtida försäljningar. "
Petter L1 veckor
Verifierad kund
"Kanonbra! Rak och tydlig kommunikation och ärlig rådgivning."
Oscar N4 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med valet av mäklare! Sandra var mycket hjälpsam och affären gick väldigt smidigt. Hon skötte det exemplariskt. Rekommenderar starkt! "
Line W4 veckor
Verifierad kund
"Är super nöjda med Sandra som överträffade våra förväntningar. Genom sitt professionella, kompetenta och personliga engagemang genom försäljningsprocessen. Kunde inte kännas bättre. . "
Bengt S9 veckor
Verifierad kund
"Supersmidigt hela vägen med Sandra! Rekommenderar varmt "
Frida E10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande samt kände att Sandra verkligen ansträngde sig för att utgången skulle bli så bra som möjligt."
Charlotta O10 veckor
Verifierad kund
"Det var mycket trevlig att trefas Sandra. . Hon var professionell och direkt i samtalet. Vi fick bra bemötande. Hennes arbete känns som professionell. "
Zefiryna W13 veckor
Verifierad kund
" Jag kontaktade Sandra för att jag såg att hon sålt flera lägenheter i samma område. Väldigt nöjd med hennes bemötande, hon har genom hela processen känts professionell men personlig och förstående, vilket har gjort att man känt sig trygg genom säljprocessen. Jag rekommenderar verkligen henne som mäklare. "
Johanna L13 veckor
Verifierad kund
"Mycket hängiven, kommunikativ och engagerad. Rekommenderar Sandra för er alla som är intresserade av att sälja sin bostad. Trevlig, hjälpsam och proffesionellt. Tack så mycket Sandra! "
Lusse Mikaela M13 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och professionell mäklare "
Parisa D13 veckor
Verifierad kund
"Sandra har varit jättetrevlig och hjälpsam under hela förloppet, även när jag varit förvirrad och oklar. Hon har gett ett mycket tryggt och professionellt intryck, och också varit glad och rolig att prata med."
Tove L14 veckor
Verifierad kund
"Har haft Sandra som mäklare vid både försäljning och köp av ny lägenhet. Sandra har kommit med tips och haft gehör under en ganska trist marknad för försäljning. Gett återkoppling efter varje visning. Pålitlig, tillgänglig och professionell! "
Michael S20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell. Mycket nöjd!"
Tony T21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Sandra! Trevlig, hjälpsam ovh noggrann."
Stina M21 veckor
Verifierad kund
"Sandra är trevlig, engagerad och har en väldigt god kommunikation vilket har gjort hela processen oerhört enkelt och trygg för mig som säljare!"
Philip E21 veckor
Verifierad kund
"Sandra har varit väldigt hjälpsam och tillmötesgående, lyssnade på våra önskemål och åsikter. Vi har aldrig haft problem med att få tag på henne/kontakta henne på något sätt, vilket känns tryggt och bra. Sandra har varit väldigt professionell, vilket vi värderar högt. Hela vår försäljningsprocess tog väldigt lång tid (då vi inte kunde hitta en ny bostad), men för oss var det alltid självklart att Sandra skulle hjälpa oss med försäljningen."
Daria P27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Vad roligt att du hittat hit till mig av alla fastighetsmäklare. Mitt namn är Sandra Lindh och att arbeta som fastighetsmäklare är mitt absoluta drömjobb. Jag är utbildad både inom fastighetsekonomi och fastighetsförmedling. Med min breda utbildning som bakgrund och flera år inom serviceyrken har jag förståelse för att varje affär är unik och att alla kunder har olika behov och förutsättningar. Jag är lyhörd inför vad som är viktigast för er och mitt främsta mål är att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär. Jag är en driven och målinriktad fastighetsmäklare i Malmö, som alltid är glad och har en positiv inställning till varje bostadsförmedling. Tveka inte att kontakta mig om du har går i säljtankar eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd, jag hjälper dig gärna!

Mina försäljningar

Sandra Lindh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-822 203

sandra.lindh@husmanhagberg.se

Boka tid med Sandra direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg