KarriärOm oss

Sandra Lindh

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Sandra Lindh

Omdömen från mina kunder

"Supertrevlig och professionell!"
Freddie F2 veckor
Verifierad kund
"Bästa fenomenal, riktigt proffs "
Hasan N2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig mäklare och det var väldigt bra kommunikation genom hela processen "
Viktor M8 veckor
Verifierad kund
"- VI blev bemötta med vänlighet och ett professionellt uttryck. Under visning kände vi att vi fick utrymme att själva kolla på bostaden i lugn och ro medan Sandra informerade att hon fanns där för att svara på eventuella frågor och funderingar, något som vi ansåg bidrog till ett bra första intryck av såväl bostaden och mäklaren. Efter visningen var det lätt att kontakta Sandra och få svar på såväl frågor som tillvägagångssätt vid budgivning etc. - Vi hade förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig och insatt i bostaden som låg ute samt kunna informera och hjälpa till vid frågor. Alla dessa punkter levde Sandra upp till, tillskillnad från andra erfarenheter med vissa mäklare, vilket vi är glada över. - Sammanfattningsvis skulle vi säga att upplevelsen av mäklaren är att hon har gjort processen att köpa bostad smidig och snabb. Detta genom tydlig information och vänlighet i bemötande. Det kändes bra och tryggt med Sandra som mäklare. VI är väldigt nöjda."
Paulina E8 veckor
Verifierad kund
"En otroligt engagerad och seriös mäklare som får jobbet gjort!"
Love M10 veckor
Verifierad kund
"På det hela taget bra bemötande och väldigt tillmötesgående kring de frågor som fanns. Kanon att kunna lösa själva affären under helgen. "
Jesper O14 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, håller en kontinuerligt uppdaterad i processen och trevlig."
Felix G14 veckor
Verifierad kund
"Lugnt och trevligt bemötande. Enkel att få tag på och besvarade alternativt tog reda på svar på eventuella frågor. "
Vilja A15 veckor
Verifierad kund
"Sandra var väldigt professionell och hade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Hon är lyhörd, tillmötesgående och hjälpsam. En otrolig bra och kreativ mäklare med hög kompetens. Vi fick en trygg vägledning genom hela processen. Rekommenderas starkt!"
Abbas H16 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trivsam och effektiv process. Sandra var väl insatt i såväl lägenhet som förening och kunde svara på alla frågor. Jag uppskattade hennes snabba kommunikation och framförallt det trevliga bemötandet. Kan varmt rekommendera hennes tjänst! "
Astrid Ö20 veckor
Verifierad kund
"Lätt att ha kontakt med, trevlig, seriös och lösningsorienterad! "
Hilma B22 veckor
Verifierad kund
"Vi är väldigt nöjda med Sandra. Alltid tillgänglig, svarar snabbt, serviceinriktad och trevlig. Anlitar gärna henne igen. Tack Sandra!"
David N22 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har kämpat jättemycket. Tack."
Mohammad Reza G22 veckor
Verifierad kund
"Superproffs! Förtroendeingivande, insatt i marknaden och området, snabb i återkoppling och en perfekt genomförd affär. Sandra är glad pigg och trevlig och trygg att ha som mäklare, kan varmt rekommendera henne!"
Anders R22 veckor
Verifierad kund
"Vi har både köpt en ny lägenhet och sålt vår befintliga lägenhet med Sandra, och hennes glada och professionella driv i dessa processer gjorde både köpet och försäljningen till två mycket trevliga och roliga upplevelser! Sandra guidade oss både som köpare och säljare med en positiv, kunnig och objektiv approach. Smidig kommunikation och en positiv framåtanda. Vid försäljningen nådde hon ut till sitt stora kontaktnät och var drivande med visningar och anpassningar efter bostadsmarknadens svängningar, och det kändes mycket tryggt och stabilt att arbeta med Sandra. Hon är mycket skicklig! Rekommenderar varmt att anlita Sandra! "
Gunilla N22 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och välkomnande bemötande. Förväntade mig endast ett trevligt och välkomnande bemötande, men utöver det visade Sandra intresse och nyfikenhet på våra tankar och funderingar, vilket gjorde att alla våra tankar och funderingar bollades och blev besvarade. Sandra var tydlig om att alla våra tankar och funderingar var välkomna. Många frågor och funderingar från vår sida kom upp efter acceptansen av budet. Hon svarade omedelbart på alla frågor. Och när jag blev osäker och nervös om köpet pga bostadsrättens brist av våtrumsintyg gav hon förslag om lösning och sedan löste det för oss utan att vi ens behövde nämna eller fråga om det. Jag är extremt tacksam för detta och för att hon gjorde mitt första köp en så trevlig upplevelse. "
Aimee Roneleine C22 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och tydlig i kommunikationen utan att vara för påstridig. 5/5 + guldstjärna!"
Elias W24 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och bra genomförande av både visning och sälj/köp."
Tormod T26 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande. Hela tiden gett information och varit framåt i processen. Rekommenderar henne å det varmaste!"
Annika Å27 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, påläst, smart och trevlig!"
Jonas Å27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Vad roligt att du hittat hit till mig av alla fastighetsmäklare. Mitt namn är Sandra Lindh och att arbeta som fastighetsmäklare är mitt absoluta drömjobb. Jag är utbildad både inom fastighetsekonomi och fastighetsförmedling. Med min breda utbildning som bakgrund och flera år inom serviceyrken har jag förståelse för att varje affär är unik och att alla kunder har olika behov och förutsättningar. Jag är lyhörd inför vad som är viktigast för er och mitt främsta mål är att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär. Jag är en driven och målinriktad fastighetsmäklare i Malmö, som alltid är glad och har en positiv inställning till varje bostadsförmedling. Tveka inte att kontakta mig om du har går i säljtankar eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd, jag hjälper dig gärna!

Mina försäljningar

Sandra Lindh

Reg. Fastighetsmäklare

0708-822 203

sandra.lindh@husmanhagberg.se

Boka tid med Sandra direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg