KarriärOm oss

Mathias Johansson

Hemma överallt i Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta mig

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!"
Catarina E1 veckor
Verifierad kund
"Snällt och väldigt professionellt Tillgänglig och snabbt att svara på alla frågor även på lördag och söndag "
Federica P18 veckor
Verifierad kund
"Mathias mötte både oss och spekulanterna med vänlighet, respekt och med ett otroligt proffesionellt förhållningssätt. Han höll oss välinformerade om alla steg, stora som små, i processen och gav även råd till oss kring vår nya bostad. Vi rekommenderar alla att anlita Mathias Johansson på HusmanHagberg. "
Sofia N18 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig. Svår marknad just nu men det blev bra tillslut."
Tonny T26 veckor
Verifierad kund
"Mathias är lugn och trygg som mäklare. Han är bra på att lyssna och min uppfattning är att han förstod vad som var viktigt för mig som säljare. Jag upplevde också att han på ett tydligt sätt tog ansvar för processen både mot mig som säljare men också för köparna. Mathias är tillgänglig, smidig och mycket lätt att samarbeta med."
Jessika N34 veckor
Verifierad kund
"Mycket tillmötesgående, smidig och konkret. "
Jesper R36 veckor
Verifierad kund
"En otroligt serviceinriktad mäklare som engagerar sig i båda parterna för en smidig och bra affär. "
Lawen S36 veckor
Verifierad kund
"Bemötande var trevligt och lättsam Hade ingen förväntningar men mäklaren var hjälpsam. Svarade enkelt och begripligt på mina frågor Upplevde att det gick bra och inte komplicerat "
Gracious O42 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ärlig o vi är nöjda Allt är som det är i dessa tider, man kan inte trolla med knäna så tummen upp (om nu allt går i hamn)"
Bengt F42 veckor
Verifierad kund
"Snabbt smidigt & proffsigt snabbt smidigt & proffsigt "
Stefan J47 veckor
Verifierad kund
"Vi hade höga förväntningar, och är väldigt nöjda med hela försäljningen."
Moa A51 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig mäklare som gjorde processen smidig!"
Liza E51 veckor
Verifierad kund
"Mycket smidig och bra affär! Rekommenderas!"
Moa E52 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt smidig och enkel försäljning tillsammans med Mathias, kan enbart ge de bästa rekommendationer! "
Erik E52 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väldigt positivt bemött av Mathias Jag hade inte förväntat mig att försäljningen skulle gå så fort, så Mathias överträffade mina förväntningar. Mathias är väldigt positiv och kunnig och jag tackar honom så mycket"
Eva L55 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Förväntade oss att det skulle ta lite längre tid att sälja huset, men det gkck snabbtl o det var absolut Mathias förtjänst."
Sven L56 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och tillmötesgående, betraktar båda parternas intressen väl. Påläst om objeketet samt kunnig mäklare. Rekommenderas varmt"
Beata S56 veckor
Verifierad kund
"Vi fick otroligt bra hjälp utav Mathias. Vi kan starkt rekommendera honom framöver. Allt har gått så smidigt med kontakten och även när de blev lite komplikationer påvägen så hjälpte Mathias oss. Fin tålamod och bemötande från mäklaren! 10 av 10 stjärnor får han!"
Julia P57 veckor
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande! Snabb vid återkoppling, nårbar, tillgänglig. Mycket Inbjudande och skapade trygghet hos mig som kund. Bra jobbat Mattias! /Mevludin "
Mevludin H69 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas allting var utmärkt "
Mervan J69 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en målmedveten, noggrann och glad person. Att arbeta som fastighetsmäklare är mitt absoluta drömjobb och jag älskar de utmaningar som arbetet medför. På min fritid gillar jag att röra på mig, det kan vara en joggingtur genom Pildammsparken eller en golfrunda på någon av alla banor som finns i närområdet. Jag förmedlar fastigheter och bostadsrätter runt om i hela Malmö. Jag strävar efter att genomföra en trygg bostadsaffär och vill alltid överträffa både säljares och köpares förväntningar. Detta genom att vara lyhörd inför kundens önskemål och vara tillgänglig. Det som gläder mig mest är att bli rekommenderad av nöjda kunder. Det bästa med bostadsmarknaden i Malmö är att det finns något för alla. Allt från det lite modernare Västra Hamnen till charmiga äldre områden som Gamla Staden, Rörsjöstaden eller Davidshall.

Mina försäljningar

Mathias Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

0722-520 348

mathias.johansson@husmanhagberg.se

Boka tid med Mathias direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg