190

Tyresö

Siriusvägen 43

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea118 kvm
Tomtarea295 kvm
Byggår1991
Driftskostnad1,300 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,500,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu erbjuds ett trivsamt radhus i ett populärt och familjevänligt område med närhet till förskola, skola, naturområden, kommunikationer, butik och lekplatser. Huset har ett stor vardagsrum med utgång till den härliga trädgården. Rymligt välutrustat kök som har spis med häll, inbyggnadsmikro och gott om arbetsytor och skåp, innanför köket ligger tvättstugan. Planlösningen är optimerad för en familj genom sovrumsavdelning på övre plan och sällskapsytor på entréplan. Två badrum med god standard finns, ett på vardera planet. Trevliga utomhusytor med stor altan på både fram och baksida i bra solläge och en egen gräsplätt att disponera. Bilplats i carport samt gott om parkeringsplatser. Här bor man i en underbar miljö med närhet till natur, promenadstråk, service och kommunikationer.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Radhus med både förråd och carport

Morgon kaffet avnjuts enklast på framsidan i solen.

Entresida med ett praktiskt förråd

Hall med goda avhängningsmöjligheter

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

Entréplan:
HALL
Här välkomnas du in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för jackor samt skor. Klinker med golvärme på golvet samt ljust målade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns wc, dusch, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

KÖK
Kök i originalutförande. Ljust och trevligt kök med genomgående god inbyggd förvaring bakom vita skåp och lådor. Full maskinell utrustning i form av spis samt kyl och frys. Köket är välplanerat och får till bra arbetsytor där matlagandet blir en sann dröm.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till köket finns också en tvättstuga med tvättmaskin, tvättho och skåp för förvaring.

ALLRUM
Underbart vardagsrum med utgång till den härliga trädgården. Stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp

Övre plan
HALL
En trappa upp möts vi av en hall varifrån samtliga av övervåningens rum nås. Här finns en större garderob, samt plats för arbetsplats.

SOVRUMMEN
På övervåningen finner vi 3 sovrum med möjlighet till ett till. Det finns gott om plats för en stor dubbelsäng och eventuella nattduksbord i samtliga sovrum. Fint ljusinsläpp och fri utsikt över omgivningarna. Sovrummen passar även perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

BADRUM
Kaklade väggar och plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med badkar, WC och handdukstork.

TRÄDGÅRDEN
Egen lättskött trädgård på både fram och baksidan.Här finns en uppvuxen trädgård med äpple, plommon, körsbärsträd och flertalet bärbuskar samt syrener. Såväl på fram- och baksida finns det generöst med plats för utemöbler, grill och solstolar mm, samt en härlig utsikt utan insyn. Sol har du hela dagen, morgonkaffet avnjuts med fördel vid altanen på entré sidan, och det finns perfekta ytor för att runda av dagen i kvällssolen på husets baksida.

ÖVRIGT
Gott om förvaring på vinden. På framsidan finns ett praktiskt förråd, Lekplats runt knuten samt närhet till skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer.
Boarea
118 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadsår
1991
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Kumla 33:16
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 15,600 / år
Driftskostnad, varav
Renhållning
SEK 15,600
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Vatten, avlopp, samfällighet, renhållning, sopor, snöröjning: ca 1300 kr/månad
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,021,000
Byggnadsvärde
SEK 1,781,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,830,000
Tomt
Areal
295 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Kumla GA:23 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Kumla GA:26 ändamål: Garage och/eller parkering
Avtalsservitut Kraftledning
Förmån: Officialservitut Tillträde M.M., 0138-05/20.9
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-88/18693.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 0138-98/13.1

Karta

Tyresö

Siriusvägen 43

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg