MEDC213623CE6234AFDAC54428D19EECC38

Tryggt, bekvämt och som nytt!

Vännäsby, VÄNNÄSBY

Kvarnstigen 24D

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,100 I månadsavgiften ingår vatten, fast nätavgift internet, bilplats under skärmtak, sophantering, snöskottning & sandning på gemensamma ytor.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea107 kvm
Lägenhetsnummer313
Byggår2017
Driftskostnad1,106 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,695,000

Ett sådant där funktionellt, trevligt och okomplicerat boende som bara ett nyproducerat bostadsrättsradhus kan ge.
Här får du alla bekvämligheter i ett radhus samtidigt som du får den trygghet som följer med en bostadsrätt. Eftersom huset är nytt är allt av bra standard och i mycket bra skick.
Planlösningen är optimerad för en familj genom sovrumsavdelning på övre plan och sällskapsytor på entréplan. Två badrum med god standard finns, ett på vardera planet. Köket är välutrustat med induktionshäll, inbyggnadsmikro och utdragslådor. Trevliga utomhusytor med en stor altan i bästa solläge och en egen gräsplätt att disponera. Föreningen har en gemensam gräsklippare som alla får använda.
Hela kvarteret är nytt med en blandning av småhus och bostadsrätter i varierande storlekar. Många barnfamiljer finns i området som är fritt från genomfartstrafik.
TRYGGT * BEKVÄMT * NYSKICK * BARNVÄNLIGT KVARTER
Välkommen att boka in dig på visning!

Om området

Vännäsby är en vackert belägen by som breder ut sig längs norra sidan av Umeälven och präglas av närheten till vattnet. En vacker strandpromenad följer strandkanten genom i princip hela Vännäsby.
Byn attraherar många som vill ha ett trivsamt och familjärt boende med närhet till natursköna omgivningar.
Här finns matvarubutik, pizzeria, bensinstation, bibliotek och annan närservice. Vännäsby skola har ca 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt fritidshem.
Vännäs och Vännäsby har ett rikt föreningsliv som samlar många intressen.
I anslutning till skolan finns Vännäsby förskola samt Vännäsby bibliotek.
Kommunikationer finns med både buss och tåg vilket gör Vännäsby till en ort att enkelt pendla till och från.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
107 kvm
Areakälla
föreningens information
ENTRÉ & FÖRRÅD
Den egna entrén går under ett skärmtak som skyddar mot väta och vind. Här kan du parkera din bil, ställa cyklar, barnvagnar etc. Själva ingången till bostaden är skyddad under ett eget tak. I anslutning till entrén har du ditt egna lägenhetsförråd.
ENTRÉPLAN
Entréplan med sällskapsytor, kök, bad och tvätt.
HALL
Mycket praktisk hall med klinkergolv och plats för klädavhängning. Önskas mer förvaring finns gott om plats för garderober och/eller byråar. Redan här blir det tydligt att huset är byggt för trivsel och har bra ljusinsläpp. Golvet övergår till ett sidenmatt trägolv som ligger över resterande golvyta förutom i badrum.
KÖK
Praktisk och lättmöblerat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Eleganta färgval i ljusgrå och vita färger ger en lyxig touch över köket. Arbetsbänkarna är av laminat tillsammans med en riktig diskbänk i rostfritt. Mycket bra förvaring genom skåp och utdragslådor. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frysskåp, diskmaskin, induktionshäll, ugn, en nätt köksfläkt samt inbyggnadsmikro. Mycket fint ljusinsläpp vid matplatsen som är placerad i den stora yta som bildar sällskapsytorna i bostaden.
VARDAGSRUM & ALTAN
Trevligt vardagsrum med utgång till altan på baksidan av huset. Hela väggar gör det lättmöblerat och flera stora fönster samt altandörr gör rummet mycket ljust.
Altanen ligger i bästa sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol.
BAD OCH TVÄTT
Badrum med tidlösa färger i grått och vitt. Våtrumsskiva på vägg och plastmatta på golv. Här finns en duschplats med vikväggar av glas, wc, handfat nedfällt i en större arbetsbänk, förvaringsskåp, spegel, tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump.
ÖVRE PLAN
Övre planet karaktäriseras av genomgående ekparkettgolv och stort ljusinsläpp. Extra höga fönster gör våningsplanet väldigt trivsamt och luftigt.
HALL
En snygg trappa i vitt och ek med ett vackert räcke leder upp till övervåningen och mynnar ut i en hall som fördelar sovrum, läshörna och badrum. Ett likadant trägolv som på entréplanet ligger här.
TRE SOVRUM
Tre fina sovrum finns på det övre planet. De är av lite olika storlek där alla rymmer såväl sängar som skrivbord. Stora fönster i alla rum ger mycket dagsljusinsläpp.
LÄSHÖRNA
I hallen finns en möblerbar del som med fördel kan användas som arbets- och läshörna.
KLÄDKAMMARE
En praktisk klädkammare med inredning ansluter till hallen.
BADRUM
Badrum med våtrumsskiva och plastmatta även på det övre planet. Utrustningen liknar den på det nedre planet med duschplats med vikväggar av glas, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.
BRA ATT VETA
Den fasta nätavgiften för internet ingår i avgiften. Du väljer själv tjänsteleverantör. Nuvarande ägare betalar 119 kr/månad för sin tjänst hos A3.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,695,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,100 I månadsavgiften ingår vatten, fast nätavgift internet, bilplats under skärmtak, sophantering, snöskottning & sandning på gemensamma ytor.
Driftskostnad
SEK 13,272 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 13,272
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Uppvärmningskostnaden inkluderar även uppvärmning av varmvatten, hushållsel och elförbrukning till motorvärmaruttag. 7 627 kWh förbrukat under den senaste 12-månadersperioden, nätbolag Vattenfall.
Andel i föreningen
8.33333 %
Andel av årsavgiften
8.33333 %
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus i två plan
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Frånluftsventilation
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Lokstallet i Vännäsby
Om föreningen
Föreningen har ett soprum.
Gemensamma trädgårdsredskap inklusive gräsklippare finns.
Övriga utrymmen: Lägenhetsförråd i anslutning till carport.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12
Tv och bredband
Leverantör internet: Vännäs-net

Leverantör kabel-tv: Vännäs-net
Parkering
Carport: Ingår en till varje radhus. El-uttag för motorvärmare finns, förbrukningen går på den egna bostadens elkostnad.

Extra p-plats med motorvärmare: 250 kr/ mån.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Övrigt
Alla i föreningen hjälps åt att klippa gräset under sommaren, enligt schema. Städdag vår & höst.

Karta

Vännäsby VÄNNÄSBY

Kvarnstigen 24D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg