230
MED3605FEBB604044B896C93F4DAC89CFD0

Löttinge, TÄBY

Kaveldunsvägen 4A


PRIS (som utgångspris)5 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

106 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

E1001

MÅNADSAVGIFT

5 661 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

5 395 000 kr som utgångspris

Sjönära 2-plans gavelradhus i ett av områdets bästa lägen med stor tomt!

+ Sjönära
+ Gavelläge med stor solig tomt
+ Gemensam pool i föreningen
+ Fiber
+ P plats

Välkommen till Kaveldunsvägen 4A, där ditt drömhem väntar på dig! Detta relativt nybyggda gavelradhus är en oas av harmoni och komfort, perfekt beläget i ett område som genomsyras av en genuin bullerby-känsla. Här möts du av en fantastisk gemenskap och en unik livsstil som passar både barn och vuxna.

Stig in i denna moderna och ljusa bostad som genom de generösa fönsterpartierna och gavelfönstren ger varje rum naturligt ljus. Den stora trädäckade altanen på baksidan blir din privata fristad där du kan njuta av lugnet och stillheten eller bjuda in vänner och familj för en grillkväll under stjärnorna. Förutom altanen så har du en lagom stor trädgårdstomt, som omgärdas av måbärshäck och sträcker sig runt gaveln på huset. På framsidan finns det stensatt entrégång och ett trädäck med plats för matbord och solstolar utanför köksfönstret.

Med öppna härliga sällskapsutrymmen, två bad/duschrum samt tre till fem sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Ett bra förråd under trappan och en rymlig, delvis golvbelagd vind med ståhöjd står till ditt förfogande för bra förvaring.

Området kring Kaveldunsvägen 4A är en paradisisk tillflyktsort för naturälskande själar. Med närhet till vacker natur och Rönningesjön kan du utforska omgivningarna genom avslappnade promenader eller uppfriskande cykelturer. Här finns obegränsade möjligheter till friluftsliv och äventyr i grönskan runt hörnet.

Sammanfattningsvis erbjuder detta moderna gavelradhus den perfekta kombinationen av en Bullerby-känsla, generösa utrymmen med 3-5 sovrum, exklusiva materialval, tillgång till en gemensam pool och närhet till naturen. Med sina bekväma kommunikationer är detta hemmet idealiskt för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil.

OMRÅDET: Här finns en harmonisk mix av villor, radhus och bostadsrätter, vilket skapar en mångfaldig och dynamisk gemenskap.

En av områdets mest framstående attraktioner är Rönningesjön – en naturlig skatt som inbjuder till avkoppling och äventyr året runt. Du har en rad badmöjligheter att välja mellan, badbryggan med 2 minuters promenadavstånd från Kaveldunsvägen 4A, förtrollande strandängar och klippor som möter det glittrande vattnet. För de som föredrar det bekväma finns Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan, komplett med gräsytor och bryggor som sträcker sig ut i vattnet. På Rönninge sjöns nordöstra sida kan du upptäcka det pittoreska badet vid Skavlötens friluftsgård, där en bastu och modiga isvaksbad entusiastiskt väntar.

För de som älskar att röra på sig erbjuder området en rad sport- och friluftsmöjligheter. Skavlötsgården är din startpunkt för flera löp- och längdskidspår, varierande i längd och svårighetsgrad. Det blir aldrig tråkigt när du kan välja mellan olika sträckor för att anpassa träningen efter ditt humör och ambition. En verklig höjdpunkt är den natursköna sjöpromenaden, som omger Rönningesjön och sträcker sig över ca 6-7 km. Att ta en promenad här är som att kliva in i en målning – en vandring som uppskattas av både unga och gamla.

Vintertid förvandlas området till en vinterparadis. Isen på sjön blir till en skridskobana som plogas och vårdas för att erbjuda timmar av glädje för skridskoentusiaster. För längdskidåkare är det som att hitta en hemlig skatt när spåren dras upp på sjöns yta, vilket gör det möjligt att njuta av vinterlandskapet på ett unikt sätt.

För familjer är Rönningeby en oslagbar destination. Här kan du besöka den omtyckta 4H-gården som ligger på Rönningesjöns östra sida. Det är en plats som genomsyras av glädje och aktivitet, med allt från midsommarfirande till julmarknader. Barnen kan njuta av ponnyridning och närkontakt med djur, vilket ger dem en möjlighet att lära och utforska samtidigt som de har roligt. Mysiga grillplatser och ett café med läckerheter som bakverk och våfflor gör detta till en perfekt plats för avkoppling och samvaro.

Löttingelund är inte bara ett område, det är en livsstil som omfamnar natur, gemenskap och en aktiv livsstil. Här är varje dag en möjlighet att upptäcka nya skatter, skapa minnen och leva livet fullt ut. Välkommen till Löttinge – där din dröm om det perfekta hemmet och en livlig omgivning blir verklighet.


Ring mig idag för att boka visning av denna vackra bostad! Pernilla Darin 0733-30 90 62

Bilder

MED3605FEBB604044B896C93F4DAC89CFD0
MED3DB435EDF2604C468696225990B3BC86
MED500A1AFFB0B64FE082BFE82D0DC52B9A
MEDD8EC8FA732E644A98018E41F9247C8A9
MED54A71F87DBC24B05A3E894AA15DD0671

Planritningar

Planlösning entréplan

Planlösning övre plan

Planritning vind delvis golvbelagd för praktisk förvaring.

Alternativ planlösning med sovrum i vardagsrum

Alternativ planlösning med sovrum istället för allrum övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Täby Löttinge

Kaveldunsvägen 4A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret