190
MEDFD994515BC584A26BBBB27FF167D7B3C

Kanalvägen 10 Roslags Näsby, TÄBY

Kommande®

Roslags Näsby, TÄBY

Kanalvägen 10


PRIS2 650 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

31102

MÅNADSAVGIFT

3 012 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 650 000 kr

Seniorlägenhet (55+)
Varmt välkommen till denna pärla om 52 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är helt fri från insyn och har utsikt över rogivande grönska. Säljarna har bara använt lägenheten sporadiskt som övernattningslägenhet vilket bidrar till att det fortfarande doftar nyproduktion i kök samt att väggar och golv mer eller mindre är fritt från repor.

Riktigt bra förening som har eget garage, stor lokal med separat kök och wc-rum, övernattningslägenhet, förråd, cykelrum och bastu.
Trots att föreningen bara är 3 år gammal så är skuld per kvm enbart 12 716kr enligt årsredovisningen från 2021. Föreningen planerar att installera solceller på taket.
Lägenheten ligger väldigt lugnt och avsides med föreningens fina innergård och vackra gemensamhetsområde och ändå ett stenkast till centrum i Roslags-Näsby med matbutik, café, gym, post, restaurang m.m. Här finns även Roslagsbanans station Roslags-Näsby som snabbt tar dig in till Stockholm. Runt hörnet finns även gott om bussar, Westfield Täby centrum med allt man behöver, simhall och sporthall. Fina naturområden och nära till Danderyd och Enebyberg.
Välkommen att göra en intresseanmälan!

Bilder

MEDFD994515BC584A26BBBB27FF167D7B3C
MED5ECEB5967B7143A1B8717FFD6DE1BBD2
MED3E0173E475C64707AFCD912404850F55
MED3ACA3976586742B0A172536CB71D7489
MEDC313A19AFE0D4541925A8300CCDE5CE5

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52 kvm

LÄGENHETSNUMMER

31102

VÅNING

2 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 012 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 650 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL
Välkommen in i hallen med förvaring i städskåp och garderob med plats för ytterkläder. Ingång till en stor klädkammare som sväljer det mesta. Ekparkett och vacker tapet på väggarna.

DUSCHRUM/TVÄTTRUM
Klassiskt materialval med helkaklade vita väggar och klinker i brun nyans på golv. Golvvärme och handdukstork finns. Dusch med klarglasade väggar, wc, tvättställ med vit kommod, spegelskåp och extra förvaring i vägghängda skåp ovan tvätt- och torktumlare med arbetsbänk i laminat. Maskinerna är från Siemens.

KÖK
Exklusivt och sobert modernt kök. Förvaring i fina antikgråa skåp och lådor. Snygga beslag som sätter pricken över i:et. Ovan bänkskivor i snygg laminat finns stilrent vitt kakel. Rostfria vitvaror från Siemens såsom ugn, mikro, integrerad diskmaskin, kyl- och frys. Underlimmad ho. Enhetligt ekparkett som i hall, vardagsrum och sovrum. Ljust målade väggar och plats för matgrupp.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier ut mot innergården. Utgång till den stora balkongen nordvästläge (kvällssol). Plats för soffgrupp och tv-möbel samt övrigt önskvärt möblemang.

SOVRUM
Bra storlek på sovrum som rymmer dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang. Fönsterparti mot innergården och bra med förvaring i skjutdörrsgarderober. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar samt en vacker fondvägg.

Om området

Roslags Näsby centrum är ett flerbostadsområde med dels en äldre del ifrån slutet 1950-talet, en del från början 2000-talet samt en nyproducerad del från 2013-18. Närheten till Roslagsbanan och massor av bussar har gjort att området är mycket populärt.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är extremt bra ifrån detta område. Roslagsbanan har hållplats vid Roslags Näsby centrum för 2 tåglinjer. Buss mot Danderyds sjukhus och Täby C finns på Ytterbyvägen dit det är ca 500 m. Vid Roslags Näsby trafikplats på E18 finns hållplats för flera bussar mot Norrtälje, Tekniska Högskolan och Humlegården.

NÄRSERVICE

Roslags Näsby centrum erbjuder restauranger, konditori, kiosk, kemtvätt m.m. Täby C finns inom 1 km som är ett av Stockholms största köpcentrum. Här finns även vårdcentraler, bibliotek, kommunhus m.m.

PARKERING

Det finns gott om gästparkeringar alldeles intill tågstationen på båda sidor och Roslag Näsby centrum. På Kanalvägen går det också att parkera. Och kvällstid vid Ytterbyskolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,59754 %

Ekonomi

EL

5 000 kr

FÖRSÄKRING

2 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Enligt schablon

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus med hiss

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-09-13

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Tallgläntan i Täby

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

46

EKONOMI

Inga planerade höjningar.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Fastigheten är försäkrad i Folksam. Bostadsrättstilläggsförsäkring är tecknat.

INFORMATION AVGIFT

I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband samt ett källarförråd.

OM FÖRENINGEN

+55 seniorboende, dvs minst en av medlemmarna som förvärvar bostadsrätten måste fyllt 55 år.

Brf Tallgläntan i Täby består av 46 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök. Föreningens gemensamhetslokal ligger i trapphus 1 och har en trevlig uteplats i anslutning till föreningens innergård. Lokalen är till för föreningen och dess medlemmar för olika aktiviteter, egna eller gemensamma. Föreningen har även en bastu med dusch samt en övernattningslägenhet som medlemmarna kan nyttja.

På gården finns det ett gemensamt förråd, cykelparkering samt en gemensam uteplats.

Förråd finns till varje lägenhet, placerad i entré-/källarplan.

Varje lägenhet har en egen elmätare som kräver tecknande av elabonnemang.

Huset är anslutet till fjärrvärmenätet. Värmecentral för distribution av värme och produktion av varmvatten är belägen i garageplanet. Uppvärmning sker med vattenburet värmesystem med traditionella radiatorer. Ventilation sker med från- och tilluftssystem med återvinning.

I anslutning till entrén finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik alternativt terazzo och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt samt en ringklocka. Det är porttelefon till byggnadens entréer.

TV OCH BREDBAND

Telia Triple Play. Grundutbudet ingår i avgiften.

GÅRDSPLATS

Stenlagd gårdsplats utanför gemensamhetslokalen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Bastu, övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal med separat kök för fest och event. Cykelförråd finns.

PARKERING

22 parkeringsplatser i garaget i källaren samt 4 p-platser ute. (kö tillämpas).

Viktiga dokument & länkar

BRF Tallgläntan ÅR 2021
energideklaration
stadgar-brf-tallglantan-i-taby
Kommande

Karta

Täby Roslags Näsby

Kanalvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg