MED8FE0317089C24ED382D11E938B380EEC

Hässelby Gård, Hässelby

Hässelby Torg 2

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,649
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea42 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer23 (SKV 1502)
Byggår1956
Driftskostnad644 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,849,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!

ÄNTLIGEN DAGS!

VÄLKOMMEN att bli ny ägare till denna fina och ljusa lägenhet om 42 kvm. Denna lägenhet har till skillnad från många andra liknande lägenheter i föreningen ett större kök som går att stänga igen och på så sätt skärma av köket från sällskapsytan. Lägenheten har genomgått flera fina renoveringar så här är det bara att flytta in.

* FINT LJUSINSLÄPP
* RENOVERAT KÖK OCH BADRUM
* VÄLPLANERAD
* ETT PAR SEKUNDER TILL TUNNELBANAN
* POPULÄR FÖRENING
* HISS I HUSET

Centralt läge med mataffär och tunnelbana runt knuten. Här bor du även med närhet till vackra grönområden och Mälarens strand. Välskött förening med god ekonomi.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet (ca 1500 m), Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast några minuters gång till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby Gård. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Fri parkering i området. Kö till föreningens parkering.

Övrigt

Föreningen är medlem i HSB och det krävs att köparen skaffar ett HSB medlemskap vilket är lätt gjort. https://www.hsb.se/stockholm/medlem/privatperson/

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
När du kommer in HALL välkomnas du av en rymlig möblerbar hall med ljusa väggar och klinkergolv. Klinkergolvet går sedan över till parkettgolv som genomsyrar resterande lägenhet. I taket har du spotlights. Här har du även en klädkammare som kan användas som förråd.

I hallen möts du även av det fräscha DUSCHRUMMET med mörkt klinkergolv och helkaklade ljusa väggar med fina mörka detaljer. I taket har du spotlights. Här finns dusch, wc, kommod samt spegelskåp.

Sedan kommer du till ALLRUMMET/SOVRUMMET. Här har du fönster samt utgång till balkongen som ger fint ljusinsläpp. Här är det parkettgolv samt plats för både soffgrupp och säng. Enkelt rum att möblera efter smak.

Det sista rummet är det moderna KÖKET med fint ljusinsläpp samt plats för ett ordentligt matbord. Köket går i ljusnyans med vita skåpluckor med bra förvaring, grått stänkskydd som löper på hela väggen samt spotlights i taket. Resterande väggar är vitmålade. Utrustningen är inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin, kyl och frys på halvhöjd samt induktionsspis.
Antal rum
1 rum
Boarea
42 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 13, hiss finns
Pris
SEK 1,849,000
Avgift
SEK 2,649
Driftskostnad
SEK 7,728 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,940
Försäkring
SEK 4,788
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftkostnaden baseras på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.
Andel i föreningen
0.46877 %
Kommentar till andelstal
Från mäklarbilden
Andel av årsavgiften
0.46877 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 12/27/2018
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
146 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Källarförråd eller vindsförråd
Förening
Namn
Taklisten HSB
Om föreningen
I föreningen finns totalt 148 lägenheter och 8 lokaler fördelade på tre höghus.

Ekonomisk förvaltare är HSB. För att bli medlem i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm, besök gärna www.hsb.se/medlemskap/medlemsansokan för mer information. Överlåtelseavgiften på ca 1182 kr betalas av säljaren och köparen betalar en pantsättningsavgift om ca 473 kr.

Det senaste året har föreningen gjort stora insatser på att rusta upp föreningens grönområden samt tak- och fasadrenovering. 1998-1999 genomfördes stambyten och badrumsrenoveringar.

Varje hus har en egen tvättstuga. I huset på Astrakangatan 2 ligger föreningens samlingslokal. Cykelrum finner du i husen på Astrakangatan 4 och Hässelby Torg 2.

I föreningen finns 48 parkeringsplatser, till dessa är det kö. Med bur och motorvärmare 197 kr/mån och utan bur och el 59 kr/mån.

Bredbandsanslutning via Telia (fiber) eller ComHem. Kabel-TV leverantör är ComHem. 2020 installerades fiber via Ownit.
Renoveringar
Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: 1998/99 - nya proppskåp med jordfelsäkringar
1999/2000 - nya avloppsstammar
1999/2000 - stambyte kök
2001 - renovering av hissarna
2005- modernisering av tvättstugor
2008 - utbyte av fläktarna i alla husen
2008 - Asfalteringsarbete, mark- och trädgårdsarbete.
2008 - Stamspolning i alla tre husen.
2008 - Målning av balkongdörrar.
2008 - Ventilationskontroll med godkänt resultat.
2010 - Renoverat elsystem med tre fast samt elmätare för separat avläsning.
2010 - Fiber indraget i fastigheterna, Telia.
2015 - Nytt tak på fastigheterna
2016 - Nytt passersystem
2020 - Fiber Ownit

Karta

Hässelby Gård Hässelby

Hässelby Torg 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg