190

Grebbestad, Grebbestad

Fakta

Tomtarea850 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer vi att kunna presentera 11 tomter med pris från 1 395 000 kr inklusive avlopp tillsammans med VärsåsVillan Götenehus. Kort avstånd till kustpärlan Tanums strand med badland, restaurang och grym afterbeach. Här har du även närhet till Grebbestad där du kan njuta av allt som denna kuststad har att erbjuda i form av nöjen och restauranger.

Byggrätten för tomt 10 är 150 m² + 50 m².

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun, mittemellan Göteborg och Oslo. Grebbestad är beläget beläget vackert längst kusten med fina bad och nöjen. Hamnområdet är pittoreskt med mysiga sjöbodar och fiskebåtar! Här njuter du även av dagens fångst på alla restauranger längst bryggan. Kommer du med båt angör du Grebbestads gästhamn – en fullserviceanläggning med gott om båtplatser.

Vid Tanumstrand som ligger intill finns olika nöjen som minigolf, tennisbana, volleybollplan, inomhusbad, utomhuspool och restaurang mm. I området finns många olika badplatser. Alltifrån klippor, sandstränder och mysiga vikar. Här finns även Tjurpannans naturreservat där du kan paddla kajak eller SUP.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg