190

Gottsunda, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,517 inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni samt br-tillägg
Antal rum3 rok
Boarea78.5 kvm

Ansvarig mäklare

Här planeras en Kommande® försäljning av en 3:a i bra läge i Brf Serenaden. En välplanerad bostad med generöst tilltagna ytor i alla rum. Möjlighet finns även att nyttja lägenheten som en 4:a.

Du välkomnas in i bostaden via en entré med bra avhängningsmöjlighet och sedan en trappa upp till bostadsplanet. Bostaden har de senaste åren genomgått flera renoveringar med bl.a. uppdaterat kök och badrum. Från vardagsrummet har du en vacker utsikt över bl.a. intilliggande grönområde.

Bostaden har två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och förvaring men det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas! Här erbjuds nämligen ett extra rum som kan nyttjas som just sovrum, en större klädkammare eller varför inte ett kontor?

Välkommen att njuta av varmare dagar på lägenhetens svalkande balkong. Bostaden erbjuder också en extra uteplats vid entrén.

Här bor du i en stabil förening som erbjuder gemensamma utrymmen så som kvarterslokal och övernattningsrum vid större festligheter. Här finns även flertalet parkeringsplatser för föreningens gäster att nyttja vid besök.

Beläget i barnvänligt område och nära naturen är denna bostad perfekt för dig som vill bo i lugnt läge. På kort gångavstånd har du Gottsunda centrum som erbjuder god service med bland annat matbutik och shopping men också goda kommunikationer via kollektivtrafik till centrala Uppsala.


Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Gottsunda är en stadsdel i Uppsala (cirka 7 km sydväst om Uppsala centrum) med bebyggelse framför allt från 60- och 70-talen. Stadsdelen är i huvudsak byggd enligt SCAFT-planering med en huvudgata, Hugo Alfvéns väg, från Norby i nordväst till Sunnersta i sydost. Genom stadsdelens nordvästra och västra kant går också Vårdsätravägen, som norrut förbinder Gottsunda med Dag Hammarskjölds väg och Kungsängsleden, och därmed Uppsalas centrala delar.

I Gottsunda finns en skola från 1976 och en kyrka uppförd 1980. De äldre byggnaderna ingår i miljonprogrammet. I

Gottsundagipen är ett större gräsbevuxet område där ungdomar ibland spelar fotboll, beläget mellan Hågadalen och Gottsunda i norr och Sunnersta i söder.

Gatorna är uppkallade efter personer, musiker och instrument som bland annat Cellovägen, Altfiolvägen, Oscar Arpis väg, Jenny Linds väg, Musikvägen, Vackra Birgers väg, Blomdahls väg, Rangströms väg, Solistvägen, Peterson Bergers väg, Dirigentvägen, Flöjtvägen, Gitarrvägen, Kontrabasvägen, Orkestervägen, Stenhammars väg, August Södermans väg, Valthornsvägen och Hugo Alfvéns väg.

Carl von Linné gjorde med sina studenter exkursioner bland annat till Gottsunda ängar.

Kommunikation

Det går stadsbussar till centrum regelbundet och tar ca 15-20 min.

Närservice

I Gottsunda Centrum finns affärer, restauranger och ett inomhusbad med sporthall. Även en filial till Arbetsförmedlingen finns, liksom teater, bibliotek, apotek, systembolag, ålderdomshem och vårdcentral med mödra- och barnhälsovård. Bland större affärer kan Ica, Willys och Lidl nämnas. Skolor finns upp till och med högstadium.

Parkering

Både gratis- och betalparkering finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg