MED7942EEFD8F83411697E8E5A34B074A9D

Budgivning

Trollbäcken, TYRESÖ

Gärdesvägen 27

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,024
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea28.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer99-2091-1-83-13

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 1,495,000
Eller högstbjudande: SEK 1,495,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 11:00 - 11:30
Öppen visning- anmäl gärna intresse

Här finns en mycket fin lägenhet på 28,5kvm! Perfekt förstaboende i brf trollbäcken.

- Helkaklat badrum
- Smart planlösning med rymlig alkov
- Stor trygg förening
- Nära kommunikationer
- Nära matbutiker och restauranger
- Låg avgift
- Garage och P-platser i förening

Praktisk och välplanerad 1:a i Brf Trollbäcken, med riktig låg avgift! Lägenheten är bra planerad med sovalkov och helkaklat badrum. Modernt kök och fina trägolv. Mycket centralt läge i Trollbäcken med närhet till bussar, matbutiker, restauranger och naturen.

Varmt välkommen till visning.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
28.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 1,495,000 eller högstbjudande
Avgift
SEK 2,024
Byggnad
Förening
Namn
HSB Brf Trollbäcken
Om föreningen
Föreningen har 129 lägenheter, alla är bostadsrätter. I föreningen finns flera tvättstugor. Det finns också cykelförråd, gym, solarium, bastu, samlingslokal samt en pub. Fina och användbara gårdar med bl.a, grillplatser, lekplats och sittgrupper. Källsortering finns delvis i föreningen.

5 minuters gångväg från området ligger Trollbäckens centrum med bl.a. butiker, restauranger och vårdcentral. Från Trollbäckens centrum går det ett flertal bussar till Gullmarsplan, T-centralen, Haninge och Nacka. Med bil tar det ca 15 - 20 minuter att åka till Stockholm.

Brf Trollbäcken bildades 1957 och består av 129 lägenheter i olika utformningar från ett till fyra rum och kök. De finns fem hus som omgärdar en stor vacker trädgård.

Enligt föreningens hemsida är området ett av Tyresös två första bostadsområden. Planeringen av området är typiskt 50-tal med två- och trevånings lamellhus grupperade kring en öppen gårdsbildning med vägarna löpande runt området på utsidan. Tidstypiska är husen också med sina putsade fasader, slätputsade lister och tegeltäckta sadeltak (som är renoverade under senare år)

1999 gjordes stambyte och 100 megabit bredband drogs in. Fasaderna målades om och balkongerna byggdes ut. Utöver detta fick gården en uppfräschning med många gröna rum för medlemmarna att vistas i.

Extra förråd finns att hyra. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i föreningens skyddsrum. Föreningen har 3 stycken tvättstugor.

Elabonnemang tecknas av köparen själv och kan tecknas via Vattenfall.

Föreningen står för bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Överlåtelseavgift: 1182,5 kronor (år 2020). Betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift: 473 kronor (år 2020). Betalas av lägenhetsinnehavaren.

Köparen måste bli medlem i HSB Stockholm.

Läs mer om föreningen på: www.hsb.se/stockholm/brf/trollbacken
Tv och bredband
Bredband kan tecknas via Bredbandsbolaget eller ComHem.
Parkering
Parkering utan el är kostnadsfritt för medlemmar. Parkeringsplatser med motorvärmare samt garage mot kostnad.
Renoveringar
Bredband på 100 megabit drogs in i föreningen 1999.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Trollbäcken TYRESÖ

Gärdesvägen 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg