190
MEDD9A2C754B33E489DA960FB691913E14C

Etagevåning i Leche hus från 1926

Kommande®

Fålhagen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,254 inkl. värme och vatten
Antal rum5 rok
Boarea123 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en väldisponerad etagevåning om 123 kvm belägen i vackert Lechehus från 1926. Våningen har många tidstypiska detaljer bevarade som trägolv, fiskbensparkett och högt i tak. Här erbjuds ett stort kök med två fina skafferier. Två vackra rum i fil varav ett med fungerande öppen spis. Ett sovrum. På övre plan finns badrum, klädkammare samt två sovrum med snedtak. Perfekt pendlarläge med närhet till resecentrum såväl som Uppsala Konsert och kongress. Gångavstånd till centrum.

Detta är en kommande® försäljning. Kontakta mäklaren för mer information.

Om området

Fålhagen är en av de populäraste stadsdelarna i Uppsala. Området består idag mest av äldre villor och hyreshus från 1920-tal, 1940-tal och tidig efterkrigstid. Området har blivit mer attraktivt sedan det nya resecentrumet och järnvägsundergången byggts. Detta har underlättat för pendlare samt gjort centrala Uppsala mer lättillgängligt.

Kommunikation

Gångavstånd till city. Bra kommunikationer i övrigt med ett flertal stadsbussar som passerar genom området. Utmärkt läge, både för pendlaren och den som vill bo centralt, med direkt närhet till city och nya resecentrum med tåg och bussförbindelser.

Närservice

Här finns Kvarnens köpcenter med ICA Torgkassen, Systembolaget, Apoteket, samt restauranger och mindre butiker. Vaksala Torg med torghandel. Utmed gamla E4:an finns bl.a. mataffären Willy´s, bilmekaniker och bensinmack.

Parkering

I området finns både gratisparkering och betalparkering med boendeförmån.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg