MED2361C79CF2F34FD1A62DFDAE982864EC

Vännäsby, Vännäsby

Fågelstigen 44

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea116 kvm
Biarea152 kvm
Tomtarea1,021 kvm
Byggår1972
Driftskostnad1,643 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu är denna välplanerade villa i lugnt och barnvänligt område ute till försäljning!
Huset har rymliga rum (totalt fyra sovrum i entréplan) och stor tomt med baksida som vetter mot söder. På Fågelstigen bor du med närhet till all önskvärd närservice som skola, barnomsorg och matvarubutik. Dessutom har du närhet till naturen och rekreationsområden både på strandpromenaden vid älven och i skogen. Från Vännäsby finns goda pendlingsmöjligheter till och från Umeå med både buss och tåg. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Om området

Vännäsby är en vackert belägen by som breder ut sig längs norra sidan av Umeälven och präglas av närheten till vattnet. En vacker strandpromenad följer strandkanten genom i princip hela Vännäsby.
Byn attraherar många som vill ha ett trivsamt och familjärt boende med närhet till natursköna omgivningar.
Här finns matvarubutik, pizzeria, bensinstation, bibliotek och annan närservice. Vännäsby skola har ca 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt fritidshem.
Vännäs och Vännäsby har ett rikt föreningsliv som samlar många intressen.
I anslutning till skolan finns Vännäsby förskola samt Vännäsby bibliotek.
Kommunikationer finns med både buss och tåg vilket gör Vännäsby till en ort att enkelt pendla till och från.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
116 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
152 kvm
Hall
Välkomnande hall med utrymme för avhängning och möblering. Ljusa tapetserade väggar och matta på golvet.
Toalett
Direkt till höger i hallen finns en toalett utrustad med wc och handfat. Fönster ger ett fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och matta på golvet.
Kök
Till vänster från hallen når du köket. Köket är rymligt och har goda utrymmen för både arbete och förvaring. Här finns även gott om plats för möblering med matgrupp. Vita luckor och rött kakel ovanför diskbänken. Här finns utrustning i form av spis, fläkt samt fullstor kyl och frys.
Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som vetter mot husets baksida. Parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Från vardagsrummet når du dessutom det härliga uterummet. Uterummet ligger i marknivå med stenplattor på marken, fönster i två väderstreck. Här finns gott om utrymme för utemöblemang.
Sovrum 1
Sovrum med plats för säng, skrivbord eller annan önskvärd möblering. Trägolv och ljusa tapetserade väggar.
Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, skrivbord eller annan önskvärd möblering. Förvaring i inbyggda garderober med överskåp. Trägolv och ljusa tapetserade väggar.
Sovrum 3
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljusa tapetserade väggar och ljus matta på golvet. Här finns inbyggda garderober med överskåp för förvaring samt utgång till stenlagd uteplats på husets baksida.
Sovrum 4
Sovrum med plats för säng, skrivbord eller annan önskvärd möblering. Förvaring i inbyggda garderober med överskåp. Trägolv och ljusa tapetserade väggar.
Badrum
Badrum i entréplan. Badrummet har våtrumsmatta på golvet och en ljus våtrumstapet på väggen. Två fönster ger badrummet ett fint ljusinsläpp. Här finns wc, handfat, badkar och bidé.
Klädkammare
Bredvid badrummet på övre plan finns en klädkammare för förvaring.
Källare
Källare med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, duschutrymme och pannrum. I gillestugan finns en öppen spis med insatt kassett och gott om utrymme för möblering. Längre in i källaren finns husets tvättstuga utrustad med tvättmaskin, tvättho samt gott om utrymme för avställning på bänkytor och i skåpar. Målade väggar och golv. Duschutrymmet har vita kaklade väggar och klinkergolv i en ljusbeige nyans. Från duschutrymmet finns ett utrymme som av nuvarande ägare används för förvaring. På ursprungsritningen är det tänkt som en bastu.
Garage
Garage med nyare port. Garaget når du även från källaren och i anslutning till källaringången finns också en praktisk matkällare. Papptaket på garaget är bytt för ca 5 år sedan. Intill garaget finns ett soprum.
Trädgård
Härlig trädgårdstomt med trändgårdsland, växthus, planteringar och buskage.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Värmepump- luft/vatten (el)
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 9/22/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
56 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
fasad
Tegel
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Duvan 3
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 19,721 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 4,392
Uppvärmning
SEK 13,391
Renhållning
SEK 1,938
Kommentar
Uppvärmningskostnaden är beräknad på 13 664 kWh (12 mån). I uppvärmningskostnaden är hushållselen inräknad. Denna kostnad kan variera beroende på avtal och andra personliga val.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,185,000
Byggnadsvärde
SEK 940,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 153,000
Tomt
Areal
1021 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Vännäsby Vännäsby

Fågelstigen 44

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg