MED4267ABE145FD43E39DCBBE3869061978

Välplanerad 3:a högst upp i huset - två balkonger - två toaletter!

Svedmyra, Enskede

Enskedevägen 170, 4tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,588 Inkl. Uppvärmning, kallvatten, separat förråd, (+220:- för Telia Triple Play med bredband, TV och telefoni).
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea87 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer71401
Byggår2018
Driftskostnad742 kr/månad

Accepterat pris: SEK 4,800,000

Välkommen in till denna öppna och välplanerade 3:a belägen högst upp i huset med goda ljusinsläpp, två lättmöblerade balkonger och härlig utsikt över både grönområden och takåsar - hela vägen till arenaområdet! Säljes till accepterat pris.

Lägenheten färdigställdes 2018 och håller en mycket god standard då flera smakfulla tillval har gjorts.
Här finns ett komplett utrustat kök från Vedum med plats för en större matgrupp - i direkt anslutning till det lättmöblerade vardagsrummet med utgång till de båda balkongerna belägna i två olika väderstreck. Dessutom finns två rymliga sovrum varav ett med platsbyggd garderobsvägg med praktiskt Elfa-system installerat.

Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en separat gästtoalett.

Lägenheten är en del av föreningen Enskedetorget och ligger strategiskt placerat bland Svedmyras 50-talsbebyggelse och mysiga villakvarter precis intill. Kort gångavstånd till både T-bana, buss, flera restauranger och stor livsmedelsaffär, (ICA BEA). Intill ligger även Majroskogen med fina löparspår och det finns också ett utegym att nyttja några hundra meter bort.


Hjärtligt välkommen att komma och titta! Önskar du hellre en privatvisning är du välkommen att kontakta mäklaren för bokning av tid.

Om området

Svedmyra är ett mysigt och lugnt område med mycket grönska i närheten. Ett område som är blandat med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majrosskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede. Under de senaste åren har området vuxit enormt, och blir mer populärt för varje år som går då.

Kommunikation

Nära T-bana med endast ca 15 minuter till T-centralen och 7 minuter till Gullmarsplan. Flertal bussar i området, buss 161 trafikerar sträckan Bagarmossen, Svedmyra, Älvsjö station och Gröndal. Det finns även nattbuss. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden, Huddingevägen och Nynäsvägen.

Närservice

Vid Svedmyraplan ligger den mycket populära ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan, här kan du hitta i stort sett allt du behöver. Intill ICA på torget hittar du en pizzeria samt en liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns pizzerior och ett superbra Sushiställe. Gångavstånd eller cykelavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator, Taxa 4.

Övrigt

I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola. Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Tele2 Arena, Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen in!

HALL

Öppen hall med platsbyggd förvaring i stora garderober med skjutbara spegeldörrar. Flexibel inredning med gott om plats för både kläder, skor och städartiklar.
Till höger i hallen ligger den extra toaletten där det finns handfat, badrumsskåp och utrymme för ytterligare badrumsmöblemang.


SOVRUM 1

Det första sovrummet nås via hallen och har plats för både säng, nattduksbord och byråer eller skrivbord. Helt fritt från insyn med utsikt över trädtopparna utanför. Genomgående parkett och målade väggar.


KÖK

Komplett utrustat kök med två stycken fullstora frys- och kylskåp, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll och inbyggd diskmaskin.
Köksväggen är prydd av fina stenplattor, skåpluckorna är vita och bänkskivan är i mörk laminat. Stilrent och tidlöst.

Här ryms en större matgrupp, och tack vare den öppna planlösningen finns även utrymme för långbord och 16-18 personer att sitta.
Önskas däremot ett mer avgränsat kök är det enkelt att sätta upp en vägg mellan kök och vardagsrum.
Helt fritt från direkt insyn och med goda ljusinsläpp från totalt tre väderstreck. Parkettgolv och vita väggar.


VARDAGSRUM

Lättmöblerat vardagsrum med en härlig rymd och plats för soffgrupp, TV-möblemang, byråer etc. De båda balkongerna om ca 5 kvm vardera nås genom vardagsrummet, den ena vetter mot Enskedevägen och villorna nedanför - med utsikt hela vägen till arenaområdet, den andra balkongen med tak vetter mot delar av grönområdet intill.
Parkettgolv och vita väggar.


SOVRUM 2

Det andra sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg med skjutbara dörrar och komplett Elfa-system installerat. Precis som i hallen finns här gott om förvaringsutrymme för både kläder och annat. Dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare möblemang ryms utan problem.
Parkettgolv och målade väggar.


BADRUM

Välutrustat badrum där flera tillval gjorts. Förutom den stilrena färgsättningen på såväl klinkers som kakel, finns här tvättmaskin, torktumlare, flera badrumsskåp och goda arbetsutrymmen. Badrumsskåpet ovanför handfatet har inbyggd belysning undertill. Plats för badkar om så önskas!
Installerad duschvägg i glas och takdusch.


ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett separat källarförråd.
Antal rum
3 rum
Boarea
87 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
De båda balkongerna om ca 5 kvm nås genom vardagsrummet. Den ena balkongen ligger i sydöst och den andra i nordväst.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 4,800,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,588 Inkl. Uppvärmning, kallvatten, separat förråd, (+220:- för Telia Triple Play med bredband, TV och telefoni).
Driftskostnad
SEK 8,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,500
VA
SEK 2,200
Försäkring
SEK 2,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Schablonberäknade driftskostnader.
Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen
0.65 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 3/17/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
89 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Enskedetorget
Om föreningen
BRF Enskedetorget består av tre kvarter - Torget, Höjden och Allén. Det är en förening bestående av 8 bostadshus och totalt 166 lägenheter. Alla 166 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Husen har 4-5 våningar samt källare och garage. Det finns en hiss i varje hus. Föreningen har också en lokal för uthyrning i gatuplan.

I föreningen finns tillgång till både cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.
Lägenhetsförråd i respektive hus källare/bottenplan.
Mellan hus nr 6 och 7 slänger man soporna i en sopkassun (sk. djupbehållarsystem).
Postboxar är placerade i trapphusentréerna.
Förråd för rullstolar, cyklar och barnvagnar i entréplan.

Föreningen är stabil och äger dessutom marken vilket bådar för en långsiktig trygghet. Stora belopp har hunnit amorterats sedan start.
I dagsläget finns inga planerade större renoveringar eller förändringar utav avgiften.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
166
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel för bredband med telefoni och TV.
Avtal tecknas med Telia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. (Telia Triple Play).
Parkering
Det finns 115 garageplatser varav 3 med laddstolpe, (kostar 1200:-/mån), 5 parkeringsplatser, (600:-/mån), och 4 motorcykeplatser, (350:-/mån).

Separat kö.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.

Karta

Svedmyra Enskede

Enskedevägen 170, 4tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg