MEDA4958BA099BB4E80828E4110E25038CF

Ellstorp, MALMÖ

Ellstorpsgatan 4F

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,740 Inkl värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer296
Driftskostnad275 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,195,000

Nu har du möjligheten att förvärva denna fina genomgående lägenhet på populära Ellstorp. Nytt badrum med dusch, balkong med mycket sol och sovrum mot innergården. Belägen på bra läge ett stenkast från park och på bekvämt cykelavstånd till City!

Om området

Populära Ellstorp är ett av Malmös äldsta storskaliga bostadsområde och består mestadels av 1- och 2rums-lägenheter. Från Ellstorp har du bekvämt gångavstånd till det expansiva Värnhemstorget, där det finns stort utbud av restauranger, caféer, butiker, apotek, vårdcentral, gym och snart det exklusiva köpcentret Malmö Plaza med biografer, affärer och restauranger. Trots centralt läge är Ellstorp ett lugnt område som karaktäriseras av stora gräsytor.

Kommunikation

Värnhemstorget är en av Malmös största knutpunkter både vad gäller kollektivtrafik och biltrafik. Kör du bil har du både Nobelvägen och Sallerupsvägen alldeles runt hörnet, samt E22an för den som pendlar. Härifrån kan du ta dig med buss till stadens alla delar.

Närservice

Med närhet till Värnhemstorget och city, har du allt du behöver på gångavstånd! I närområdet ligger Ellstorps Förskola, men på bekvämt gångavstånd finns också skolor för barn i högre klasser; bland annat Rörsjöskolan, Värnhemskolan och Rönnens gymnasieskola.

Parkering

Boendeparkering på gatorna i området.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Hall med goda avhägningsmöjligheter plus två garderober för ytterligare förvaring. Väggarna är vita med slittåligt laminat på golvet.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med generöst antal kvadratmeter att disponera på bästa sätt. Golvet är belagt med laminat och väggarna är målade i vit nyans. Från vardagsrummet tar du dig till balkongen.

BADRUM
Nyrenoverat badrum med svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrumsutrustningen består av WC, handfat, spegelskåp samt dusch med vikbara glasdörrar.

KÖK
Köksinredning i svart med rostfria beslag och ovan arbetsbänken sitter grått kakel. Köksutrustningen består av spishäll, ugn, köksfläkt samt kombinerad kyl och frys.

SOVRUM
Rymligt sovrum mot innergården med gott om utrymme för dubbelsäng och extra förvaringsmöbler.
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Areakälla
säljarens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4
Pris
SEK 1,195,000
Avgift
SEK 3,740 Inkl värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 3,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,500
Kommentar
Observera att kostnaden är uträknad enligt schablon.
Andel i föreningen
0.17957 %
Andel av årsavgiften
0.17957 %
Reparationsfond
SEK 232
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 2/28/2020
Energiklass
F
Förening
Namn
HSB Brf Ellstorp
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Ellstorp är belägen vid Nobelvägen/Sallerupsvägen i Malmö och är en äkta förening. Föreningen består av 405 st lägenheter, 13 lokaler med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen har även ett underjordiskt garage med 95 bilplatser och 13 mc-platser.

Föreningen bildades i samband med att huset byggdes år 1938 och närmsta grannar är Ellstorpsparken, Rönnen och Värnhemstorget inom fem minuters promenad.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
405
Antal lokaler i föreningen
15
Tv och bredband
Föreningen har avtal med Bredband2 AB vilket innebär att man som medlem kan teckna bredband med hastighet 100/100 Mbit/s för 80 kr/mån alternativt 1000/1000 Mbit/s för 99 kr/mån.

Kabel-tv levereras via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Parkering
För föreningens garage gäller separat kösystem, för att hyra en garageplats i brf Ellstorp måste du anmäla denna önskan till förvaltaren Riksbyggen via;
telefonnummer 0771-860 860 eller brev till Fastighetskontoret på Nobelvägen 147K. Mer information finns på föreningens hemsida.

Föreningen har totalt ca 100 st garage- och mc-platser. Hyra för bilplats är 400 kr/månad och 200 kr/månad för MC-plats. När du blir erbjuden en garageplats informerar styrelsen om det praktiska, samt vilka ordningsregler som gäller.

Föreningen erbjuder även platser i cykelförråd mot en hyreskostnad:
20:-/månad i cykelförråd med galler
50:-/månad för barnvagns- och cykelkärroförråden
40:-/månad för cykelplatser inne i miljöhus
75:-/månad för boxar vid Åsgårdsgatan (12 st)
50:-/månad för cykelförråd i källare
Renoveringar
Planerade:
2021: Värmeanläggning
2028: Fönster och fasader
Dessa planerade renoveringar ska finansieras med egna medel och lån.

Utförda:
2019: Byte till säkerhetsdörrar, passersystem med taggar för entréer, källare, vindar, garage, miljöhus, tvättstugor och grindar. Digitalt bokningssystem för tvättstugor. Nya entré- och källardörrar samt målning av trapphus.
2016-2018: Byte av samtliga vatten- och avloppsstammar samt att samtliga badrum och gästtoaletter renoverades i samband med detta.
2014-2015: Utemiljön. Gården med ny stenläggning, växter och gräsmattor, lekplats, grillplats, miljöhus etc.
2014: Renovering av garage.
2011: Nya postlådor i trapphusen.
2010: Tätning och justering av fönster.
2009: Nya miljöhus.
2007-2008: Avloppsstammarna filmades och spolades.
2001-2003: Taket lades om.
1991-1993: Vattenstammar bytta.
1991-1993: Elstammarna byttes ut.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Tvättstugorna har du och dina grannar gemensam tillgång till och ansvar för. Du kan boka tid för att tvätta i vilken av föreningens tvättstugor som du vill.

Riksbyggen är ny förvaltare sedan 1 januari 2019 och det är i första hand dem ni skall ta kontakt med vid frågor men ni kan även finna information på föreningens hemsida:
https://www.ellstorp.com/

Karta

Ellstorp MALMÖ

Ellstorpsgatan 4F

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg