190
MEDFFB7F01F324B41789B8FB9586201B312

Sjöutsikt, högt och insynsskyddat läge!

Kommande®

Ektorp/Saltängen, Nacka

Ugglevägen 34 B


Accepterat pris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Visas till hösten. Välkommen med din intresseanmälan redan idag, så bjuds du in.

Ljus och fräsch tvåa (55 kvm) med ett högt och insynsskyddat läge och sjöutsikt bort mot Skurusundet. Lägenheten ligger på entréplanet från gatan, men utan fönster mot gatan, och våning två på baksidan av huset. Det gör att du slipper gå i trappor och samtidigt kan bo i ett högt och fritt läge. Trevlig planering med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobssystem. Utmärkta förvaringsmöjligheter även i platsbyggda garderober med överskåp i hallen, vindsförråd samt matkällare. Stambytt badrum med tvättmaskin.

Området är vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast ca 10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården. Närmsta busshållplats ligger endast 50 meter från lägenheten.

Lägenheten visas till hösten. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden till visning när det är dags!

Om området

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön och i Bastusjön, ca 10 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevligt café och restaurang på nära avstånd är "Kerstin & Britt" (fd Koloni).

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,289 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer99-2604-1-8-7
Byggår1953
Driftskostnad448 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Skurudal stadgar 2018
Energideklaration
Skurudal årsredovisning 2019
Social Video
Föreningens hemsida
SL
Info Nacka kommun
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och bra förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda garderober. Målade väggar och vacker fondtapet från Sandbergs samt klinkergolv. Säkerhetsdörr.

KÖK
Trevligt och fräscht kök från Vedum med matplats vid fönster och öppen planlösning mot vardagsrum. Gott om skåpförvaring. Sjösten ovan bänkskiva i laminat och diskho i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av: spis med häll och ugn, fläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Målade väggar och klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i högt och fritt läge utan insyn. Här får det plats både stor soffgrupp och arbetshörna/sovalkov. Stort fönster och utgång till balkong. Målade väggar samt parkettgolv.

BALKONG
Balkong i högt och fritt läge med utsikt över trädtopparna och längre bort även Skurusundet. Här kan du njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Trall.

SOVRUM
Rymligt sovrum med fönster utan insyn samt plats för dubbelsäng. Målade väggar, nåtat ekgolv och skjutdörrsgarderob.

DUSCH/WC
Fräscht stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Dusch med glasväggar, vägghängd wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Beskrivning av våningsplan
Lägenheten ligger på entréplan från gatan, och vån 2 från gården.
Pris
SEK 2,600,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,289 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & förråd
Driftskostnad
SEK 5,375 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,502
Försäkring
SEK 1,873
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
3.2469 %
Andel av årsavgiften
3.2469 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 2/28/2019
Energiklass
F
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Skurudal
Om föreningen
I föreningen finns det 23 lägenheter, vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Därutöver finns en bostadsrättslokal och sex uthyrningslokaler; varav tre butikslokaler och en lokal för veteranmotorcyklar. En Montessori-förskola hyr en lokal och disponerar gården på vardagarna.

I källaren finns gemensam tvättstuga med två stora tvättmaskiner, en torktumlare, en liten mangel och torkrum, bastu, cykelförråd samt matkällare. På vinden finns större förråd. Till varje lägenhet finns dels ett matkällarförråd samt antingen ett källar- eller vindsförråd. Cykeln kan du ställa i cykelstället utanför A-porten eller i cykel- och barnvagnsrummet på husets ena gavel.

Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning. HSB-medlemskap betalas av köparen.

Mer information om föreningen hittar du på: http://www.hsb.se/stockholm/brf/skurudal/ och i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration.
Tv och bredband
Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i månadsavgiften).
Bredband/telefoni: ComHems "Bredband 100 Mbit" och "Telefoni Bas" ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 14 p-platser för uthyrning (separat kö). På Ugglevägen gäller lokala trafik- och parkeringsbestämmelser.
Renoveringar
Under 2000-talet har en rad större renoveringar och underhållsåtgärder vidtagits:
2002-2004 Stambyte, tvättstuga och torkrum totalrenoverades, bastu installerades, 2006 Bergvärme installerades (fjärrvärme används idag), 2008 Fasad- och balkongrenovering, 2010 Taket mot Ugglevägen lades om, koppartaket byttes mot plåt, 2012 Värmekablar i fotrännor och stuprännor installerades, 2013 Fjärrvärme installerades i fastigheten, 2014 takarbeten utfördes samt gallring av träd på innergården.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Ektorp/Saltängen Nacka

Ugglevägen 34 B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg