190

Ektorp/Saltängen, Nacka

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,307 Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Antal rum2 rok
Boarea55.5 kvm

Ansvarig mäklare

Skuldfri förening! Ljus och fräsch tvåa (55,5 kvm) utan insyn och med härlig balkong i fritt läge mot Saltängen. Trevlig planlösning med fönster åt två håll, kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med plats för dubbelsäng samt stambytt badrum. Två källarförråd.

Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser, där man kan parkera när det finns lediga platser. I övrigt finns gratis parkering på gatan.

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast 10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Nära till busshållplats med mycket täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen med din intresseanmälan, så hör mäklaren av sig till dig när det blir dags för visning!

Om området

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 10 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevligt café och restaurang på nära avstånd är "Kerstin & Britt" (fd Koloni).

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Balkong i högt fritt läge

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Dusch/WC

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg