190
MED42D4A5801EED4107BA9D31630602E1E5

Helrenoverad tvårummare i entréplan med stor inglasad balkong!

Kommande®

Centrum Umeå, Umeå

Dunkersgatan 8

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,392 I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och digitial-tv. En preliminär avgift dras för hushållsel varje månad, definitiv avräkning görs en gång per år.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea64 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer2
Byggår2002

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer denna helrenoverade tvårummare i centrum ut till försäljning!
Lägenheten håller hög standard med fina materialval. Här finns helkaklat badrum, modernt kök, rymligt sovrum och praktisk klädkammare. Från vardagsrummet når man dessutom lägenhetens stora inglasade balkong. Här bor du i ett lugnt område mitt i centrum och med gångavstånd till all önskvärd närservice. Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare redan idag för mer information!

Om området

Välkommen till centrala stan - Umeås hjärta. Shopping, restauranger, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

NÄRSERVICE
Mat, handel, mötesplatser och uteliv. Här finns allt från de stora publikmagneterna till de smala alternativen. Flera stora gallerior och en stor mängd butiker. Utopia är det nyaste tillskottet som är en av Sveriges största citygallerior. Glöm bara inte att det finns en stor mängd av butiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

KOMMUNIKATION
Lokalbussarna går från Vasaplan, bara kvarteret bort från Rådhustorget. Här anländer också flygbussen, bara tjugo minuter efter att flyget landat på Umeå City Airport. Från Umeå Centralstation finns goda pendlingsmöjligheter till och från Umeå.

SKOLOR & OMSORG
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum. I de intilliggande stadsdelarna återfinns Östermalmskolan åk F-6, Hedlundaskolan åk F-9 och Hagaskolan åk F-9.

Inom gångavstånd hittas flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan ligger bara några minuter västerut. Midgårdsskolan huserar i det gamla regementsområdet alldeles nordväst om centrum. För de minsta finns många förskolor i de angränsande stadsdelarna.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration Dunkersgatan 8
Bra att veta om budgivning Vitec
Köparens undersökningsplikt BR MS
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
64 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,392 I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och digitial-tv. En preliminär avgift dras för hushållsel varje månad, definitiv avräkning görs en gång per år.
Andel i föreningen
6.141 %
Andel av årsavgiften
6.141 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2002
Energideklaration
Utförd 4/7/2019
Energiklass
D
Energiprestanda
103 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
91 kWh/m² och år
Förening
Namn
Swea
Om föreningen
I föreningen finns en övernattningslägenhet, två samlingsrum samt cykelförvaring.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Kabel-tv: Comhem. Ingår i månadsavgiften.

Internet: A3. Ingår i månadsavgiften.
Parkering
P-plats: 230 kr/mån. Till p-platserna är det separat kö.
Renoveringar
2019: Reparation av hiss
Överlåtelseavgift
SEK 1,183

Karta

Centrum Umeå Umeå

Dunkersgatan 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg