190
MED4F91AECE6EA14631AC7CFD2C06AA083E

Välplanerad 3:a med social planlösning i välskött förening!

Kommande®

Blåsut, Enskededalen

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,608 Inkl. Uppvärmning, varm- och kallvatten, separat förråd.
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm

Ansvarig mäklare

Hjärtligt välkommen till denna öppna, välplanerade 3:a med en spännande och social planlösning, (möjlig 4:a), fritt från direkt insyn och med goda ljusinsläpp!

Här finner ni två rejäla sovrum som båda rymmer ett större möblemang, och i det öppna vardagsrummet finns plats för såväl en större soffgrupp liksom matbord för 10-12 personer. Köket är både ljust och komplett utrustat, och den stora balkongen är inglasad - med plats för en rejäl utemöbelgrupp. Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och i den möblerbara hallen finns utrymme för både hallmöblemang och mycket förvaring i stora garderober och en rymlig klädkammare intill.

Belägen i BRF Almagrundet 2, vilken är en välskött förening med hus byggda 2014-2015 och god ekonomi samt friköpt mark.
I närheten finns både förskola, grundskola och ett brett serviceutbud av restauranger, matbutiker liksom T-bana, buss och flera grönmråden.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Blåsut är ett attraktivt och populärt ställe bara ett stenkast från Södermalm. Här bor man i moderna bostäder med fina välskötta lugna innergårdar.
I närheten av bostaden finns också Tidaholmsparken och Nytorpsbadet för den som vill bada. Inte allt för långt från bostaden finns också populära Årstaviken och Nackareservatet där flera motionsslingor finns.

I Blåsut får man det bästa av två världar med sitt citynära läge där man ändå har lyxen att kunna dra sig undan den värsta storstadsstressen. Blåsut är ett levande och attraktivt område där både gammal som ung trivs och här har man nära till det mesta man behöver.

Det är ett område som erbjuder närhet till såväl grönområden som shopping- och evenemangsområden.

Kommunikation

Här finns mycket bra kommunikationer då man från bostaden endast behöver ta en kort promenad för att nå tre olika tunnelbanelinjer som tar er in till Stockholms central på endast 12 minuter och Södermalm på 5 minuter. Vill man inte åka tunnelbana kan man med enkelhet åka buss.

Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Närservice

Vill man shoppa kan man med en kort promenad gå Globen och Tele2 Arena som erbjuder ett 60-tal olika butiker, Ica supermarket Globen, banker, flera restauranger, systembolag och ett stort nöjesutbud. Under arenan har man också byggt ett upplevelsecenter-Tolv Stockholm. Här finns restauranger, karaokebar, inomhusminigolf och bowling. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Blåsut ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Förutom Globen och Tele2 Arena finns det även andra restauranger som pizzerior, thai-restauranger och hotell samt vårdcentral i närheten. För den som är träningsintresserad finns också ett flertal träningsanläggningar med generösa öppettider.

Med några minuters gångavstånd finns också Dalens Centrum. Här finns närservice som ICA, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, restaurang, sushi och småbutiker.

I närheten finns det fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Parkering

Boendeparkering mot avgift. Finns mer att läsa om detta på kommunens hemsida.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg