190
MED05C7E2647460468BBB9BF141F14D734C

Unikt utformad 2:a högst upp i huset!

Kommande®

Bagarmossen, Bagarmossen

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,197 inkl värme, VA , Com Hems basutbud av TV
Antal rum2 rok
Boarea42 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen in till denna unikt utformade och välplanerade 2:a belägen högst upp i huset med trädtopparna som närmsta granne - helt fritt från insyn!

På lugn återvändsgata precis intill Nackareservatets början ligger denna yteffektiva 2:a om 42 kvm med låg avgift. Här finns ett stort, öppet vardagsrum, komplett utrustat kök av massivt trä i lantlig stil, sovrum och stort badrum. Helt fritt från insyn med härlig utsikt över både grönska och takåsar.

Kommande försäljning - Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Bagarmossen är ett lugnt och grönskande område i södra Stockholm, med närhet till både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av barnfamiljer. Alldeles utanför knuten finns dessutom Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar- och vintertid. I Nackareservatet finner ni badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer i Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar er till city på ca 15 min. Buss 161 tar er till Gröndal genom söderort.

Närservice

Bagarmossens centrum erbjuder bra service med allt en behöver. Matbutiker som bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer.

Parkering

Gatuparkering mot avgift, taxa 5.
Det finns även ett parkeringshus vid Byälvsvägen, vilket administreras av Stockholm stads parkering.

Övrigt

Bagarmossen växer så det knakar. Om några år planeras nybyggnation av ca 650 lägenheter och en ny skola för 1200 elever.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Privat beläget intill grönskan

Högst upp i huset råder goda ljusinsläpp och härlig utsikt

Välplanerat, luftigt vardagsrum

Öppen, ljus planlösning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg