190
MED429B6197EC0545949AA83B7B9162F06C

Välplanerad, helrenoverad 2:a fri från insyn på lugn innergård!

Kommande®

Bagarmossen, Bagarmossen


Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna helrenoverade 2:a lugnt belägen på trafikfri innergård gränsande till Nackareservatet!

Högt upp på Svartågatan bor ni i ett privat läge fritt från insyn, med direkt närhet till grönområden, god närservice, buss och T-bana. Köket är renoverat och komplett utrustat, liksom badrummet som precis renoverats. Det öppna vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både en soffgrupp och större sällskapsdel för t.ex. matbord. Balkongen vetter i sydväst och ligger mot den lugna innergården. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. I hela lägenheten ligger en fin 1-stavsparkett och väggarna är ljusa.

Nyckelfärdigt att flytta in, utan att lyfta en tanke om renovering. Lägenheten är en del av den välskötta föreningen Söderbysjön, med nyligt renoverade hus och god ekonomi.

Detta är en kommande försäljning och visningar planeras hållas i Juli/Augusti. Välkommen att kontakta mäklaren redan nu för mer information!

Om området

Bagarmossen är ett lugnt och grönskande område i södra Stockholm, med närhet till både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av barnfamiljer. Alldeles utanför knuten finns dessutom Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar- och vintertid. I Nackareservatet finner ni badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer i Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar er till city på ca 15 min. Buss 161 tar er till Gröndal genom söderort.

Närservice

Bagarmossens centrum erbjuder bra service med allt en behöver. Matbutiker som bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer.

Parkering

Gatuparkering mot avgift, taxa 5.
Det finns även ett parkeringshus vid Byälvsvägen, vilket administreras av Stockholm stads parkering.

Övrigt

Bagarmossen växer så det knakar. Om några år planeras nybyggnation av ca 650 lägenheter och en ny skola för 1200 elever.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,902 Inkl. Uppvärmning, varm- och kallvatten, två källarförråd, tillgång till tvättstuga.
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg