190

Augustenborg, MALMÖ

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,383 inkl. värme, VA och kabel-TV
Antal rum1 rok
Boarea36 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning på Augustenborg! Snart ges möjlighet att förvärva en genomgående kvadratsmart etta med vackert fiskbensparkettgolv och renoverat kök och badrum.
Kontakta Anton eller Mathias vid frågor

Om området

Augustenborg är ett bostadsområde i sydöstra Malmö som tillhör stadsdelen Fosie. I närområdet finns ett gott utbud av restauranger, mataffärer samt skolor och lekplatser.

I slutet av 1940-talet byggde MKB större delen av områdets lägenheter med visionen att allt de boende behöver skulle finnas i närområdet - exempel affärer, skolor och biograf.

År 1998 påbörjades ett samarbete mellan organisationer, myndigheter, föreningar och företag för att göra Augustenborg mer socialt, ekonomiskt och hållbart. På grund av detta har parker och trafikmiljöer byggts om. Många husfasader, innergårdar och lekplatser har även förnyats.

Kommunikation


Från området tar man sig enkelt via cykel eller buss till centrala Malmö på ca 10 minuter. Några minuter bort ligger även tågstationen Persborg vilket ger ännu ett alternativ på färdmedel till Centrum.

Närservice

I närheten finns det goda möjligheter till diverse aktiviteter så som ett klättercentrum, Enighet Sportcenter, Fight zone samt Royal Biljard.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg