190
MEDE5D9F1AC769A42EC85D6CD7A9A2A85C3

Välplanerad och renoverad lägenhet i familjevänliga Årsta!

Kommande®

Årsta, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,146 inkl. värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet samt telefoni (abonnemang)
Antal rum4 rok
Boarea99 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha hörnlägenhet där samtliga ytskikt, kök och badrum har renoverats. Här bor du bekvämt med hiss från markplan. Den optimala planlösningen fördelar sig på ett välrustat kök med trevlig yta för matplats, goda sällskapsytor i vardagsrummet och på balkongen, tre sovrum, stort badrum med dusch samt separat WC. Här har du ordentlig plats för hela familjen! Vidare erbjuds utmärkt garderobs- och förvaringsutrymme i klädkammare.

Utöver bostadens insida har du också ett härligt familjevänligt läge utanför dörren. Med en grönskande innergård och generösa gräsmattor har du gott om plats för barnens spring (skyddat från trafik) samt en stor lekplats precis utanför. Vidare finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola några minuter bort, samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Service finner du också nära som vid Årsta centrum (med bl.a. matbutik, apotek, vårdcentral och affärer) samt cykelavstånd till både Gränby Köpcentrum och IKEA. Till resecentrum har du cirka ca 10 minuters cykelväg, men det finns också bekväma bussförbindelser till stan från antingen Årsta centrum (linje 1 och 7) eller Fålhagsleden (linje 6). Pendlar du till Stockholm är det enkelt att komma upp på E4:an via den södra avfarten.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Årsta är en stadsdel i Uppsala, belägen i nordost, mellan Gränby Köpstad och Fyrislund, med Årsta centrum som ungefärlig mittpunkt. Årsta centrum innehåller bl.a. en stor livsmedelshall, vårdcentral och restauranger. Centrumet har på senare år upprustats och stora planer finns att rusta upp Årsta centrum ännu mer i samband med byggnationen av stadsdelen Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan.

Ett populärt och lugnt område som utgörs av stor grönska och trivsamma strövområden. I hjärtat av Årsta finner man Årstaparken som bildar en grön oas av träd och växter. Kommunen har under senaste året rustat hela parken och byggt nya löparspår, utegym samt planteringar och sittgrupper. I närheten finns även en 4H gård som är ett populärt utflyktsmål. Cykelavstånd till Vedyxaskogen. Bebyggelsen utgörs av villor och lägenheter som ligger inbäddat mellan stora grönytor. Som boende i Årsta har man närhet till både natur och service.

Kommunikation

Bra bussförbindelser mellan Årsta och City. Från Årsta finns det bra cykelvägar ner till Centrum. Bra pendlarläge då påfart till E4:an ligger i närheten.

Närservice

Vid Årsta Centrum finner du all tänkbar service, förskola, grundskola, vårdcentral, restaurang och mataffär. På bekvämt promenadavstånd når man Gränby Köpstad, här erbjuds all tänkbar service med Systembolag, affärer, restauranger, apotek, m.m.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Övrigt

I området finns flertalet förskolor samt grundskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Lekplats vid innergård

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg