KarriärOm oss
190
MED27E7280793BC4F4A97463F1F2FAFDC64

Arningetorpsvägen 71 Hägerneholm, TÄBY

Kommande®

Hägerneholm, TÄBY

Arningetorpsvägen 71


PRIS6 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

129 kvm

LÄGENHETSNUMMER

31001

MÅNADSAVGIFT

5 175 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

6 995 000 kr

Varmt välkommen till detta fantastiska gavelradhus med stor inhägnad tomt i populära Hägerneholm.
Huset passar perfekt för er som inte vill lägga ned stora pengar på dyrbara renoveringar eller byta värmesystem då huset är nybyggt och har låga kWh.
Det finns även parkering för 1-2 bilar intill huset.
För dig som har eller vill få gröna fingrar så har du fantastiska möjligheter då säljarna här är självförsörjande (vår-höst) när det kommer till grönsaker.

Barnfamiljen kommer trivas som fisken i vattnet då det finns gott om kompisar i området, närhet till både skola och förskola samt natur, lekplats och utegym. Ullnasjön med badplats finns på promenadavstånd och likaså finns Rönningesjön och populära Skavlöten, golfbanor samt Arninge handelsplats med Roslagsbanan.
Goda kommunikationer där buss 629 tar dig till Mörby C på ca 20 min samt buss 608 som tar dig till Humlegården på ca 32 minuter.
Radhuset upplevs som bäst på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MED27E7280793BC4F4A97463F1F2FAFDC64
MED06977FC35E4B4BC191AB68DB08755170
MED8A4E627AAE0C4C5FBA1BB7F414F58700
MEDA9D8F2A39BDE4EFB8D614D3A71890A40
MED76511080DC72491F84D564D3ACD43EC0

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

129 kvm

LÄGENHETSNUMMER

31001

MÅNADSAVGIFT

5 175 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

6 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL
Välkommen in i radhuset med egen ingång och isolerat förråd utanför. Hallen har grått klinkergolv, vitmålade väggar och plats för avhängning.

KÖK
Öppet kök mellan matplats och vardagsrummet med vackert enhetligt trägolv. Köksluckor från i vit kulör. Stänkskydd med kakel ovan bänkskivor i grå laminat. Alla vitvaror (kyl, frys, ugn, häll, mikro, fläkt och diskmaskin) är från Siemens. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och socialt rum med gott om plats för både soffgrupp, matgrupp samt övrigt önskvärt möblemang. Här har du stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljus samt att utgång till den härliga tomten sker härifrån. Fint parkettgolv samt vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA
Generös tvättstuga med klinker på golv samt vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, värmepanna samt flertalet skåp.

DUSCHRUM
Mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Utrustad med wc-stol, grå kommod, spegel med led-belysning, handdukstork och dusch med väggar i klarglas.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Bra med förvaringsutrymme och samma trägolv som resten av entéplan och med vita, målade väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med utsikt över grönska. Här finns plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang. Vitmålade väggar samt parkett på golv. Fransk balkong.

SOVRUM 2
Stort sovrum med utsikt över grönska. Här finns plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang. Vitmålade väggar samt parkett på golv.

SOVRUM 3
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang. Vitmålade väggar samt parkett på golv.

ALLRUM/SOVRUM 4
Ett allrum med utgång till generös balkong. Allrummet går med lätthet att göra om till ett fjärde sovrum ifall så önskas. Parkett på golv samt vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE
Generös klädkammare som sväljer mycket.

BADRUM
Helkaklat badrum med generöst tilltaget badkar, wc, tvättställ med kommod, spegel och handdukstork. Vitt kakel på vägg och mörkgrått klinkergolv.

Om området

Ett nytt område som erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Med Ullna sjön inom 100m, Ullna strands förskola samt skola i närområdet, två stycken golfbanor (Arninge GK och Ullna GC), en planerad skidbacke, Skavlötens friluftsområde med badstrand och café på sommaren, skidspår på vintern och Rönninge by med djur och café året runt. Dessutom Arninge handelsplats med all tänkbar service på gångavstånd. Dessutom har du nära till E18 och kollektivtrafik. Det här är det perfekta boendet för dig och din familj som vill ha en aktiv fritid utan att bo på landet.
Vid nya Hägerneholmsparken finns basketplan, utkiksplatser, utegym, lekparker mm. Inom kort öppnar ett gym i regi av Fitness24Seven på Hägerneholmsvägen.

KOMMUNIKATION

Pendlarbuss 608 som tar dig till Stockholm city ligger nära huset. 1,5 km bort kommer det nya resecentret byggas som ska koppla ihop det nya området med omvärlden, den kommer att inkludera Arninges nya station för Roslagsbanan, knutpunkt för nya busslinjer, landsvägsbussar, infartsparkering för bilister och cyklister.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,02275 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,76203 %

Ekonomi

EL

18 000 kr

VA

3 000 kr

RENHÅLLNING

1 476 kr

FÖRSÄKRING

3 948 kr

ÖVRIGT

4 668 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

31 092 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Övrigt är för bredband, tv-kanaler & ip-telefoni via Telia
Summan för elen är beräknad på 2 kr per kWh

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans Radhus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump med vattenburen värme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

HISS

finns ej

ELFÖRBRUKNING

9 000 kWh/år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Hägerneholm Park 2 i Täby

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

35

OM FÖRENINGEN

Nya sköna och gröna radhus i Täby
Välkommen till Hägerneholm, Täbys nya sköna och gröna, moderna radhusområde.

Här finns det som skapar bra barndomsminnen, naturen inpå knuten, jämnåriga kompisar, närhet till handel, service och kommunikation.

Redo för radhusliv
Upplev grönskan och känslan av att bo mitt i naturen. Radhusen i jordnära nyanser förstärker den naturliga känslan ytterligare. Radhusen kröns med sedumtak som inte bara är fina att se på, de bidrar även till den biologiska mångfalden och renare luft i området.

Småstadskänsla med guldkant
Hägerneholm är en helt ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar. Hägerneholm kommer att rymma cirka 1 100 bostäder, en skola och en idrottshall. Stadsdelen får en varierad bebyggelse med radhus, parhus och flerbostadshus och ett fint läge med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken.

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!

Friluftsliv och parkbesök
Hägerneholms stadspark stod färdig under i slutet av 2015. Här finns en öppen park med goda möjligheter för lek och rekreation. I parkens mitt finns ett grönt parktorg med sittplatser, planteringar, utomhusgym, idrottsplats, pulkabacke, odlingslotter och gångvägar. I Hägerneholm finns alla möjligheter till ett naturnära och aktivt liv. Skidåkning, ridning och bad är exempel på friluftsaktiviteter som kan utövas i området.

PARKERING

Varje lägenhet har egna parkeringar på framsidan av huset. Besöksparkeringar finns på Arningetorpsvägen.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning
Kommande

Karta

Täby Hägerneholm

Arningetorpsvägen 71

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg