510
MED85F0436CA3CB490B8FE6445AA031F410

Såld!

Ljus och fin 3:a med en stor balkong mot innergård!

Nacka Forum, NACKA

Romansvägen 40, 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,655
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80.5 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2462-1-38-3
Byggår2009
Driftskostnad667 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,225,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Detta är en pärla i Nackas absoluta centrum! Lägenheten är belägen ett stenkast från ett av Stockholms största köpcenter, Nacka Forum. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar gör att lägenheten får en härlig rymd. Stor balkong på ca 10 kvm med gott om sol och med ett fritt läge in mot en trevlig innergård. Genomgångslägenhet med fönster i två riktningar gör att lägenheten alltid får ett naturligt och behagligt ljusinsläpp. Stort kök med matplast för hela familjen. Gott om förvaring.

Hela lägenheten håller hög standard och har fina ytskikt.

Om området

Nacka Forum är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel. Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-15 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-20 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, utanför rusningstrafik. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att finnas i Nacka, med slutstation vid Nacka Forum.

Närservice

Köpcentrumet Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger. Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffärer
(Willys och Hemköp). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka Gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

Parkering

Samfälligheten, bestående av Brf Colosseum, Brf Capitoleum och Brf Palatinen, hyr ut garageplatser för bil och motorcykel. I mån av tillgång går det att hyra fler än en parkeringsplats dock med kortare uppsägningstid. Access till garaget sker med en tag eller fjärröppnare.

För gäster eller korttidsparkering finns det kring Brf Colosseum avgiftsbelagda parkeringsplatser att tillgå dygnet runt. Dessa kostar 10 kr/timme eller 60 kr/dygn. Under Nacka Forums öppettider kan deras kundparkering användas.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats/Kök

Kök/Matplats

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
I den stora och rymliga hallen finns goda avhängningsmöjligheter samt 5 garderober. Här ligger ljust parkettgolv som också återfinns i resten av lägenhetens rum.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Lägenhetens klädkammare/förråd är rymligt och ligger i lägenheten för smidig tillgång. Här finns både hyllor och klädstänger.

SOVRUM 1
Lägenhetens "master bedroom" har utsikt över Romanstorget och bort mot Nacka strand samt Kaknästornet. Här finns det gott om plats för stor dubbelsäng samt annat möblemang. I detta rum finns dessutom en separat klädkammare med eget fönster med möjlighet att inreda till ett kontor/arbetsrum.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för både säng och andra möbler. Även detta sovrum har utsikt mot Romanstorget samt bort mot Nacka strand.

KÖK/MATPLATS
Köket är välutrustat med både diskmaskin, varmluftsugn, spishäll (ej induktion), kyl, frys samt fristående mikrovågsugn i skåp. Charmigt grått kakel över diskbänken och rymlig matplats med tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns gott om plats för diverse möblemang så som stor soffa, fotölj samt ett eventuellt matbord. Vardagsrummet är öppet mot köket vilket ger ett fint ljusinsläpp och stora sociala ytor. Utgång till lägenhetens fantastiska balkong!

BALKONG
Balkongen ger lägenheten den där extra guldstjärnan. Här finns det plats för ordentliga loungemöbler samt solstol för den som vill nyttja förmiddagssolen. Balkongen ligger i sydostligt läge vilket innebär att du kan avnjuta både frukost och lunch i solen. Här finns också färdig belysning, eluttag samt eventuell möjlighet att grilla om man pratar med föreningens styrelse.

BADRUM
Badrummet hållet hög standard och är utrustat med golvvärme och mörkgrått klinker på golvet, vitt kakel på väggarna, vägghängd WC, handdukstork samt tvättmaskin, torktumlare och extra skåp för förvaring.
Antal rum
3 rum
Boarea
80.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,655
Driftskostnad
SEK 8,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Schablonberäkning
Andel i föreningen
1.16608 %
Andel av årsavgiften
1.11157 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 2/21/2013
Energiprestanda primärenergital
108 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Föreningens tvättstuga finns i port 46 med ingång från innergården.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
HSB Brf Colosseum I Nacka
Om föreningen
HSB Brf Colosseum innefattar 85 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.
Bostadsrättsföreningen har ett fastighetsförsäkringsavtal med HSB försäkrings AB. I det fastighetsförsäkringsavtal finns även ett bostadsrättstillägg, så det behöver inte tecknas av medlemmarna enskilt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Barnvagnsrum finns i flera portar
- Cykelparkering finns på flera platser
- Soprum för hushållssopor
- Soprum för källsortering
- Innergård

EKONOMI
Överlåtelseavgift, 3,5 % av gällande basbelopp debiteras säljaren. Pantsättningsavgift, 1,5 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pantmeddelande.

För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfcolosseum.se.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
85
Tv och bredband
Föreningen tillhandahåller fiber-TV från Bredbandsbolaget. T-1 bas ingår i avgiften (17 tv-kanaler samt 12 hd-kanaler).
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller också anslutning av IP-telefoni (s k bredbandstelefoni) och bredband (250/100 Mbit) från Bredbandsbolaget kollektivt. Även detta ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen ingår i en samfällighet tillsammans med Brf Palatinen och Brf Capitoleum, inom vilken garageplatserna finns. Kostnad 700:-/månad. Kö kan förekomma.
Renoveringar
Inga stora renoveringar är inplanerade förutom normalt underhåll.
Överlåtelseavgift
SEK 1,655 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710
Övrigt
Föreningen tillämpar enhetsmätning av el, vilket innebär att det är föreningen som tecknar avtal med nät- och elleverantörerna. Du som enskild medlem har därför inget eget el-abonnemang.
Lägenheternas elförbrukning avläses kvartalsvis. Kostnaden debiteras därefter med en tredjedel per månad på hyres- och avgiftsavierna från HSB.

Karta

Nacka Forum NACKA

Romansvägen 40, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg