190

Västertorp, Stockholm

Skidskyttevägen 4, vån 7


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

BÄST I KLASSEN. Med ett av områdets bästa lägen finns denna mycket ljusa och fina lägenhet. Högt och fritt hörnläge med vidsträckt utsikt samt balkong med gott om sol. Genomgående mycket gott skick med nyrenoverat kök samt renoverade ytskikt. Modern fastighet uppförd 2008/2009 med ett ostört läge i Västertorp, endast 200 meter från t-bana och annan service.

Om området

Västertorp är ett välkänt, genuint och trivsamt 50-tals område. Bostaden är belägen med nära gångavstånd till Västertorps charmiga centrumgata. Här finns det mesta man kan önska sig med bland annat 2 st livsmedelsbutiker (Coop, Hemköp), bank (Handelsbanken), postombud, apotek , kinarestaurang, sushirestaurang, pizza- och salladsbutiker, konditorier, cafeer, spel- och videobutiker, frisörsalonger, låssmed, radio- och tv-butik, blomsterbutik, optiker, skrädderi/kemtvätt m.m.

Från bostaden har man även nära gångavstånd till Västertorps idrotts- och simhall med gym samt Hägerstensbadet med utomhuspool (vår- och sommartid).

För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet. Från bostaden har man gång- eller cykelavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken.

Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt stillsamma promenader.

Kommunikation

Från bostaden har man nära gångavstånd till Västertorps tunnelbanestation (ca 200 m), linje 14. Ca 7-8 minuters restid till Liljeholmen. Ca 12-13 minuters restid till Slussen.

Parkering

Föreningen innehar 36 garageplatser. Varmgarage som kan nås med hissen via trapphuset. Kostnad för garageplats är 800 kr/mån. Föreningen innehar även 45 p-platser (uteplatser intill byggnaderna). Kostnad för p-plats är 350 kr/mån. Separat avtal tecknas med föreningen. Kontakt tas med styrelsen för bokning och kölista.

Parkeringsmöjligheter finns även på intilliggande Västertorpsvägen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,974 inkl värme, VA, bredband(fiber) och kabel-tv(basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea101 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer274
Byggår2008/2009
Driftskostnad583 kr/månad

Bilder

Vardagsrum och matplats med utgång till balkong

Vardagsrum och kök

Balkong i bästa solläge

Vardagsrum och matplats

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet med ett underbart läge i Västertorp. Lägenheten är belägen högst upp i huset med flödande ljusinsläpp, fin utsikt samt balkong i bästa solläge. Här bor ni lugnt och trivsamt, men samtidigt med närhet till service och kommunikationer. Lägenheten ligger med bästa tänkbara läge på skyddad återvändsgata.

Ägarna har till stora delar renoverat lägenheten, med genomgående stilrena och trendriktiga färg- och materialval. En tidigare loggia har byggts in för att nu rymma en rymlig och flödande ljus matplats för hela familjen. Nytt härligt kök med mycket goda arbetsytor samt bra förvaring.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring via en dubbelgarderober med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM: Rymligt och ljust vardagsrum med en öppen planlösning mot kök samt angränsande matplats. Rummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK: Smakfullt och stilrent renoverat kök i toppskick, med en härlig social kontakt med angränsande matplats samt vardagsrum. Inrett med gråblåa snickerier i kombination med vitt kakel ovan arbetsytor i tålig kvartskomposit. Välutrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt med rostfri kåpa, inbyggnadsugn, inbyggd micro samt integrerad kyl och frys. Intill köket finns en generös och trivsam matplats för stora sällskap. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BALKONG: Stor härlig balkong med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över omgivningen. Bästa sydostläge med sol från morgon till eftermiddag. Här finns gott om plats för utemöbler.

SOVRUM 1: Rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Rymlig och praktisk klädkammare, med skjutdörrar, för förvaring. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum, perfekt lämpat som barnrum. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3: Bra sovrum, perfekt lämpat som barnrum. Helt fritt läge utan insyn. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Stort badrum med vita helkaklade väggar och ljust klinkergolv med skön golvvärme. Utrustningen består av dusch med vikbara glasdörrar, toalett, handfat, spegel med inbyggd belysning, flera förvaringsskåp, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare.

SEPARAT WC: Praktisk separat WC med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Utrustat med toalett, handfat, spegel med inbyggd belysning samt badrumsskåp.
Antal rum
4 rum
Boarea
101 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 5,974 inkl värme, VA, bredband(fiber) och kabel-tv(basutbud)
Driftskostnad
SEK 7,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,500
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
1.1443 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2008/2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 9/24/2012
Energiprestanda
133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Till lägenheten hör ett väl tilltaget källarförråd. På entréplan i samma port finns en gemensam tvättstuga. I porten finns även gemensamt cykelförråd och barnvagnsrum.

Föreningen har två uteplatser med grillmöjligheter.
Förening
Namn
Brf Skidskytten
Om föreningen
Husen stod inflyttningsklara 2008/2009. Föreningen har 4 bostadshus med 119 lägenheter. El debiteras varje månad efter kvartalsavläsning. Mycket välskött föreningen med stabil ekonomi. Förvaltningen sköts av Frubo AB.

Föreningen tillhandahåller modern tvättstuga i anslutning till trapphuset, belägen på entréplan. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till trapphuset, beläget på entréplan. Alla plan i byggnaden når man med hiss. Utrymme för hushållssopor samt källsortering finns utanför byggnadens entré.

Bredbandsleverantör: Ownit Broadband AB (kundservice tfn, 08-525 07 300, support@ownit.se) Snabb fiberuppkoppling om 1000 Mbit. Ingår i månadsavgiften.

TV-leverantör: ComHem. Ett antal grundkanaler ingår i månadsavgiften. Gällande betalkanaler och utökat tv-utbud, tecknas separat avtal med leverantör.

Karta

Västertorp Stockholm

Skidskyttevägen 4, vån 7

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg