190
MEDD93DC07A682F474AAF5BECFC93C93776

Renoverad 3:a med villakänsla!

Kommande®

Mosstorp / Hersby, Lidingö

Mosstorpsvägen 13


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna renoverade yteffektiva gavel 3:a på 58 kvm, som är beläget i lugnt villakvarter med central placering på Lidingö. Ljusa ytskikt i bra skick, fiskbensparkett och plankgolv. Välutrustat kök med plats för litet matbord, helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum med platsbyggd förvaring, det finns även en klädkammare i anslutning till hallen. Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket ger ett bra ljusinsläpp, det finns plats för både matsalsbord och soffgrupp. Precis utanför lägenhetens fönster finns en trädgård som medlemmarna kan nyttja för grillning och solhäng m.m.

- Detta är en kommandeannons, kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning!

Mosstorp / Hersby är en centralt beläget område på Lidingö med närhet till Lidingö centrum och Ropsten. På gångavstånd finns Lidingöbanan som tar dig längst södra Lidingö. Det tar några minuter med bil till Ropsten. Närhet finns till matvaruaffär, grönområden och Kyrkviken med fina promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns skolor, förskola, gym, Lidingövallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, ishockeyrink och tennishall.

Om området

Centralt och omtyckt område med både villabebyggelse och flerbostadshus. Gångavstånd till Lidingö centrum och Kyrkviken med fina promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns skolor, förskola, gym, Lidingövallens idrottsanläggning med fotbollsplaner och ishockeyrink.

Kommunikation

Mycket goda busskommunikationer till Ropstens T-bana. Med bil tar det ett par minuter till Ropstens T-bana och ca 10 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

I Lidingö centrum finns butiker, mataffärer, systembolag, apotek, restauranger, caféer och bibliotek.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,479 Inkl. värme, vatten och källarförråd.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea58 kvm
Våning1
Byggår1940

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
58 kvm
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och stängd förvaring. Till höger nås köket och till vänster finns badrummet.
Kök
Fullutrustat kök med induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Vita köksluckor och mosaik ovan arbetsytor (nu är det microcement, renoverat 2019) med spotlightbelysning. Plats för mindre matbord. Plankgolv och ljusa ytskikt.
Sovrum 1
Mindre sovrum med inbyggd säng, smart förvaring ovanför och spotlightsbelysning. Möjlighet finns att nyttja rummet som kontor eller walk-in closet. Plankgolv och ljusa ytskikt.
Sovrum 2
Mysigt sovrum med fönster. Plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Fiskbensparkett och gråmålade väggar.
Vardagsrum
Vardagsrum i hörnläge med fönster i två väderstreck. Plats för soffgrupp och matbord. Gråmålade väggar och fiskbensparkett.
Badrum
Helkaklat badrum med grått klinker med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med infällbara glasväggar, wc, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.
Allmän beskrivning av interiören
Mycket smakfullt renoverad och yteffektiv 3:a i mysigt villaområde. Hörnläge med ljusinsläpp i två vädertreck ger en härlig rymd. Rustika trägolv och klassisk fiskbensparkett. Säkerhetsdörr. Stängd klädkammare nås via hall. Tillgång till föreningens gemensamma trädgård.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,479 Inkl. värme, vatten och källarförråd.
Andel i föreningen
9.3167 %
Andel av årsavgiften
9.32 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1940
Uppvärmning
El (direktverkande) och markvärmepump (bergvärme)
Ventilation
Frånluftssystem med återvinning
Energideklaration
Utförd. 12/21/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
80 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Mosstorp 13
Om föreningen
Fastigheten byggdes 1940 och består av ett flerbostadshus om tre våningar (inkl inredd vind) med fyra lägenheter på de första två våningarna vardera och tre lägenheter på våning tre (vind). Föreningen består av 11 st lägenheter med en total bostadsyta på 609kvm. Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Bostadsrättsföreningen registrerades 2006-03-27.

Föreningen har inte höjt avgifterna sedan starten februari 2012 och har inga planer på att ändra avgifterna framöver heller.

Fördelningen är följande:
2st 1rok, 7st 2 rok och 2st 3rok.

Gemensamhetsutrymmen:
- Stort cykelrum
- Rymlig tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och ett större torkskåp.
- Föreningsförråd samt källarförråd till respektive lägenhet.
- Uteplats med plats för sittgrupper, grill etc.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
11
Tv och bredband
Fiber är indraget i fastigheten.
Parkering
Gratis parkering på gatan. Finns garage och parkeringsplats att hyra från föreningen. Priset för en parkeringsplats är 250kr/mån och ett garage kostar 500kr/mån. Personer som har varit skrivna längst på adressen har förtur till platserna vid behov.
Renoveringar
Föreningen har en åtgärdsplan med avsatt budget som sträcker sig fram till 2020. Föreningen har 1 miljon kronor sparat för kommande renoveringar.

Kommande renoveringar:
Fönsterkarmar, översyn över balkong, målning av tak, stamspolning.


Utförda renoveringar:
2017 - Utbyte två tvättmaskiner
2016 - Utbyte kompressor
2015/16 - Renovering trapphus
2014 - Utbyte fastighetsnät
2014 - Renovering mur och parkeringsplats
2014 - Fiberdragning
2014 - Vattendragning utomhus baksida
2014 - Trädgårdsförråd och kompostlåda
2014 - Större torkskåp
2013 - Vattendragning utomhus
2012 - Stamregleringsventiler
2012 - Stamspolning
1993 - Stamrenovering
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Mosstorp / Hersby Lidingö

Mosstorpsvägen 13

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg