190

Mosstorp, Lidingö


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

I fina villakvarter, centralt placerat på Lidingö ligger detta 40-tals hus tillbyggt -72 med oväntad yta om totalt ca 250 kvm med vacker arkitektur och en spännande planlösning med bl a stora fönsterpartier, högt i tak, öppen spis och vackert trapphus. Förädlingspotential och delvis outnyttjad yta i den äldre delen av huset. Tomten är privat och ligger delvis högt med mycket sol. Carport och gästhus. Närhet till kommunikationer, skola, förskola, lekplats och fotbollsplan. Planerad försäljning under hösten 2019.

Om området

Centralt och omtyckt område med både villabebyggelse och flerbostadshus. Gångavstånd till Lidingö centrum och Kyrkviken med fina promenadstråk längs med vattnet. I närområdet finns skolor, förskola, gym, Lidingövallens idrottsanläggning med fotbollsplaner och ishockeyrink.

Kommunikation

Goda kommunikationer till Ropstens T-bana. Med bil tar det ett par minuter till Ropstens T-bana och ca 10 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

I Lidingö centrum finns butiker, mataffärer, systembolag, apotek, restauranger, caféer och bibliotek.

Fakta

Antal rum7 rok
Boarea129 kvm
Tomtarea910 kvm

Bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg