230
MED3EAF8BA024254880B772E9266D9FF5BE

Nyproduktion

Hammarbyhöjden, Johanneshov

Lidköpingsvägen 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,378
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea21 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer3:1301
Byggår2022
Driftskostnad398 kr/månad

Fast pris: SEK 2,550,000

Välkommen till Triolen - Nyproducerade bostäder för fysiska och juridiska personer med inflyttning under 2023.
Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn.

https://wallinbostad.se/projekt/triolen/#lagenhetsvaljare

Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Efterlängtade bostäder
Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Populär arkitektur
Eftersom Hammarbyhöjden byggdes under funktionalismen har även Triolen skapats med en ren och funktionell arkitektur. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen med Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Om området

Hammarbyhöjden är ett attraktivt och mycket populärt område alldeles i utkanten av innerstan. Här bor man i trevliga kvarter med närhet till både storstad och natur.

Från bostaden har man även absolut närhet till omtyckta Nackareservatet. Här har du gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter med bland annat bad i Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbanor, joggingspår och vackra promenadvägar. Ett stenkast från bostaden finns skidbacke, barnvänliga lekparker och Nytorpsbadet.

I Hammarbyhöjden får man verkligen det bästa av två världar med sitt citynära läge där man ändå har lyxen att kunna dra sig undan den värsta storstadsstressen i en grönskande miljö. Hammarbyhöjden är ett levande och attraktivt område där både gammal som ung trivs. Välkommen till trevliga Hammarbyhöjden.

Kommunikation

Beroende på bostadens läge har man endast en kort promenad till både Hammarbyhöjdens och Skärmarbrinks tunnelbanestation.

Närservice

Till Globen och Tele2 Arena är det promenadavstånd med ett 60-tal olika butiker, ICA Supermarket Globen, banker, restauranger, systembolag och ett stort nöjesutbud. Vid Finn Malmgrens plan finns bland annat mataffär, pizzeria, apotek, sushi-servering, gym och blomsterbutik. Tidaholmsplan i närheten har en thai-restaurang och mysigt café. Bageri och catering på Malmövägen, Turteatern i Kärrtorp. Källsorteringsstationer finns i närheten, bland annat på Finn Malmgrens väg och på Garagevägen.

I området finns det flera förskolor.

Parkering

Boendeparkering i området genom Stockholms stad för en kostnad om 500 kr/mån. Korttidsparkering genom Taxa 4.

Övrigt

Sommartid så går ni utan problem in till Södermalms stora utbud av pubar och restauranger. Vankas det utlandsresa så stannar även flygbussen mot Skavsta vid Gullmarsplan. I

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
21 kvm
Areakälla
säljarens information
Areakälla kommentar
1:or finns mellan 20-22 kvm
Parkering
Garage går att hyra
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Totalt finns 7 plan, -2, -1, E, 1, 2, 3, 4
Pris
SEK 2,550,000 Fast pris
Avgift
SEK 1,378
Driftskostnad
SEK 4,779 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,355
VA
SEK 904
Övrigt
SEK 2,520
Beräknat antal personer
1
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2022
Byggnadsår kommentar
Inflyttningsklar 2022-2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till-/frånluft FTX
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Tillgång till garage
Förening
Namn
Brf Triolen
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
72
Parkering
Garage
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Hammarbyhöjden Johanneshov

Lidköpingsvägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg