Ullna Strand, Täby

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea158 kvm
Tomtarea426 kvm

Ansvarig mäklare

Sällan till salu!
Inom kort kommer du att ha möjlighet att köpa detta kedjehus i populära Ullna Strand med 4 sovrum på övre plan och stora sociala utrymmen på entréplan. I vardagsrummet finns en installerad braskamin som höjer mysfaktorn när vintern knackar på dörren. Huset är om 158 kvm

Om området

Ett nytt område som erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Med Ullna sjön inom 100m, Ullna strands förskola samt skola i närområdet, två stycken golfbanor (Arninge GK och Ullna GC), en planerad skidbacke, Skavlötens friluftsområde med badstrand och café på sommaren, skidspår på vintern och Rönninge by med djur och café året runt. Dessutom Arninge handelsplats med all tänkbar service på gångavstånd. Dessutom har du nära till E18 och kollektivtrafik. Det här är det perfekta boendet för dig och din familj som vill ha en aktiv fritid utan att bo på landet.
Vid nya Hägerneholmsparken finns basketplan, utkiksplatser, utegym, lekparker mm. Inom kort öppnar ett gym i regi av Fitness24Seven på Hägerneholmsvägen.

Kommunikation

Pendlarbuss 608 som tar dig till Stockholm city ligger nära huset. 1,5 km bort kommer det nya resecentret byggas som ska koppla ihop det nya området med omvärlden, den kommer att inkludera Arninges nya station för Roslagsbanan, knutpunkt för nya busslinjer, landsvägsbussar, infartsparkering för bilister och cyklister.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Sothönevägen 4

Tomt

Sothönevägen 4

Entré

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg