190
MEDE9E1F7F73CA14525B20B48D26CB831D7Kommande®

Lövskatan, Luleå

Södergatan 4 A


Utgångspris: SEK 2,595,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Thursday, March 12
Boka visningVälkommen till öppen visning - Föranmäl er gärna!
17:30 - 18:00
Lägg till i kalender
Tuesday, March 17
Boka visningVälkommen till öppen visning - Föranmäl er gärna!
17:30 - 18:00
Lägg till i kalender

Välkommen till en toppfräsch gavellägenhet i etage, 5:a, med ett av föreningens bästa lägen!
Nyproducerat hus med modern boyta, fina sociala ytor i entréplan, halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök och massor av ljus och rymd. Stilrena badrum på båda våningarna med kakel, klinker, samt golvvärme och i det större badrummet finns praktisk klädvårdsyta med arbetsbänk, tvättmaskin & torktumlare.
Bostaden har tre trevliga sovrum, som alla ligger avskilda på övre plan, två av rummen med hörnläge i huset. Stor stenlagd uteplats med dagssol och med trevlig utsikt över föreningens innergård. På framsidan finns både uteplats vid entrén samt gräsmatta med em/kvällssol. Parkering med motorvärmare finns bekvämt på uppfarten direkt utanför lägenheten.

Brf Trädgården i Luleå är en toppfräsch förening om 41 lägenheter som stod klar och redo för inflyttning under våren 2016. Väldigt omtyckt och välmående förening med trevliga lägenheter och moderna trapphus med hiss. På innergården finns lekplats och gårdshus med en gemensamhetslokal som kan bokas av föreningens medlemmar. I byggnaden finns även ett mindre övernattningsrum för övernattande gäster. Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden i grannhuset, hit tar du dig smidigt med hissen.

Välkommen på visning av en lägenhet som upplevs som ett toppmodernt radhus!

Om området

Lövskatan är ett trevligt område med närhet till centrum samt handelsområdet på Örnäset. Gränsar i norr till Skurholmen och i öster till Örnäset. Huvuddelen av stadsdelen byggdes i mitten av 1900-talet.

Kommunikation

Bra centralnära läge med fina kommunikationer till bl.a centrum och universitetet.

Närservice

På Lövskatan finns en förskola samt ett vård- och omsorgsboende (lulea.se).

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,005 inkl värme, digital-tv, bredband, ip-telefoni och tilläggsförsäkring för bostadsrätt
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea120 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer52-2061-2-13-3
Byggår2016
Driftskostnad1,172 kr/månad

Bilder

Köket, annan vinkel

Fint kök med matplats

Köket, sett mot vardagsrummet

Ljust vardagsrum och utgång till den fina uteplatsen

Vardagsrummet, sett mot köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉHALL
Intill entré finns ett mindre kallförråd.
Ny entrédörr (2017). Rymlig hall med plats för avhängning på hatthylla. Här finns även klädförvaring i en garderob. Hallen har praktiskt mörkt klinker och vitmålade väggar. Infälld ledbelysning i fönster.

KÖK
Riktigt stilrent och snyggt kök med inredning från Ballingslöv.
Vita luckor rena från handtag och spottar som belyser den vita kompositbänkskivan med underlimmad extra stor diskho. Köket har full maskinell utrustning; induktionshäll (Cylinda), ugn (Cylinda), micro (Cylinda), diskmaskin (Cylinda), kyl/frys (Cylinda), fläkt (Franke). Allt (2016).
Härlig matplats med plats för större köksbord invid stort fönster som i princip löper från golv till tak. Köket har vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.
Praktiskt trappförråd under trappen som nås via köket.

VARDAGSRUM/UTEPLATS
Stora öppningar till vardagsrummet gör att de sociala delarna kök och vardagsrum flyter ihop på ett mycket trevligt vis.
Vardagsrummet är lättmöblerat med möjlighet till flera olika möbleringsalternativ. Rummet har ljusinsläpp från tre väderstreck med stort fönsterparti och en helglasad altandörr mot uteplatsen som ger fint ljus till rummet och mot kvällen lyser kvällssolen upp rummet. Vardagsrummet har vitmålade väggar med vacker fondvägg i trä och samma fina vitlaserade parkettgolv som tröskelfritt löper vidare från köket.
Det är en stenlagd uteplats med härligt läge mot innergården och intill uteplatsen finns gräsmatta. Eluttag finns på uteplatsen.

BADRUM 1
Väl tilltaget badrum i hög standard med klinker och golvvärme och mestadels kaklade väggar. Här finns praktisk klädvårdshörna med arbetsbänk och skåp ovan samt spottar som belyser arbetsbänken samt tvättmaskin (Cylinda) och torktumlare (Cylinda) inpassande under bänken. Allt (2016).
I övrigt är badrummet utrustat med dusch med invikbara glasväggar, wc, handfat med förvaring i kommod, handdukstork och ett fönster.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Trevlig trapp leder upp till övre plan och allrummet som är perfekt för tv-hörna / extra samvarodel. Allrummet har vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE
Från allrummet nås bostadens väl tilltagna klädkammare utrustad med hyllplan och klädstänger. Klädkammaren har vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Master bedroom med riktig hotellkänsla och plats för både dubbelsäng och annan önskad möblering. Gavelläge i huset ger ljusinsläpp från två väderstreck och det finns bra förvaring i två garderober. Rummet har heltäckningsmatta och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Mellan sovrummet med ett lugnt gavelläge mot innergården. Rummet passar bra som barnrum eller kontor som nuvarande ägare valt att disponera det. Klädförvaring finns i två garderober. Rummet har vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 3
Det mindre sovrummet ligger intill master bedroom och passar utmärkt som barnrum. Trevligt fönsterparti med både stående och liggande fönster. Rummet har vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM 2
På övre plan finns badrum nr 2 som är ett nättare badrum, även det i hög standard, med klinker med golvvärme och mestadels kaklade väggar. Utrustat med duschplats, wc och handfat med förvaring i kommod.
Antal rum
5 rum
Boarea
120 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Pris
SEK 2,595,000 utgångspris
Avgift
SEK 6,005 inkl värme, digital-tv, bredband, ip-telefoni och tilläggsförsäkring för bostadsrätt
Driftskostnad
SEK 14,060 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,268
VA
SEK 6,264
Övrigt
SEK 2,528
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Brf Trädgården har individuell mätning och debitering av elförbrukning för lägenhet och motorvärmarstyrning samt varm- och kallvattenförbrukning. Kostnad kommer på månadsavin. Nuv. ägare har en genomsnittlig elkostnad de senaste 12 månaderna på ca 439 kr/mån, kallvattenkostnad på 269 kr/mån och varmvattenkostnad på 253 kr/mån. Parkering till denna bostad kostar 200 kr och är obligatorisk då parkeringen är på uppfarten till lägenheten. För motorvärmaren har nuvarande ägare totalt betalat 128 kr.
Andel i föreningen
3.22949 %
Andel av årsavgiften
3.22949 %
Byggnad
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
UTEPLATSER
Lägenheten har två fina uteplatser på båda sidorna för sol hela dagen och kvällen. På innergården finns en stenlagd uteplats med dagssol och på framsidan finns stenlagd uteplats vid entrén med em/kvällssol.
Ingen upplåten mark hör till bostadsrätten.

FÖRRÅD

Mindre kallförråd intill entrén.
Tillhörande förråd om ca 4 kvm finns på vinden i huset intill, nås via hissen.

PARKERING
Parkering till denna bostad kostar 200 kr och är en obligatorisk kostnad då parkeringen är direkt på uppfarten till denna lägenhet (Brf äger marken).
Förening
Namn
Brf Trädgården i Luleå
Om föreningen
Brf Trädgården i Luleå registrerades hos Bolagsverket 2005-12-12. Nybyggnad av 41 bostadsrättslägenheter i 4 plan påbörjades i oktober 2014 på fastigheten Urd 3 i Luleå. Inflyttning skedde under våren 2016.

I byggnaderna på innergården finns bland annat förråd, 2 varmbonade och låsta cykelförråd och utrymme för trädgårdsredskap. Här ligger även gemensamhetslokalen för föreningsaktiviteter och festligheter. I samma byggnad som lokalen ligger även en övernattningsdel som boende kan hyra för tillresta gäster.

IMD
I brf Trädgården installeras ett så kallat IMDsystem vilket betyder individuell mätning och debitering. Till systemet kopplas elförbrukning för lägenhet och motorvärmarstyrning samt varm- och kallvattenförbrukning.
Tv och bredband
Digital-tv, telefoni och bredband 250/100 från Telenor ingår i månadsavgiften.
Parkering
Det finns totalt 44 stycken parkeringar fördelat på 24 st carportplatser och 19 öppna p-platser.
Carport kostar 350 kr / månad + förbrukad el.
P-plats kostar kostar 200 kr / månad + förbrukad el.
Separat kö till bilplatserna.

P-plats får övertas av köpare om så önskas. 200 kr/månad + förbrukad el

Varje parkeringsplats har tillgång till eluttag med motorvärmarstyrning vilket är en tjänst där du kan styra motorvärmaren via webb, telefon och direkt på el-stolpen
Ekonomi
Föreningen höjde senast avgifterna årsskiftet 17/18 med 2% i dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning, men slutgiltigt beslut tas i slutet av året då man sätter budget.
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Lövskatan Luleå

Södergatan 4 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg