190
MEDD1F08A98088548368DAD3B24039405E2

Såld!

Sundbyberg Strand, Sundbyberg

Hamngatan 18D


Såld!
Slutpris: SEK 3,200,000

Ansvarig mäklare

Underbar och unik 2:a med charm och upp till ca 325 cm i takhöjd i populära Brf Elverket II. Kök och vardagsrum i modern öppen planlösning. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Suverän uteplats i västerläge med plats för både loungemöbler, grill och matbord. I lägenheten finns en rymlig klädkammare och på samma våningsplan finns även ett förråd som tillhör lägenheten. Lediga varmgarageplatser finns i huset med hiss direkt utanför dörren ner till garaget! Kostnaden är för närvarande 1200 kr/mån. Lugnt men centralt läge granne med Tuvanparken och den härliga strandpromenaden samt med all service och goda kommunikationer vid Sundbyberg Centrum endast några minuters promenad bort.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,480 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51001
Byggår2017
Driftskostnad645 kr/månad

Bilder

Vardagsrum med utgång till uteplats

Plats för stort matbord i vardagsrummet

Öppen planlösning gör lägenheten väldigt social

Stor uteplats i härligt skyddat västerläge

Bardel med förvaring

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Ljus och funktionell hall med flera garderober. Plats finns för klädhängare och skohylla. I anslutning till hallen finns även en suverän klädkammare med ca 325 cm i takhöjd vilket möjliggör enormt god förvaring.

Badrum: Mycket smakfullt mörkgrått klinkergolv "Centro Norrvik" och vitt högblankt kakel (Centro 25*45 cm rektangulära plattor) på väggarna. Spegelskåp, väggskåp och kommod från Vedum. Modern handdusch och fast takdusch, raka duschväggar i klarglas, WC och handfat. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Sovrum: Idealiskt sovrum om ca 11 kvm som enkelt rymmer en rejäl dubbelsäng. Här finns även två stycken garderober. Fönster i lugnt läge mot innergård.

Kök och vardagsrum: Mycket rymligt och ljust rum där säljarna även monterat in en modern och praktisk köksö för extra förvaring och avställningsyta. I och med att bänkskivan är extra stor så blir denna även en perfekt barbänk. I köksdelen finns vita skåpluckor modell Vedum Maja med rostfria beslag. Laminatbänkskivor från Vedum och vitt kakel "Centro Norrvik" 60*30 cm. Induktionshäll, inbyggd micro, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Rostfri spisfläkt från Franke. Smakfulla och LED-spotlights och fullutdragslådor i flera skåp gör köket mycket genomtänkt. I rummets ca 27 kvm ges ordentlig plats för både ett rymligt matbord och en stor soffhörna med TV-möbel. Utgång från vardagsrummet till en stor uteplats i ett härligt sydvästläge. Uteplatsen har trätrall och är belägen i en skyddad miljö mot föreningens innergård. Här ryms både ett stort matbord och loungemöbler.

Genomgående i lägenheten ligger ett 3-stavs ekparkettgolv och det är vita målade väggar. Till lägenheten hör även ett förråd som är beläget på samma våningsplan.
Antal rum
2 rum
Boarea
54.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,480 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 7,736 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
VA
SEK 896
Försäkring
SEK 2,040
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.7726 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Elverket II
Om föreningen
Brf Elverket II består av totalt 115 st lägenheter och 3 st lokaler (varav en förskola i gårdshuset) fördelade på sex trapphus i två huskroppar. Föreningen har en gemensam öppen innergård mot Tuvanparken. I månadsavgifterna ingår ett gruppavtal via Comhem. Där ingår grundutbud för TV-kanaler, anslutning för hemtelefoni och bredband 100/100. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning. Under fastigheten finns ett garage i två plan med totalt 72 st platser. För dessa gäller separat kö och kostnaden är 1200 kr/mån. Enligt mejl från Parkando 2019-09-11 finns två lediga garageplatser. Det finns även 2 st markparkeringsplatser utomhus. Enligt mejl från styrelsen kommer föreningen att höja avgifterna med 2 % från 1/1-2020 i enlighet med den ekonomiska planen. Detta med anledning av att föreningen vill se till att kunna extraamortera på lånen även under nästa år.

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns all närservice som restauranger, caféer och mataffärer. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 min bort finns Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, citybanan, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med citybanan ca 8 minuter. Granne med föreningen finns populära Tuvanparken och Strandtorget direkt nedanför med stora mysiga sittytor och trädäck. Flera förskolor finns i närområdet,bl.a. en i föreningen! Dessutom finns Lilla Alby Skola på andra sidan Tuvanparken och där finns förskoleklass till årskurs 6. Läget är således idealiskt för barnfamiljen.
Organisationsform
Bostadsratt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Sundbyberg Strand Sundbyberg

Hamngatan 18D

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg